Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin kizi 18 yasinda erkek arkadasiyla tatile ...

tafircan

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

Ben geri kafalı bir insan değilim, lakin kızım olsa ben de hiç rahat etmezdim. Çünkü erkekleri biliyorum, erkek düzgün de olsa deneme yanılmanın insanda yarattığı yıpranmayı yaşamasını istemez insan.

Kız tarafı genelde daha çok yıpranır ayrıca.

Hayır bu bir vajinal aşınma metaforu değildi.

Yoksa öyle miydi? Asla bilemeyeceğiz.

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlarıyla beraber topluca gideceklerse çok büyük bir sorun değil de, sadece sevgilisiyle gidecekse çocukların ikisi de gayet aklı başında ve iyi niyetli de olsa karın ağrıtabilir.

Bence sen 3. kişi olarak hiç karışma. Tatsızlık olduğunda kötü olan sen olursun. Ve evet baba/abi/anne olmak falan çok farklı bir olay, olmadan anlayamıyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

18 yaş pek olgun bir yaş değil bence. en az 2-3 sene daha böyle birşeye izin vermemekte fayda var. Bu saflıkla yedikleri kazıklar yüzünden daha ileriki yaşlarda ilişkiler boka sarıyor. Hepiniz aynısınız muhabbetleri çekilmiyor sonra. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Değerli arkadaşlar...
Mevzuyu kıza izin verilmemeli yoksa erkek arkadaşına verir yaklaşımından bir sıyıralım bir zahmet.Mevzu kızın oğlana vermesi değil.Mevzu o yaştaki genç insanların ya da yeni yetme gençlerin bu çeşit bir sorumluluğun gereklerini yerine getirip getirememesi ve her durumda özellikle kızların daha savunmasız olmasından kaynaklanan babaların kontrol ve savunma içgüdüleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

Değerli arkadaşlar...
Mevzuyu kıza izin verilmemeli yoksa erkek arkadaşına verir yaklaşımından bir sıyıralım bir zahmet.Mevzu kızın oğlana vermesi değil.Mevzu o yaştaki genç insanların ya da yeni yetme gençlerin bu çeşit bir sorumluluğun gereklerini yerine getirip getirememesi ve her durumda özellikle kızların daha savunmasız olmasından kaynaklanan babaların kontrol ve savunma içgüdüleridir.

ne cesit bi sorumluluk?
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

mertadam said:

Değerli arkadaşlar...

ne cesit bi sorumluluk?

Birlikte tatile çıkmaktan kaynaklanan sorumluluk ve birbirlerine karşı olan sorumluluk.
Sosyal ağlarda paylaş

"biz çok moderniz, kızımın giyeceği iç gıcıklayıcı iç çamaşırları beraber almaya gidiyoruz, senelerdir elde ettiğim tecrübeden faydalanmasını sağllıyorum. 'sende göbek var biraz. ama memeler bomba gibi. korseli bişiler almalısın' falan diye tavsiye veriyorum mesela"

kubilay kaşif verici, 6kız babası

kubilay çok moderin bi abimiz mübarek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...