Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 cinsel yönden sağlam mıymış çocuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 xunn said: Ben geri kafalı bir insan değilim, lakin kızım olsa ben de hiç rahat etmezdim. Çünkü erkekleri biliyorum, erkek düzgün de olsa deneme yanılmanın insanda yarattığı yıpranmayı yaşamasını istemez insan. Kız tarafı genelde daha çok yıpranır ayrıca. Hayır bu bir vajinal aşınma metaforu değildi. Yoksa öyle miydi? Asla bilemeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Arkadaşlarıyla beraber topluca gideceklerse çok büyük bir sorun değil de, sadece sevgilisiyle gidecekse çocukların ikisi de gayet aklı başında ve iyi niyetli de olsa karın ağrıtabilir. Bence sen 3. kişi olarak hiç karışma. Tatsızlık olduğunda kötü olan sen olursun. Ve evet baba/abi/anne olmak falan çok farklı bir olay, olmadan anlayamıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 7 sayfa okumadım ama iyi pompiş döner ama tabi kaçınılmaz.göndermemek falan saçma şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 18 yaş pek olgun bir yaş değil bence. en az 2-3 sene daha böyle birşeye izin vermemekte fayda var. Bu saflıkla yedikleri kazıklar yüzünden daha ileriki yaşlarda ilişkiler boka sarıyor. Hepiniz aynısınız muhabbetleri çekilmiyor sonra. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ya bu arada her kız erkek arkadaşıyla yalnız kaldığında vermiyor default olarak. Veresi olan her yerde verir, 200 kağıt verip İstanbul'da günlük otel odası tutmak ya da analar babalar yokken eve kapanmak çok zor bir şey değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 "abi ben çok modernim mesela o konuda. kızı giydirip doğrudan evde ben servis ediyorum.. bilmeden olacağına bilerek olsun. di mi ama? " kubilay kaşif verici, 6kız babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sadece ilk mesajı okudum kız dürüst davranmış söylemiş kimle gideceğini şu ana kadar zeyneplerle pınarlarla geçirdiğim zamanın %80ini erkek arkadaşımla geçirmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Değerli arkadaşlar... Mevzuyu kıza izin verilmemeli yoksa erkek arkadaşına verir yaklaşımından bir sıyıralım bir zahmet.Mevzu kızın oğlana vermesi değil.Mevzu o yaştaki genç insanların ya da yeni yetme gençlerin bu çeşit bir sorumluluğun gereklerini yerine getirip getirememesi ve her durumda özellikle kızların daha savunmasız olmasından kaynaklanan babaların kontrol ve savunma içgüdüleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bi de şöyle düşünün. kızlar yalan söyler mesela erkek arkadaşıyla bodruma gidicekse kızlarla bodruma gidicez der peki başka bişey varsa ve erkek arkadaşımla bodruma gidicez diyorsa başka birşey nedir? (30 puan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 2 erkekle gidicektir sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ulan 25 yaşına girdim şu bahsedilen kızla aramda nerden baksan 6-7 yaş var ama hiç bi kız arkadaşım bu rahatlıkta olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yeni nesil abi bunlar 90 sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 atarli giderli mi bunlar red. ne farklari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mertadam said: Değerli arkadaşlar... Mevzuyu kıza izin verilmemeli yoksa erkek arkadaşına verir yaklaşımından bir sıyıralım bir zahmet.Mevzu kızın oğlana vermesi değil.Mevzu o yaştaki genç insanların ya da yeni yetme gençlerin bu çeşit bir sorumluluğun gereklerini yerine getirip getirememesi ve her durumda özellikle kızların daha savunmasız olmasından kaynaklanan babaların kontrol ve savunma içgüdüleridir. ne cesit bi sorumluluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 atarlı üretim bunlar bizim 86 87 88 hatta 89 dönemi böyle değildi şimdiki 90-95 arası tam batının ahlaksızlıgı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 red sdfsfs ahaaauja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Abi beni de günaha davet etsinler, hiç hayır diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Marty said: mertadam said: Değerli arkadaşlar... Mevzuyu kıza izin verilmemeli yoksa erkek arkadaşına verir yaklaşımından bir sıyıralım bir zahmet.Mevzu kızın oğlana vermesi değil.Mevzu o yaştaki genç insanların ya da yeni yetme gençlerin bu çeşit bir sorumluluğun gereklerini yerine getirip getirememesi ve her durumda özellikle kızların daha savunmasız olmasından kaynaklanan babaların kontrol ve savunma içgüdüleridir. ne cesit bi sorumluluk? Birlikte tatile çıkmaktan kaynaklanan sorumluluk ve birbirlerine karşı olan sorumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bırak gitsin kötü geçerse de kendi öğrensin hata yapmak korkunç bişey değil lan bu kadar. cam fanusda çocuk yetiştirmeye çalışanlara uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Oldu canım, çocuğun olduğunda seni de görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ama mertadama falan katılıyorum,benimde çocuğum olsa göndermem la.Gönderemem yani olmaz şu an bile içime sinmiyor,godoş gibi hissederim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 mertadam said: Oldu canım, çocuğun olduğunda seni de görürüz. Hala bu salak argumanları kullanmaktan sıkılmadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 "biz çok moderniz, kızımın giyeceği iç gıcıklayıcı iç çamaşırları beraber almaya gidiyoruz, senelerdir elde ettiğim tecrübeden faydalanmasını sağllıyorum. 'sende göbek var biraz. ama memeler bomba gibi. korseli bişiler almalısın' falan diye tavsiye veriyorum mesela" kubilay kaşif verici, 6kız babası kubilay çok moderin bi abimiz mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 RamsesII said: Ama mertadama falan katılıyorum,benimde çocuğum olsa göndermem la.Gönderemem yani olmaz şu an bile içime sinmiyor,godoş gibi hissederim kendimi. peki bunun yerine gözlerini yumup kendini kandırmayı mı tercih edersin yani? yada çocuğunun sana yalan söylemesini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar