-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben de geliyorum. omzuma kafani koyup aglarsin, 9 temmuz oncesi acilirsin. dun performans dusuklugu de gordum cunku sende l4d'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Abi yarım litre vişne suyuna bir şişe votka boşalttım. Reflekslerde kayma oldu. Ha yine senden 3 kat iyiydim. Bir, aglamam ben. İki, gel hala votka var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 xunn said: Abi yarım litre vişne suyuna bir şişe votka boşalttım. Reflekslerde kayma oldu. Ha yine senden 3 kat iyiydim. Bir, aglamam ben. İki, gel hala votka var. little miss sunshine - cocugun pilot olamadigini ogrendigi sahne. deno does not forgive. deno does not forget. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 :D ahah like a joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dancer in the dark ı tam ortasında kapattıran da zun değil zaten Ahmet. cwutididthar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sinem o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 deniz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 xunn said: Ayberk bu akşam gel kahvemi iç. Ahahah aslinda evin su anki halini o kadar merak ediyorum ki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 -Deno- said: xunn said: Abi yarım litre vişne suyuna bir şişe votka boşalttım. Reflekslerde kayma oldu. Ha yine senden 3 kat iyiydim. Bir, aglamam ben. İki, gel hala votka var. little miss sunshine - cocugun pilot olamadigini ogrendigi sahne. deno does not forgive. deno does not forget. FFFFFFFFFFFFFFFFF- Lyvanna_Dolores said: dancer in the dark ı tam ortasında kapattıran da zun değil zaten Ahmet. cwutididthar Hepimiz kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 az efendi ol diyodum. olunca negzel olmuş bak ben az efendi ol demesem olmaz bak. mübareklikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mubarek adaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Postunu okurken havada sinek yakalayıp yere vurdum yine. Bir aura var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 konser dagildi, sokaktan insan akiyor, camdan ustlerine isicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 büsürü kavgalar ettim anlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sabırsızlıkla bekliyorum. No sarcasm intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 -Deno- said: sinem o/ Lyvanna_Dolores said: deniz o gay o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yavuz lan party'e gelip wow oynayacakmissin diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 xunn said: Abi yarım litre vişne suyuna bir şişe votka boşalttım. http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/clapping/busey_clapping.gif http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110504222536/assassinscreed/images/9/9b/Joker-clap.gif http://forum.paticik.com/thumbnails/430/7b9/b78/87d/428/ed9/088/0f0/e7c/8db/2c_450xNULL.gif http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/clapping/citizen_cane.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yıl 2011, hala alkolden bahsetmeyi prim olarak algılama var. Bu yüzden yavaşsın diyorum sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 -Deno- said: yavuz lan party'e gelip wow oynayacakmissin diye duydum. izmirdeyim sadece temel ihtiyaçlar ve havuz için yerimden kalkıyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 SAKIN GELME HAZIR DEGILIM DELIYIM KAC GUNDUR LODOSUM TUTTU POYRAZIM SOGUK SAKIN GELME DONESIM YOK COK UZAKTAYIM COK BIR SARKI VAR AKLIMDA SOYLEMESI AYIP SOZLERI KAYIP KAC ZAMANDIR DILIMDE SAKIN SOYLEME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nomsaR said: benim işte 30umda ferrariye binme hedefim var ama binemiycem çevremdekilerden dolayı. her adisyon bana mı girer kardeşim. heehe. Ben kendi evimi yaptırıcam diyordum. Olacak gibi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 said: Olmasa bile şu his o kadar kendi başına ödül ki. O kadar rahat "Seneye olur, kimin umrunda." diyebiliyorsun ki. Çünkü hedef var, yol belli. İstediğin şeye gidiyorsun, belki varmaktan bile daha tatlı. Her sıkınıtının üstünden ibadetmişçesine gelmezsen olmuyor. di mi, o vicdan rahatligi.. olmasa bile yargiladim diyebilmek güzel. daha bi kiymetli oluyo bu kadar ugrastiktan sonra. birazcik gec ödüllendirilse emegin ne farkedecek. eninde sonunda ona sahip olacagini biliyosun. o farkindalik ve kendinden eminlik olmasa zaten olmaz. adeta bi rocky'sin cünkü.. bi sürü mac da kaybediosun ama sonunda YOOO ADRIAAAAAN I DID IT diyosun. iste onu diyebilmek pahabicilmez. düsüncesi bile cok güzel. o mutfak robotundan bahsediyorum! bi gün benim olacak... -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 biri hemen vanille'e mutfak robotu alsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 La bir adam var lab'da 68 yaşında amerikalı, californiadan. Master okumak istemiş ölmeden önce. Neredeyiz. Japonya. Adam total win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar