fizban Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 eylül 20'de çıkıyor. enteresan olan kısmı bu değil. xbox korsana karşı o kadar iyi savaş veriyor ki, developer versiyonu torrente düşmüş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Çok ilgi görmüş konu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben 2yi daha yaklasık 2 yıldır kutusundan cıkarmadım vallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 En overrated oyunlardan biri bence gow serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Oyun çıktı, mesaj yazan olmamış! Oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Act 4 deyim, cok guzel gidiyor simdilik. Her yerde inanilmaz oldugundan bahsediyorlar multinin, single bitsin akicam. Epic edition aldim bi de ms company store sagolsun, heykel cok tatli lan koydum salona geek katsayim tavan yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 LathspeLL said: En overrated oyunlardan biri bence gow serisi. kinda lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 I lol'd back at you. Oyun görmemiş konsolcuların overrated yaptığı bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ben gow oynayana kadar konsol görmedimdi lan. çok fakirdik zira =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 vay arkadaş bi düzgün atamadık postu vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 LathspeLL said: I lol'd back at you. Oyun görmemiş konsolcuların overrated yaptığı bir oyun. ABİİİ HAHAHAHA algı o kadar odunlaşmış ben bunu god of war topiği sanıyorum. geri aldım lolumu ben Lath ne dediyse haklıdır. edik:konunun da içine etmişim yalnız şöyle yukarıdan aşağı bi silseniz benim postları <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 gow3 karakterleri protein shakein tadını beğenip bokunu çıkarmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Multi super lan, xboxci yok mu burda hic akalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 xbox 360 gow3 edition almayı düşünüyordum vazgeçtim. microsoftumuz yok ki bize de konsol hediye etsin beleşe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar