Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 konuşuldu bu. dijitürk batmaz. paket maket program indirim bişey yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @abso çok iyimsersin diyelim ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben bunun pasta paylaşımı operasyonu olduğu için küme düşürmeyeceklerine inanıyorum. yani feneri ele geçirmenin anlamı yok gelirleri kesilince. düşmez o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bilgisayar oyunları içinde birçok yama gerek olacak hatta fener düşerse EA SPORTS batmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Diyelim ki küme düşürüldü ayrıca birde negatif puanla mı başlayacaklar? O zaman 2 sene alt kümede kalır FB yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 souldarkorn said: Digitürk bunca sene kazandıklarına saysın.Hiçbişey olmaz onlara.geçen sezon zarar ettiler ligden yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gEcirzinhoo said: Bilgisayar oyunları içinde birçok yama gerek olacak hatta fener düşerse EA SPORTS batmasın ? FM 11.4 patch gelir artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bir arkadaş aziz yıldırımın nato mütahiti olduğunu bir ihale için başbakanın aziz yıldırımdan ihaleye girmemesini istediğini aziz yıldırımda buna rağmen ihaleye girdiği için böyle bir operasyon olabileceğini idda etti, ne derece doğrudur bilmiyorum, ama aziz yıldırımdan sonra fenerin başına cemaate yakın bir isim geçerse o zaman ciddi alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 FENERBAHÇE DÜŞERSE EMLAK FİYATLARI DÜŞEBİLİR PETROL FİYATI ÇIKABİLİR ÜRETİM DÜŞER TÜKETİM DÜŞER FENERBAHÇELİLER ATKI FORMA ALMAZSA TÜRKİYE BATAR!!! TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ!?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahaha şansal azarlamıştı hatta Gs'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dreagloth said: Küme düşerse serbest kalmayabilirler, sizin yüzünüzden düştük ipneler diyerek. Ama şimdi düşürülmüş olacak, değişebilir durum o yüzden. Juventus düşürüldüğünde mesela kulüp tanıdı herkese bu hakkı, gitmek isteyen gitsin dediler. Zaten takımın yarısından fazlası hemen kaçtı. Buffon, Trezeguet, Del Piero, Nedved ve Camoranesi kalmıştı sadece yıldızlardan, geirsi full yeni adamlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tinu aynı iddayı bugün berberde ben de duydum. olası ve kuvvetle muhtemel bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Absolut said: Diyelim ki küme düşürüldü ayrıca birde negatif puanla mı başlayacaklar? O zaman 2 sene alt kümede kalır FB yav. Yok abi ya 32 macta şampiyon olan takım bank asya da 58 puanla şampiyon olmuş.38 puan kaybetmiş.Play-off a giren son takım 51 puanla girmiş ve 45 puan kaybetmiş.Genelde böyle oluyor.Kadıköy de full çekerler.Cehennem ne de olsa :) Rahat çıkar Fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Absolut said: Diyelim ki küme düşürüldü ayrıca birde negatif puanla mı başlayacaklar? O zaman 2 sene alt kümede kalır FB yav. Juventus -17 ile başlamıştı, sonradan 8 puan verilmişti hadi ağlamayın diye benzer birşey olur Fenerbahçe içinde, eğer senaryolar gerçekleşirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Estel_Anorien said: tinu aynı iddayı bugün berberde ben de duydum. olası ve kuvvetle muhtemel bir durum. valla ne kadar doğru olduğunu anca yeni başkan seçildiğinde çıkacak ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bana düşürmeyecekler gibi geliyor.İnanamıyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 eglencesine oynatsinlar bank asyada 1 sene fazladan :p tedbir koysunlar lig yükselmesine dava sonuc bulana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Peki olaya neden Melih Gökçek tarafından bakmiyoruz hiç ? bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi resimleri koydun viktor gelcek şimdi hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yok Türkiye zaten batmış estel anorien.O kadarının fenerle ilgisi yok. Ben Lig Tv batar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esas hedef Azizden zıplayıp Melihin ayağını kaydırmakmış mesela hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Absolut said: Esas hedef Azizden zıplayıp Melihin ayağını kaydırmakmış mesela hehehehehe ayağı kayacak tip var mı onda abi hiç asdfasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kume dusme kararını savcı ya da hakim degil federasyon verecek. Ee federasyon baskanı da M. Ali Aydınlar. Dusurmez dusurmez yani kimse emin olamaz o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Monaco, Sampdoria, River Plate ..... insan düşünmüyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Onu da alırlar içeri. Yani deliller öyle bir boyuta ulaşırki istemeye istemeye bile olsa düşürmek zorunda kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar