Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle yaptırım olucak ama bu küme düşmek olmıcak,

şampiyonlukta alınmıcak fener bu sene şamp. ligine gidicek

para cezası + seneye - puanla başlamak olablir

(eski fedarasyon yonetiminden biri babamın arkadaşı o böyle dio büyük ihtimalle bu olucak) federasyonun elini çabuk tutması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

iksmen said:

Kesinlikle yaptırım olucak ama bu küme düşmek olmıcak,

şampiyonlukta alınmıcak fener bu sene şamp. ligine gidicek

para cezası + seneye - puanla başlamak olablir

(eski fedarasyon yonetiminden biri babamın arkadaşı o böyle dio büyük ihtimalle bu olucak) federasyonun elini çabuk tutması lazım
eğer böyle bişi olursa şampiyonlukta alınır
Sosyal ağlarda paylaş

tinman, bu ülkede kanundan aykırı futbol fed. insiyatif kullanıp bu takım bu maçta 8 gol yiyemez o kdr kaliteszi değil ( sanki imkansız birşey ) diyip o takımı ve diğer şikeye karışanları anında küme düşürdü. sen daha bilmişçe konuş :)

takımların isimlerini googleda aratabilirsiniz 8-1lik maç
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

aynen öyle olacak. foruma uygun geyik mesajları bi kenara bırakırsan, digiturk'ün yaşayacağı kayıp, lig gelirlerindeki düşüş, borsadaki düşüş, çok fena şeyler olacak.

Bu soruşturma zaten Digiturk platformunun Lig Tv kanalina ve Genel yayin yönetmenine yada Patronuna kadar gidecek.Hani şu futbolu her sabah Boğaz manzarasına karşı yorumluyan Şansal Büyüka varya işte ona kadar gidecek.

Eski TFF başkani,Özgener hakemlerden Cüneyt Çakır bile iddanamenin içinde.

Yani Fenerbahçe küme düşürülecek,Eğer Türkiye Futbol Federasyonu UEFA ve FIFA üyesi olmasaydi evet katakülle ile ligde kalabilirdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

iksmen said:

Tenekeadam said:

Aklandıkları an ben tüm paramı fener hisselerine yatırırım.

çok yanlıs bir hareket burda kazanan ztn öngörüyü çoktaaaan aldı ve hisselerini sattı :)

borsa işi bilmekten öte çevre ile yapılıcak bir iş

Aklanırlarsa diyorum.

aklanırlarsa kimse sana o hisseyi bırakmaz zaten, sen ben duyana kadar içeriden haberi alan yüklenir hisselere.
Sosyal ağlarda paylaş

arkasokak
aziz yıldırım ı peygamber felan sanıyor sanırım ben böyle bir sadakat görmedim.

bu görüntülerden resimlerden sonra hala aziz yıldırıma tapan fenerli arkadaşları, akp ye oy veren insanlara benzetiyorum.

aklı selim insanlar daha bu olaylar ortaya çıkmadan önce de aziz yıldırımın türk futboluna nasıl bir zarar olduğunu söylüyordu, ben ki bundan yıllar önce fenere karşı hiç bir kin düşmanlık beslemezken , bu adam yüzünden nefret ettim, benim gibi çok adam var, ama ne yazıkkı fenerli arkadaşlar bu adamın yarattığı fener düşmanlığı ile övünmeyi tercih etti , biz tekiz çekemiyorsunuz felan diye ki en kötüsü bu, sanki fenerbahce azız yıldırımla fenerbahce oldu da şimdi cekememeye başladık, fenerbahce aziz yıldırımdan önce de türkiyenin en zengin kulubu idi, o zamanlarda şampiyon oluyordu.. neyse ya uzatmayım nasılsa fark etmeyecek,
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...