Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aklandıkları an ben tüm paramı fener hisselerine yatırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerbahçe küme düştü,şuan aziz yıldırım ın basın gücü,Fenerbahçe düşerken yanında bir kaç külübüde götürmeye çalişiyor,suçu paylaşacaklar halkın gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kesinlikle yaptırım olucak ama bu küme düşmek olmıcak, şampiyonlukta alınmıcak fener bu sene şamp. ligine gidicek para cezası + seneye - puanla başlamak olablir (eski fedarasyon yonetiminden biri babamın arkadaşı o böyle dio büyük ihtimalle bu olucak) federasyonun elini çabuk tutması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aynen öyle olacak. foruma uygun geyik mesajları bi kenara bırakırsan, digiturk'ün yaşayacağı kayıp, lig gelirlerindeki düşüş, borsadaki düşüş, çok fena şeyler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 SON DAKIKA - Emniyette sorgulari tamamlan 7 kisi daha tutuklanarak adliyeye getirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Kesinlikle yaptırım olucak ama bu küme düşmek olmıcak, şampiyonlukta alınmıcak fener bu sene şamp. ligine gidicek para cezası + seneye - puanla başlamak olablir (eski fedarasyon yonetiminden biri babamın arkadaşı o böyle dio büyük ihtimalle bu olucak) federasyonun elini çabuk tutması lazımeğer böyle bişi olursa şampiyonlukta alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tenekeadam said: Aklandıkları an ben tüm paramı fener hisselerine yatırırım. çok yanlıs bir hareket burda kazanan ztn öngörüyü çoktaaaan aldı ve hisselerini sattı :) borsa işi bilmekten öte çevre ile yapılıcak bir iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 avukat haklı abi. bır bır bır bır her biri ayrı telden ayrı soru soruyor valla. gazetecilere uyuzum ben. magazin muhabileri 1 spor muhabirleri 2. alayını döveceksin eşek sudan gelinceye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kanun açıkken,oturma organınızdan yasalara aykırı ceza uydurmanız anlamsız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 iksmen said: Tenekeadam said: Aklandıkları an ben tüm paramı fener hisselerine yatırırım. çok yanlıs bir hareket burda kazanan ztn öngörüyü çoktaaaan aldı ve hisselerini sattı :) borsa işi bilmekten öte çevre ile yapılıcak bir iş Aklanırlarsa diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tinman, bu ülkede kanundan aykırı futbol fed. insiyatif kullanıp bu takım bu maçta 8 gol yiyemez o kdr kaliteszi değil ( sanki imkansız birşey ) diyip o takımı ve diğer şikeye karışanları anında küme düşürdü. sen daha bilmişçe konuş :) takımların isimlerini googleda aratabilirsiniz 8-1lik maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Arkasokak said: aynen öyle olacak. foruma uygun geyik mesajları bi kenara bırakırsan, digiturk'ün yaşayacağı kayıp, lig gelirlerindeki düşüş, borsadaki düşüş, çok fena şeyler olacak. Bu soruşturma zaten Digiturk platformunun Lig Tv kanalina ve Genel yayin yönetmenine yada Patronuna kadar gidecek.Hani şu futbolu her sabah Boğaz manzarasına karşı yorumluyan Şansal Büyüka varya işte ona kadar gidecek. Eski TFF başkani,Özgener hakemlerden Cüneyt Çakır bile iddanamenin içinde. Yani Fenerbahçe küme düşürülecek,Eğer Türkiye Futbol Federasyonu UEFA ve FIFA üyesi olmasaydi evet katakülle ile ligde kalabilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Tenekeadam said: iksmen said: Tenekeadam said: Aklandıkları an ben tüm paramı fener hisselerine yatırırım. çok yanlıs bir hareket burda kazanan ztn öngörüyü çoktaaaan aldı ve hisselerini sattı :) borsa işi bilmekten öte çevre ile yapılıcak bir iş Aklanırlarsa diyorum. aklanırlarsa kimse sana o hisseyi bırakmaz zaten, sen ben duyana kadar içeriden haberi alan yüklenir hisselere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 SIKE OPERASYONU - Son gelen 7 kisinin arasinda Emre Belozoglu'nun kuzeni Volkan Bahcekapili var (NTVSpor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi kanun açık diyorum ben ya. Yorumluk bir yanı yok. Küme düşme en hafif cezayken, nasıl daha hafifletiyorsunuz onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 küme düşürmek niye hafif ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Digiturk muhtemelen büyüklerin kume düsmesi gibi bir durumda %x bir ücret kesintisini sözleşmeye yansıtmıstır. Diger kulupler 10 lirayi paylasacagina 7 lirayi paylasir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 zaten öyle bişi olmaz diye vurdumduymazlığa gelip hiç düşünmemiş de olabilirler masq belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kulubu kapatip tum oyunculari bjk ye verecez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sana diorumki adamlar kanuna gerek duymadan istedigi cezayı verdi ve somut bir kanıt yok tek kanıt bir komisyon toplanıo bu takım 8 gol yedi i-ih yiyemez ii takım bu sonra pat ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esnaf said: küme düşürmek niye hafif ki? ceza daha sonra kume dusme + -5,10,15 fln puan diye gidiyor sanirsam.. alt lige - ile baslamak yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 unK said: ntv ailesi zaten net belli. hayırdır neyı bellı ntv ailesinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fizban said: kulubu kapatip tum oyunculari bjk ye verecez heralde. volkan ile GG gelse yeter :p gerisi cok meehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 arkasokak aziz yıldırım ı peygamber felan sanıyor sanırım ben böyle bir sadakat görmedim. bu görüntülerden resimlerden sonra hala aziz yıldırıma tapan fenerli arkadaşları, akp ye oy veren insanlara benzetiyorum. aklı selim insanlar daha bu olaylar ortaya çıkmadan önce de aziz yıldırımın türk futboluna nasıl bir zarar olduğunu söylüyordu, ben ki bundan yıllar önce fenere karşı hiç bir kin düşmanlık beslemezken , bu adam yüzünden nefret ettim, benim gibi çok adam var, ama ne yazıkkı fenerli arkadaşlar bu adamın yarattığı fener düşmanlığı ile övünmeyi tercih etti , biz tekiz çekemiyorsunuz felan diye ki en kötüsü bu, sanki fenerbahce azız yıldırımla fenerbahce oldu da şimdi cekememeye başladık, fenerbahce aziz yıldırımdan önce de türkiyenin en zengin kulubu idi, o zamanlarda şampiyon oluyordu.. neyse ya uzatmayım nasılsa fark etmeyecek, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Esnaf said: küme düşürmek niye hafif ki? cezalar içerisinde en hafifi. eskiden küme düşürme olabilir gibi ibare varken şimdi küme düşürülür, ayrıca - puanla başlama cezası verilebiliri diyor. bu - puan muhabbeti küme düşürüldükten sonra, yani şike varsa küme de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar