Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Sıçrarsınız sıçrarsınızda, bok çukuruna belki
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fener dusunce kapatirlar o cukurun ustunu ;)
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Rewendor said: twitter'da da coşmuş millet: "Ben Arda Turan'ın yerinde olsam, ehliyeti yenilemek için emniyete gider: 'Lan Aziz sen de mi buradasın' derdim." şu çok iyi ya =)
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abov geldi yağlı bilekler Hadi antuya
unK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 jdhakjhads ntvspor'da aziz yıldırımın avukatı çıktı tersledi herkesi, ya reji ya da spiker lan mahvetti canlı yayını hıyar şeklinde bi yorum yaptı sesi çıktı askdl
loop Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yıllardır fenerliler, ligden çekiliriz diyip duruyordu. Şimdi kıçlarında tekme iziyle gidecekler. Hayat böyle bir şey işte.
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Olm NTV Spikeri Aziz'in avukatı nası bozdu ya! Kahkahayla güldüm valla. :D "Canlı yayını mahvettiniz. Ben böyle kötü avukat görmedim."
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Estel_Anorien said: ya fenerbahçelilik kafası nası bişey abi? çok acayip. BİZÇOKKRALIZ SOZ BOZOM SOKOLOMOZO KOSORSONOZ BOZ SOZON KOLONOZO KOSOROZ. KOSOLON SOKOL DOHO GOR ÇOKOR aynı şey galatasarayın başına gelseydi, "galatasaray bitti abi daha tutulmaz, çöktük artık çıkamayız, büyük takım değiliz" mi diyecektiniz?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hacım bi de klüplerin hepsinin maliye raporlarını karışıtırp şişirilmiş transfer ücretlerinin sebeplerini araştırsalar daha da güzel olur.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 DA2019 said: Olm NTV Spikeri Aziz'in avukatı nası bozdu ya! Kahkahayla güldüm valla. :D "Canlı yayını mahvettiniz. Ben böyle kötü avukat görmedim." ne zaman oldu olay?
unK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahmedinejad said: Estel_Anorien said: ya fenerbahçelilik kafası nası bişey abi? çok acayip. BİZÇOKKRALIZ SOZ BOZOM SOKOLOMOZO KOSORSONOZ BOZ SOZON KOLONOZO KOSOROZ. KOSOLON SOKOL DOHO GOR ÇOKOR aynı şey galatasarayın başına gelseydi, "galatasaray bitti abi daha tutulmaz, çöktük artık çıkamayız, büyük takım değiliz" mi diyecektiniz? abi bunu nası anlayabildin, 5 kez okudum 5'inde de hayvan gibi gülerek anlayamadım aksljdkahsdkjahds
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yildiz.tv linki fln koyun pls :D
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahmedinejad said: DA2019 said: Olm NTV Spikeri Aziz'in avukatı nası bozdu ya! Kahkahayla güldüm valla. :D "Canlı yayını mahvettiniz. Ben böyle kötü avukat görmedim." ne zaman oldu olay? şimdi
unK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dasaaa said: hacım bi de klüplerin hepsinin maliye raporlarını karışıtırp şişirilmiş transfer ücretlerinin sebeplerini araştırsalar daha da güzel olur. acaba biz de trabzona burda yattığımızda ceyhun ve selçukla kontrat imzalamayın biz imzalicaz diye anlaşmışlar mıdır?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 applev0dka said: dasaaa said: taraftar geyiklerini bi kenara bırakırsak gerçekten bu olayın tamamının kökünü kazıyıp, herhangi bi takım, kişi, grup tarafından tekrarlanmasını engelleyebilirlerse lige can gelir. herkesn istegi bu zaten.. maclarin sahada kazanlmasi isteniyor.. ama iste fenerlilerdeki antu kafasi.. cok sakat var cok ben de fenerliyim.. ha diğer yandan topkafalıların her türlü "bizimkiler onu yapmaz! bunu sadece rakip takım yapar" düşüncesini gerçekten salakça buluyorum. araştırsan her klüpte şike çıkacaktır. transferde kara para aklama çıkarsa da şaşmam. hele ki sportif başarısı fazla olmayan klüpler aşırı transferler yapınca herkes benim düşündüğümü düşünüyordur.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 applev0dka said: yildiz.tv linki fln koyun pls :D Başkan Aysal, Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse - ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü'nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim."
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yoboda gelmekten vazgeçmiş diyor basın ki şu durumda normal ve olması gereken birşey
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 dasaaa said: applev0dka said: dasaaa said: taraftar geyiklerini bi kenara bırakırsak gerçekten bu olayın tamamının kökünü kazıyıp, herhangi bi takım, kişi, grup tarafından tekrarlanmasını engelleyebilirlerse lige can gelir. herkesn istegi bu zaten.. maclarin sahada kazanlmasi isteniyor.. ama iste fenerlilerdeki antu kafasi.. cok sakat var cok ben de fenerliyim.. ha diğer yandan topkafalıların her türlü "bizimkiler onu yapmaz! bunu sadece rakip takım yapar" düşüncesini gerçekten salakça buluyorum. araştırsan her klüpte şike çıkacaktır. transferde kara para aklama çıkarsa da şaşmam. hele ki sportif başarısı fazla olmayan klüpler aşırı transferler yapınca herkes benim düşündüğümü düşünüyordur. ben zaten her fenerli ayni demedim,her gsli yada her bjk'li de ayni diildir.. her taraftar gruplarinda ölur böyle insanlar.. ama fenerlilerdeki olay bambaska boyutlarda ben onu söylemek istedim.. varsa bjk'den yapan alsinlar iceri,yeterki rahat gidelm o stada,ulan hakem satildimi futbolcular söylemi fln diye diil..
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ahmedinejad said: DA2019 said: Olm NTV Spikeri Aziz'in avukatı nası bozdu ya! Kahkahayla güldüm valla. :D "Canlı yayını mahvettiniz. Ben böyle kötü avukat görmedim." ne zaman oldu olay? Eleman arkadan mikrofonu uzattı, sordu sordu cevap alamadı, dayanamadı en sonunda. :D
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 BulletRide said: applev0dka said: yildiz.tv linki fln koyun pls :D Başkan Aysal, Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse - ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü'nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim." ahahahaha abi cok guldum, gunun en guzel hareketi :D
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi o ntv avukatı naptı yahu? adam bildiğin laf soktu gitti ahah yıldız tv'yi açın 13:30 dan itibaren izlemeye başlayın işte
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Beyler ben uzun zamandır Futbola küsüm sanırsam 4 yada 5 yıl diyelim zaten yurt dışındayım.Ligin tadı tuzu ve sistemsiz diye izlemiyordum maçları ama bazen derbyleri izlerdim neyse. türkiyede değilim izleyemiyorum haber kanallarını , son durum nedir.Gerçek mi bu şike işi yoksa doldurmaca mı
gEcirzinhoo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu olayın sonu ali ağaoğlu na kadar gidecek arada lig tv ve şansal büyüka larda gidecek. not : soldaki balona aldanmayın
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ben gsliyim. gsü de okuyorum. camianın içinde sayılırım. keşke gs de araştırılsa. varsa bizim yamuğumuz bizi de düşürsünler bankasyaya. süperlig değil bankasya takip edilir hale gelir. ama kimse de kusuruma bakmasın BOZ KOSKOCO COMHOROYOTOZ! TOM DONYO BOZO KORŞO. KOTSOL OTTOFOK KOROLDO. POPODON HOLOFOYO VOTOKONDON KOBOYO HORKOS BOZO KORŞO OMO BOZ YONO DO SOPOROZ! kafası gerçekten çok antipatik. -daha da zor yaptım bu sefer-
Öne çıkan mesajlar