Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Yok abi başka türlü bir şeye imkan vermiyorum ben. Ortada şampiyonluğun zerresi yokken teknik takiplere başlanıyor, hiç yabancı olmadığımız Zekeriya Öz yine çok tanıdık olan "özel yetkili" sıfatıyla başlatıyor hem de. Sonra maçlar bitiyor, genel seçimler bekleniyor, lig tescil bile ediliyor hala bekleniyor, üzerine Aziz gitse FB'ye başkan olacağı çok net olan bir adamın TFF başkanı olup elinin dolması bekleniyor, sonra patlıyor olaylar.

Bu kadarı bana yetiyor ayrı da, bir de şu onursal başkanlık meselesi var. Tayyip FB hakkında çıkıp "emniyet güçlerimiz gerekeni yapmış" gibi bir açıklama yapacak kadar düzgün bir adam mı sence?
Sosyal ağlarda paylaş

Biri kalp biri şeker olmak üzere iki kez hastaneye kaldırılmış adamı, yasal sınır olan 72 saat gözaltı süresinin 71.5'unda içerde tutmak nedir abi, sündürme operasyonu olduğu ordan belli daha. Götür tutukluyorsan tutukla, yok diyorsan da sal yani, biz de net bir bilgi edinmiş olalım bari. Gözaltı neyse de tutuklama kararı çıkarsa deliller yeterince sağlam demektir çünkü, görmeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Peki bank asya'ya düşeceği ne malum ? Böyle bir yasamı var. Bknz: Juventus > zemin katına düşmüştü

abi küme düşürme olmaz,

juventus ve italya'daki olay buradakinden kat kat daha ciddiydi, hani kanıtlarından tut yaptıkları teknik takibe kadar yılları alan bir operasyondu.

Burada 4 maç üzerinden konuşuluyor sadece, hani ceza vermesi çok zor, verilirse de en fazla şampiyonluk alınır, -10 puandan başlatılır falan
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

abi küme düşürme olmaz,

juventus ve italya'daki olay buradakinden kat kat daha ciddiydi, hani kanıtlarından tut yaptıkları teknik takibe kadar yılları alan bir operasyondu.

Yeni yasa çok net ama. "Küme düşürmeye ek olarak gerekirse puan silme" gibi bir ifade vardı, "veya" anlamına gelmeyecek şekilde, en hafif ceza sadece küme düşürmek anlamında.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...