Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

bu olaydan sonra teşvik lafının t sini ağzına almaz hiç kimse, bu olay resmen türk futbolunda devrimdir. daha kimsenin bi tarafı yemez, en azından büyüklerin yemez, mesala sinan engin , sergen gibi tipler tekrar beşiktaşda yönetici felan olmaya kalkarsa taraftar olarak kapıdan sopalarla kovalamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

İddalar kanıtlanırsa hangi fenerliler küme düşmeyi daha çok ister. Çünkü yönetmelik bu kadar bariz şekilde küme düşer derken düşmemesi için verilecek tavizler çok feci olur ve düşmesinden daha çok zarar getirir. İktidar yalakası bir yönetim fln gelebilir =) O yüzden düşmesi daha hayırlıdır =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şeyi de söyliyim,bu seneden önceki senelere uzanıcak deniyor bi çok tv kanalında o iş çok zor deniyor.
Dosyalarda varmış eski konular ama yasa tasarısı bu yıl değiştiği için eskiye yönelik karar veremicek mahkemeler.

Ancak belgeler dökülünce Federasyon geçmişe yönelik karar çıkarmaya karar verir mi vermez mi bilmiyorum, ben sadece işin polis kısmından duydum bişeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk başlarda komik geliyordu fenerin küme düşebileceğini düşünmüyordum , ama şimdi cidden kötü oldum lan , ayıptır ya böyle bir şey nasıl olur , tamam her takım yaptı bunu ama bu kadar uzun süren olaylar 8 ay süren takip bir sürü maç yani nasıl korkmadan bu kadar abartmış olayı, gerçekten ciddi anlamda kötü oldum lan
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Yaptığı şike ispatlanırsa zaten futboldan men ediliyor bu tarz insanlar, ne yöneticilik yapabilir o dakikadan sonra nede başka bi görev alabilir.

Aldığım bazı bilgiler de var ama paylaşamıyorum malesef,ama haftaya Pazartesi çok gülücez onu söyleyebilirim.

Şunu alın evinizin baş köşesine çerçeveletip koyun, yatmadan önce 1 dakika saygı duruşuna geçin öyle uyuyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Buca maçından hiçbir geçiş paragrafı olmadan Ankaragücü maçına atlıyor olay, aşırı alakasız yani konu bütünlüğü. Masq yazdığında c/p ederken bir sorun falan olmuştur demiştim ama verdiğin linkte de yanlış direk. Oradan inancım sarsıldı biraz fezlekenin gerçekliğine.
Sosyal ağlarda paylaş

abi olay savcılıktayken.bu tip konuların sızması çok zor olur zaten genelde. kararı verenlerden bir açıklama gelmediği sürece birşeye inanmak şuan delilik. Aslında delilik olmaması lazım ama burası türkiye yani. herşey olabilir. ince buz üstünde dans ediyor abiler. Bakalım sonu nereye varıcak.

gerçi siz fezleke den bahsediyosunuz ama olsun. ben gene de sölediklerimin arkasındayım :p
Sosyal ağlarda paylaş

* İlk yarısı Bucaspor’un 2-1 galibiyeti ile sonuçlanan mücadelede Abdullah Başak kendisini arayan İlhan Yüksel Ekşioğlu’na, “Abi sıfırız ya Buca gibi takımdan iki gol yiyoruz ya 3. golü de yüzde yüz karşı karşıya adam Volkan’a vurdu yani” dediği, İlhan’ın “ Apo bi dua mua birşeyler yapın hadi oğlum ya” dediği Abdullah’ın “Alacağız maçı ilhan abi rahat ol İlhan abi” şeklinde karşılık verdiği, Abdullah Başak’ın daha önce kendisi ile Bülen Uygun üzerinden şike anlaşması yapılıp Bucaspor’un 3. gol pozisyonuna giren Bucasporlu Musa Aydın’ın kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldığı esnada topu kaleciye doğru vurduğunu söylediği, müsabakanın ilk yarısının Bucaspor: 2 Fenerbahçe: 1 şeklinde sonuçlanmış olmasına rağmen ilk yarıyı Fenerbahçe’nin geride kapaması ve kötü futbol oynamasına rağmen İlhan Yüksel Ekşioğlu’na rahat olmasını, müsabakayı Fenerbahçe’nin kazanacağını kendinden çok emin bir şekilde söylediğinin görüldüğü, bahse konu müsabakanın Bucaspor:3 Fenerbahçe:5 şeklinde sonuçlanması üzerine ise İlhan Yüksel Ekşioğlu’nun Abdullah Başak’ı arayarak “Alnından öpüyorum seni alnından” diyerek şahsı yaptığı faaliyetlerle ilgili kutladığı anlaşılmıştır.

Ne var ki bunda burda kapatıyor işte Buca maddelerini ve Ankaragücü maddeleriyle devam ediyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...