tinu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bu olaydan sonra teşvik lafının t sini ağzına almaz hiç kimse, bu olay resmen türk futbolunda devrimdir. daha kimsenin bi tarafı yemez, en azından büyüklerin yemez, mesala sinan engin , sergen gibi tipler tekrar beşiktaşda yönetici felan olmaya kalkarsa taraftar olarak kapıdan sopalarla kovalamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 İddalar kanıtlanırsa hangi fenerliler küme düşmeyi daha çok ister. Çünkü yönetmelik bu kadar bariz şekilde küme düşer derken düşmemesi için verilecek tavizler çok feci olur ve düşmesinden daha çok zarar getirir. İktidar yalakası bir yönetim fln gelebilir =) O yüzden düşmesi daha hayırlıdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 düşük ihtimal olsa da bi tehlike daha var aslında ki bu en tehlikeli ihtimal aziz yıldırım ve tayfasının suçsuz bulunması o zaman taş taş üstünde kalmaz işte aziz çoook feci şeyler yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 kaldı ki yeterince ciddi kanıt varsa ve küme düşürülme cezası çıkmazsa, FIFA'ya dilekçeyi bizzat yazar yollarım. Ya da CAS'a artık, nereye yazılıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yaptığı şike ispatlanırsa zaten futboldan men ediliyor bu tarz insanlar, ne yöneticilik yapabilir o dakikadan sonra nede başka bi görev alabilir. Aldığım bazı bilgiler de var ama paylaşamıyorum malesef,ama haftaya Pazartesi çok gülücez onu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gülücez derken böyle fenerlisi galatasaraylısı toplanıp cem yılmaz izler gibi mi gülücez yoksa fenerli olmayanlar mı gülücek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 gülecek tarafı söylesen en azından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Fenerli olmayanlar gülücek daha çok,ama karışıkmış biraz ortalık. Kısa zaman sonra da 2. dalga başlayacak deniyor btw. Ha bide fotolar gerçek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yaa uğraştırmasınlar komple ligler yer değiştirsin işte süper ligdekiler bank asyaya bank asya süper lige geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Kendince "sağlam bilgim var ama çok da esrarengizim" yapıyor işte, tutarsa hava atar tutmazsa unutulur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ya şeyi de söyliyim,bu seneden önceki senelere uzanıcak deniyor bi çok tv kanalında o iş çok zor deniyor. Dosyalarda varmış eski konular ama yasa tasarısı bu yıl değiştiği için eskiye yönelik karar veremicek mahkemeler. Ancak belgeler dökülünce Federasyon geçmişe yönelik karar çıkarmaya karar verir mi vermez mi bilmiyorum, ben sadece işin polis kısmından duydum bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 nolmuş nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 valla ilk başlarda komik geliyordu fenerin küme düşebileceğini düşünmüyordum , ama şimdi cidden kötü oldum lan , ayıptır ya böyle bir şey nasıl olur , tamam her takım yaptı bunu ama bu kadar uzun süren olaylar 8 ay süren takip bir sürü maç yani nasıl korkmadan bu kadar abartmış olayı, gerçekten ciddi anlamda kötü oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 EricCantona said: Yaptığı şike ispatlanırsa zaten futboldan men ediliyor bu tarz insanlar, ne yöneticilik yapabilir o dakikadan sonra nede başka bi görev alabilir. Aldığım bazı bilgiler de var ama paylaşamıyorum malesef,ama haftaya Pazartesi çok gülücez onu söyleyebilirim. Şunu alın evinizin baş köşesine çerçeveletip koyun, yatmadan önce 1 dakika saygı duruşuna geçin öyle uyuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Bunu hiç bi yerden duymadım ama muhtemelen Aziz Yıldırım'ın arkasında duran onu güçlü tutan birileri harcadı adamı. Yoksa bu kadar büyük hatalar yapması mümkün değil böyle bi adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 4 buyuklerin hepsinde vardir tesviklerle, sikelerle gelen ama su yasadan sonra boyle islere kalkismak buyuk cesaret. yasa ciktiginda zaten siddet yasasinda sike ve tesvik ne alaka yea diye tartisiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Askerde rahat izlerim lan maçları bari, gündüz gözüyle boru gibi TRT'de, öyle Digiturk'lu birliğe düşmeyi umup sonra komutana yalvarma derdi olmadan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 @Baggio Haha Belki Aziz Yıldırım'ı da yollarlar yanına yapmadığı kaçtığı askerliği yapmaya :) Bir de öyle boş sallayıp tutarsa karizma takılma gibi bi hedefim olsa gün vermezdim. önümüzdeki günlerde der geçerdim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Aziz yakında kalp krizi gg ya, ne askerliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 http://fanatik.ekolay.net/Paranin-yarisini-vermeyin_3_Detail_88_230255.htm Fezleke ufaktan servis edilmeye başlanmış anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Buca maçından hiçbir geçiş paragrafı olmadan Ankaragücü maçına atlıyor olay, aşırı alakasız yani konu bütünlüğü. Masq yazdığında c/p ederken bir sorun falan olmuştur demiştim ama verdiğin linkte de yanlış direk. Oradan inancım sarsıldı biraz fezlekenin gerçekliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fezlekenin tamamını koymamışlardır heralde Baggio? :/ parça parça vermişlerdir basına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 abi olay savcılıktayken.bu tip konuların sızması çok zor olur zaten genelde. kararı verenlerden bir açıklama gelmediği sürece birşeye inanmak şuan delilik. Aslında delilik olmaması lazım ama burası türkiye yani. herşey olabilir. ince buz üstünde dans ediyor abiler. Bakalım sonu nereye varıcak. gerçi siz fezleke den bahsediyosunuz ama olsun. ben gene de sölediklerimin arkasındayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 * İlk yarısı Bucaspor’un 2-1 galibiyeti ile sonuçlanan mücadelede Abdullah Başak kendisini arayan İlhan Yüksel Ekşioğlu’na, “Abi sıfırız ya Buca gibi takımdan iki gol yiyoruz ya 3. golü de yüzde yüz karşı karşıya adam Volkan’a vurdu yani” dediği, İlhan’ın “ Apo bi dua mua birşeyler yapın hadi oğlum ya” dediği Abdullah’ın “Alacağız maçı ilhan abi rahat ol İlhan abi” şeklinde karşılık verdiği, Abdullah Başak’ın daha önce kendisi ile Bülen Uygun üzerinden şike anlaşması yapılıp Bucaspor’un 3. gol pozisyonuna giren Bucasporlu Musa Aydın’ın kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldığı esnada topu kaleciye doğru vurduğunu söylediği, müsabakanın ilk yarısının Bucaspor: 2 Fenerbahçe: 1 şeklinde sonuçlanmış olmasına rağmen ilk yarıyı Fenerbahçe’nin geride kapaması ve kötü futbol oynamasına rağmen İlhan Yüksel Ekşioğlu’na rahat olmasını, müsabakayı Fenerbahçe’nin kazanacağını kendinden çok emin bir şekilde söylediğinin görüldüğü, bahse konu müsabakanın Bucaspor:3 Fenerbahçe:5 şeklinde sonuçlanması üzerine ise İlhan Yüksel Ekşioğlu’nun Abdullah Başak’ı arayarak “Alnından öpüyorum seni alnından” diyerek şahsı yaptığı faaliyetlerle ilgili kutladığı anlaşılmıştır. Ne var ki bunda burda kapatıyor işte Buca maddelerini ve Ankaragücü maddeleriyle devam ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Belki de. Neyse ya görücez artık yarın ve Çarşamba, baya uykum geldi artık. Sabaha 125'i geçmeyin nolur, üç beş saat sinemaya gittim 25 sayfa atlamıştı canım çıktı demin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar