eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ya arada kaynamış tekrar açıcam dayanamadım. Tuttuğu takım bi bok yemiş diye 18 yıl önceki ligdeki bir maçtaki 8 golden dem vuranlar olmuş. Ya çamur atmak bu kadar kolay mı, başkasına çamur atınca vicdanınız mı rahatlıyor, hepimiz böleyiz mi diyorsunuz. Ama söyliyim kendinizi kandırmayın, abuk subuk bir adamı 10 yıldan fazla başkan tutan bir camia kimseye laf etmesin. Aziz Yıldırım'ın karanlık ilişkileri hep konuşuldu, çürük raporu olayı dillerdeydi, hala devam eden askeri casusluk davasında da ismi geçiyor. Aziz Yıldırım güçlüydü,şampiyonluğun sahada kazanılmadığını anlamıştı kulübüne başarılar kazandırıyordu, gerisi göz ardı edildi. Şimdiyse ipi çekildi, yakında kral çıplak da diyeceğiz, merak etmeyin. Aziz Yıldırım olmasaydı Fenerbahçe'nin daha başarısız olacağını da sanmıyorum ayrıca. Elinizi vicdanınıza koyun, para gitmesini ben de tahmin edemezdim ama Emenike 7 milyon euro'ya transfer edildiğinde, hiçbiriniz sebebini anlamadı mı. 18 yıl önce Galatasaray Beşiktaş'ın önünde averajla şampiyon oldu, Beşiktaş'ın 6 attığı takıma 8 atarak. Son maça +2 averajla giren Galatasaray işi garantiye almak için şike yaptı ve 8-0 kazandı ha, üstelik tek farklı galibiyet bile yeterken. Beşiktaş'dan kendi evinde 6 yiyen takım, Galatasaray'dan üstelik Ali Sami Yen'de 8 yiyince adı şike oldu. Laf...
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Madem şike yaptık, penaltıyı kullanmazdı ya da kullanıp dışarı atardı? Gayette oynadı o maç İbrahim. Hatta çıktığında rahatlamıştım.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_5zfHPK8LQJM/TIVRYtWxIxI/AAAAAAAAAB8/VhP35tUcC0U/s400/bar%C4%B1%C5%9F-mustafa.jpg
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 aziz yıldırımın dayısı ölmüş sanırım.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Lan pff trafik çok yoğun burda mesajlar girdi araya NVM
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nileppezdel said: ee abi haktan akdoğan çıktı, kaçırdım galiba gevşek yandaşı göremedim :( tv arşivinde üçlü görüntülerde ortada oturan adam. tepesi açık olan (şapkasız)
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 he ok biliyorum adamı, ama olay hakkında en bilgili adam o galiba :/ medyaya konuşanlardan tabi :D
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Tenekeadam said: Madem şike yaptık, penaltıyı kullanmazdı ya da kullanıp dışarı atardı? Gayette oynadı o maç İbrahim. Hatta çıktığında rahatlamıştım. Kabak gibi ortaya çıksın diye yapardı değil mi bunları, istersen kendi kalesine atıp garantileseydi eheh. Saçma sapan konuşuyorsunuz, hiçbirimiz maçı izlemedik sanki BJK'lilerden başka. Süper oynamış da gol bile atmış, vay anasını. Benim için konu GS'nin 500 yıl önce yaptığı şike veya BJK'nin kupada birşeyler yapması değil, ben Aziz'in ne yaptığı ve FB'nin bundan nasıl etkileneceği ile ilgileniyorum. Sadece sayfalardır sıkılan 1-2 palavraya dayanamadım, Bursa ve İ. Akın konularında işte.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 akp milletvekili şamil tayyar: "ergenekon ve balyoz sürecinde devlette ve siyasette arınmanın önü açıldı. bu son operasyonla da spordaki arınmanın önü açılıyor. üzerine sonuna kadar gidilmedi. şu andaki iddiaların ötesinde vahim bir tablo ortaya çıkabilir. devam ederse bazı isimler üzerinden ergenekonun finansman ayağı da ortaya çıkabilir"
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 apsingir said: aziz yıldırımın dayısı ölmüş sanırım. dayisi faruk yalcin nato muteahiti idi. oldu tabi arkasindada korkuc otesi bir miras birakti. sirketi calismaya devam ediyor. dunyanin her ulkesinde baglantilari falan var.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ya arkadaş en kötüsü kullanmazdı penaltıyı? Saçma sapan konuşuyorsun. Hayır tartışmaya girmek istemiyorum ruh haliniz çok bozuk.
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Baggio said: Kabak gibi ortaya çıksın diye yapardı değil mi bunları, istersen kendi kalesine atıp garantileseydi eheh. Saçma sapan konuşuyorsunuz, hiçbirimiz maçı izlemedik sanki BJK'lilerden başka. Süper oynamış da gol bile atmış, vay anasını. Şurda ne demek istemişin anlamadım ama hakkaten takımın en iyisiydi. T.D nedense erken çıkarmıştı adamı. Hatta ondan sonra bi rahatlamıştık resmen.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Şaka yollu bahsediyorduk ama ciddi ciddi Ergenekon falan demeye başladı adamlar. Tayyip'in "emniyet güçlerimiz gerekeni yapmışlar" şeklindeki açıklamasından ve onursal başkanlık/TFF başkanı söylentileriden sonra gayet oturuyor yani, Murat Ülker for President!
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 daha bişi kanıtlanmadı, bişi açıklanmadı, ne bu nefret ya, herkes salyalar akıta akıta yazıo bişiler. bi durun sonucunda bişi çıkarsa yazarsınız. ne doluymuşsunuz arkadaş.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Catzee said: daha bişi kanıtlanmadı, bişi açıklanmadı, ne bu nefret ya, herkes salyalar akıta akıta yazıo bişiler. bi durun sonucunda bişi çıkarsa yazarsınız. ne doluymuşsunuz arkadaş. Orası zaten öyle. Hani "nesine sahip çıkıyorsunuz bu adamın" kisvesi altında bize laf edip, sonra kendi daha ortada hükmü bırak deliller bile yokken dayayıp döşeyen tonla barzo var. Kırk seferdir diyorum önce bir bilgi kirliliğinden kurtulup durumu görelim diye de yok yani.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 herşey ortada abi kimin ne mal olduğunu herkes çok iyi biliyor şike/teşvik alayı yapıyor.beklenti,ne tür bir ceza verilecek
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 5 Temmuz Salı gazete küpürleri: http://i55.tinypic.com/30i99a8.jpg http://i54.tinypic.com/66dpp5.jpg
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 knox said: herşey ortada abi kimin ne mal olduğunu herkes çok iyi biliyor Tamam o zaman, özür dileriz. Ateş olmayan yerden de duman çıkmaz zaten. CRT kafası.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 onlar da çok yalan geliyor be masq :/
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 gazete her şeyi yazar arkadaş, gazetelere baksak türkiye'ye ispanya liginin yarısı geliyor her transfer sezonunda. bi resmi makamlardan açıklama bekleyin görelim gerçeği, fanatikliğin luzumu yok ya, komik duruma düşüyorsunuz resmen.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 http://img835.imageshack.us/img835/3134/manset.jpg http://img8.imageshack.us/img8/8905/umitmehmet.jpg
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Baggio said: Zegna said: Baggio said: Mighty_THoR said: Ankaragücü maçı , defansın topa açıkca müdahale etmesine rağmen alex in 10 puanlık uçuşu ve cüneytin verdiği şahane penaltı. served. Tek pozisyonu bulamadım, şu videoyu 40. saniyeye sarıp defans tam olarak nerede topa değiyor söyleyebilir misin? http://www.youtube.com/watch?v=GWoaYiDNylM Defans bacağını sokuyor ama topu sağa Alex çekiyor, en ufak bir teması yok defansın. Tekrarında iki farklı açıdan kusursuz şekilde görebilirsin bunu. Hiçbir kanıt koymadan atıp tutmaya benzemiyor değil mi? kaynamasın, mmo oynamaktan mac izleyemeyenler de yorum yapmasın bi zahmet :) Kaynamıyor zaten de Thor hem dansöz hem yüzsüz çıktı malesef, "penaltı pozisyonu sormuştun koydum cevap veremedin" diyorum "ben örnek vermiştim" diyip geçiyor, sen üçüncü defa bahsetmişsin hala Zalad falan diyor arkada eheh. Diya-ül Kulub http://img.turktakvim.com/kitablar/7_Cevab_Veremedi.png beyler kusura bakmayında benim işim gücüm var her saniye size laf yetiştirmek için burada nöbet tutamam.Bir nolifersınız ı hakettiniz ama neyse öncelikle pozisyonda alex in uçusunu görmüyorsanız diyecek birşey bulamıyorum ikinci olarak kale arkası kamerasından adamın teması net gözüküyor.üçüncü olarak cümle alem penaltı değil dedi hadi oda olsun tamam buca maçında sözde elle oynamayada penaltı diyorsanız ben önden çüşümü ekliyeyim. neyse seneye kesin şampiyon olursunuz.
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Yalan yanlış ne varsa gün gülüp, eğlenme dalga geçme günüdür. Ligten düşersek +6puanı cebinde sayan adamların geyiği işte..
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 olayın ayrıntıları ortaya çıkmadan atıp tutma konusunda haklısınızda , bugun aziz yıldırım için söylenen herşey bu olay olmadan tutuklanmadan öncede söyleniyordu. adamın şekli tutumu konuşmaları hareketleri kral benim havaları son 2 senedir var.
Öne çıkan mesajlar