Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

en komiğide son saniyelerinde bile gol arayan, hatta maç 4 3'ken son saniyedeki kornere kalecisiyle çıkan sivasın suçlanması. en fazla trabzondan teşvik aldı diye suçlanır sivas. ha bunun dışında antep trabzon maçının incelenmemesi baya komik olur bu kadar olay olurken. ama olay tabi yeni federasyondan mutlu olmayan trabzonun ağzına bir parmak bal çalmak işte. ben hiçbişi çıkıcağını zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Masquerade said:

TRT: Bülent Uygun teşvik primini teslim alırken kamera ile görüntülendi.

burda teşvik primi suç değil diye trabzonu savunanlar vardı. onlar nerelerde??

heyecanla hemen bu mesajı yazmak yerine eski mesajlara baksan görürdün. bir tanesi de bendim onların, hatta bugün de aziz yıldırım çin aynısını savundum. ama kanun değişmiş, yeni halini gösterdiler, suç olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler, bu teşvik/şike iddiaları oturup maç izleyerek incelenip araştırılmıyor. Yazarken bunu aklınızdan çıkartmayın.

Gaziantep Trabzon'a karşı ya da Sivas Fener'e karşı çok süper oynamış ya da çok kötü oynamış olabilir, şaibeli görünebilir ama altından hiç bir şey de çıkmayabilir.

Şike, teşvik iddiaları direk ihbarla, görgü tanığıyla, belgelerle ve bilmediğim pek çok yöntemle inceleniyordur muhtemelen.

Her kötü oynayan takım şike yapıyor olsa ilk Galatasaray'ı götürürlerdi bu olay başladığında hem lol.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Beyler, bu teşvik/şike iddiaları oturup maç izleyerek incelenip araştırılmıyor. Yazarken bunu aklınızdan çıkartmayın.

Gaziantep Trabzon'a karşı ya da Sivas Fener'e karşı çok süper oynamış ya da çok kötü oynamış olabilir, şaibeli görünebilir ama altından hiç bir şey de çıkmayabilir.

Şike, teşvik iddiaları direk ihbarla, görgü tanığıyla, belgelerle ve bilmediğim pek çok yöntemle inceleniyordur muhtemelen.

Her kötü oynayan takım şike yapıyor olsa ilk Galatasaray'ı götürürlerdi bu olay başladığında hem lol.

e bugun her kanalda federasyon yetkilileri adı geçen maçların kasetlerini hazırladı ve defalarca izleyip rapor sunulucak dendi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...