Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Grast sana benden güzel bir şekilde calciopoli açıklaması yapılmış. Milan'la Fener'i buradaki davada karşılaştıramazsın. Fener burada en batmış, bir numaralı sanık olarak gösterilirken oradaki Milan en alakasızlarıydı işte denildiği gibi. Ayrıca yönetmelikler de farklı, orada da tahkim yönetmeliğe aykırı bir ceza indirimine gitmemiş.

Araştıralım öğrenelim :P

bencce bu kadar iddialı yazmayı bırak artık, futbol adama bikini giydirir biliyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon da düşürülmezse ayıp olur yalnız. Hele son haftalarda bir gol var savunma oyuncusunun Umut Bulut daha ondan 5 metre uzaktayken alakasız yöne kayarak Umut'u kalciyle karşı karşıya bıraktığı.. off hem de sezon sonunda Trabzon'a transfer olmuş o adam :D

Çarşı Bursa'nın haklı şampiyonluğunu kutlasın ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Trabzon da düşürülmezse ayıp olur yalnız. Hele son haftalarda bir gol var savunma oyuncusunun Umut Bulut daha ondan 5 metre uzaktayken alakasız yöne kayarak Umut'u kalciyle karşı karşıya bıraktığı.. off hem de sezon sonunda Trabzon'a transfer olmuş o adam :D

şöyle bir sorun var ki, öyle bilerek yere düşemezsin. biraz gıcık tabii ts'ye transfer olması ama yani yere düştükten sonra bile ya kafayla ya elle hala topa müdahale etmeye çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Grast sana benden güzel bir şekilde calciopoli açıklaması yapılmış. Milan'la Fener'i buradaki davada karşılaştıramazsın. Fener burada en batmış, bir numaralı sanık olarak gösterilirken oradaki Milan en alakasızlarıydı işte denildiği gibi. Ayrıca yönetmelikler de farklı, orada da tahkim yönetmeliğe aykırı bir ceza indirimine gitmemiş.

bencce bu kadar iddialı yazmayı bırak artık, futbol adama bikini giydirir biliyosun
Ha o zaman soruşturmada en suçlumu seçilir lütfen saçma sapan konuşmayın ya lütfen..

Hata ve Suç neyse ona göre yargılanır defalardır yazıyorum İtalya şike soruşturmasıyla bunu birbiriyle bir tutmak kadar saçma birşeyde yok. Arkadaşın teki demiş italyadaki ceza verilmezse 5 yıllık ceza fln. Eğerki bu bir tutulacaksa orda Fenerbahçe Milan'ın konumundadır.

Çünkü mevcut ortamda adı geçen 2 maç bulunmakta Juventusun davasını incelersen 2 seneye yayılmış 10'larca maç bulunmakta burda Juventusa uygulanın Fenerbahçeye uygulanması gibi birşey olabilirmi ya Tek senede 2 maç 2 senede onlarca maç 2 küme düşürülmüş 2 şampiyonluğu alınmış bir takımdan bahsediyoruz. Hani madem aynı kefeye koyuosunuz davaları mantıklı koyun
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

nileppezdel said:

şöyle bir sorun var ki, öyle bilerek yere düşemezsin. biraz gıcık tabii ts'ye transfer olması ama yani yere düştükten sonra bile ya kafayla ya elle hala topa müdahale etmeye çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Adam O KADAR kötü bir defans oyuncusu olsa şampiyonluğa oynamış ve oynamayı hedefleyen Trabzon transfer etmezdi bence ya
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Forza yardirmis.
http://www.forzabesiktas.com/img/kutlariz.jpg

tam bir rezillik, forumda da facebook sayfasında da ağzıma geleni yazıyorum, aynı şekilde benim gibi bir çok beşiktaşlıda yardırıyor bu nedir ya nasıl bir rezillik bize ne ya trabzondan , aayrıca hakkettikleri ne malum yarın onlarla ilgili belge çıksa ne koyacak introya, bu forzabesiştasın bi admini var kafasına göre böyle saçmalıklar yapıyor arada çok surmez bı kac saate kaldırırlar gibi geliyor, rezillik çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Milana uygulanan da Juveye uygulanan da fenere uygulanmaz

orası italya burası türkiye
oraya italya futbol federasyonu bakıyo buraya tff
oranın kuralları şartları farklı buranın farklı

italyayla burayı hiçbir şekilde kıyaslamanın manası yok yani.

Burada açık ve net şekilde bir alt lige düşürülür deniyor, adalet yerini bulacaksa şike ortaya çıktığı anda yapılması gereken bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

nileppezdel said:

Ha o zaman soruşturmada en suçlumu seçilir lütfen saçma sapan konuşmayın ya lütfen..

Hata ve Suç neyse ona göre yargılanır defalardır yazıyorum İtalya şike soruşturmasıyla bunu birbiriyle bir tutmak kadar saçma birşeyde yok. Arkadaşın teki demiş italyadaki ceza verilmezse 5 yıllık ceza fln. Eğerki bu bir tutulacaksa orda Fenerbahçe Milan'ın konumundadır.

Çünkü mevcut ortamda adı geçen 2 maç bulunmakta Juventusun davasını incelersen 2 seneye yayılmış 10'larca maç bulunmakta burda Juventusa uygulanın Fenerbahçeye uygulanması gibi birşey olabilirmi ya Tek senede 2 maç 2 senede onlarca maç 2 küme düşürülmüş 2 şampiyonluğu alınmış bir takımdan bahsediyoruz. Hani madem aynı kefeye koyuosunuz davaları mantıklı koyun

abi italyadaki ceza derken "kulüp ismine bakıp taviz vermeden, yönetmelik neyse onu uygulamaktan" bahsediyor adamlar. Kimse İtalya federasyonu disiplin yönetmeliğine göre ceza vermesini beklemiyor. Çok zor değil bunu anlamak ya lütfen.

ve kim daha suçluya bakılıyor işte italyada, ona göre puan silmeden başlıyor cezalar. Bizde direk küme düşürmeden başladığı için farklı ama sen bunu anlamamakta ısrar ediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım neyi anlamakta zorluk çekiyorum. Futbol Yasa'ları yapılırken belli UEFA'nın ve Fifa'nın talimatları. Kaldı'ki UEFA ve Fifa şike soruşturmalarında 0 taviz derken italyada taviz verebilirsin gibi bir opsiyon bırakmıyor saçmalamayın puan silmeden başlıyor fln.

Ben tahmin sunmuyorum burda Bikini giymek gibi bir durumumda yok. Ben burda gayet net olayın işleyişi hakkında olması gereken işleyişi yazıyorum. Hukukçu herif gelmiş yine aynılarını yazmış yani. Hani bir beklenti içindesiniz bekliyorum fakat malesef hayal kırıklığı olacak sizler için.

Hani hiç mi düşünmüyorsun söylediklerinin aksine fb küme düşürülse rezil olursun fln gibi bi düşünce yokmu içinde fln diosanız. Konuştuğum tüm hukukçular ve herkesten aldığım ortak yorum tekti çelişkili ekstra bilgi elde etmedim.

Fenerbahçe'nin küme düşme gibi bir durumu (üstüne basa basa söylüyorum itirazlar ve sürecin tamamı göz önünde bulundurulduğunda) imkansızdır.

Hep beraber bekleyelm görelim. Sonunda kimin haklı çıktığı konusu netlik kazandığında burda yanılmam durumunda herkesten özür dilerim. Fakat aksi takdirde sizdende bir özür beklerim
Sosyal ağlarda paylaş

malesef forzada 1-2 tane yönetici var saçmalıyor arada bir yıllardır.

forumda üyelerinde çoğu tepki göstermiş zaten.üyelerin 1 haftadır bu olaya ilişkin onurlu duruşuna ayıp edilmiş.

trabzon ne zaman aklandı.hakkında ciddi iddialar var ve ceza bile
alabileceği söyleniyor.

beşiktaşlıların derdi trabzon değil pisliklerin temizlenmesi kendi içimizdekilerde dahil
Sosyal ağlarda paylaş

Grast UEFA 0 taviz derken her ülke kendi yönetmeliğine göre 0 taviz verecek diyor. Her ülkede ayrı yönetmeliğin olmasının bir sebebi var, yoksa UEFA bir yönetmelik bastırır yollardı her ülkeye, al akrdeşim yasa bu buna uyacaksın bunu uygulayacaksın derdi. UEFA "küme düşürün" demiyor federasyonlara "cezası neyse verin" diyor. Cezası bizim federasyonda küme düşme, en hafifi yani, İtalya'da şikenin en hafif cezası küme düşürme değildi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Grast UEFA 0 taviz derken her ülke kendi yönetmeliğine göre 0 taviz verecek diyor. Her ülkede ayrı yönetmeliğin olmasının bir sebebi var, yoksa UEFA bir yönetmelik bastırır yollardı her ülkeye, al akrdeşim yasa bu buna uyacaksın bunu uygulayacaksın derdi. UEFA "küme düşürün" demiyor federasyonlara "cezası neyse verin" diyor. Cezası bizim federasyonda küme düşme, en hafifi yani, İtalya'da şikenin en hafif cezası küme düşürme değildi işte.
Zaten dediğin gibi UEFA bir yönetmelik hazırlıyor ve bunun içindekileri uygulamak zorundasın diyor. Ek maddeleri Federasyonlar ekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...