BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ligin ekonomisini doğrudan etkileyecek büyüklükte bir akrakr olacağından sırf yayın gelirleri üzerinden bakarsak bile çok büyük kayıp var hani anadolu takımlarının geliri bile düşecek bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 o zaman 3 büyüklerin futbolu yönetmesine izin vererim bu kafalar da düşünceksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tazminat alıyor öyle bir durumda. yani tff ve mahkemenin kararları çelişirse. tff suçlusun sen diyip mahkeme yoo bu adam temiz derse. gidip mahkemeye tazminatını alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Grast said: Fenerbahçe'nin aklanması durumunda. Federasyona, Kulup değeri, Varolmuş olası bir mali kayıp hatta manevi kayıp söz konusu olarak dava açması mümkündür açacaktır ve kazanacaktırda. Bu yüzden federasyon tedbir kararı almalıdır. nvm. ben soruyu sorarken cevabı çoktan gelmiş zaten^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 BabacumMostors said: ligin ekonomisini doğrudan etkileyecek büyüklükte bir akrakr olacağından sırf yayın gelirleri üzerinden bakarsak bile çok büyük kayıp var hani anadolu takımlarının geliri bile düşecek bu yüzden aziz yıldırım ve ekibinin malvarlığı bu kaybı süspanse etmeye yeter. önce her boku ye, sonra valla ligin marka değeri diye zırvala. bi değer kalmamış ki ligde, ırzına geçmişler çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Abi pardon da, şike var ise, adamlar belki neler elde ettiler bu şikeyle bi alt lige düşürürsek yayın gelirleri gider =((( yapmak çok fazla saçma değil mi direk bu kafa yüzünden bile bi bok olmaz bizden zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ShadowFury said: Benim merak ettiğim konu şu: Şimdi diyelim ki federasyon fb yi küme düşürttü ama sonra mahkemeden karar çıktı suçlu bulunmadılar filan herkes serbest bırakıldı. Bu durumda fenerbahçenin "ben süper ligden düştüğüm için şu kadar, mahkeme sürecinde borsada uğradığım zarar için bu kadar, şampiyonlar ligine gitme hakkım elinden alındığı için bu kadar para kaybettim haksız yere zarara uğradım, ödeyin lan bunları!" diye dava açma hakkı olur mu? Ya da açsa sonucu olur mu? öyle bir hakkı olmaz. mahkeme sonucu önemsiz çünkü federasyon için. "biz suçlu bulduk mahkeme bizi ilgilendirmez" diyebilir. Aynı şekilde herhangi bir şekilde bunu mahkemeye taşıyamaz (federasyonla kulüpler arası anlaşmadan dolayı), kısacası federasyon ne derse o olur, isterse sonradan kararını değiştirebilir şampiyonluğu da geri iade edebilir falan ama zararlarla ilgili bir yaptırım hukuki açıdan olmaz. Ama hukuk dışında "mahkemeyle çelişen karar verdi hakkımızı yedi" diye olay çıkarır fener, mahkemeyle değil baskıyla yani tepki göstererek karşılık verir. federasyon çok ciddi darbe alır kelleler gider kavga gürültü kopar falan filan. Federasyonun çekimser kalmasındaki sebep de bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 SeaGle said: said: Fakat mevcut süreç içerisinde Federasyon kararının küme düşürülme olması bir okadar zor olmakla beraber. Bu niye zor?Bakın arkadaşlar 1000. defa yazıyorum. Dün Nihat Özdemir'in konuşmasını dinleme zahmetinde bulunsaydınız zaten basın kısmını anlayacaktınız olayın. Hani mahkemenin elinde olan kayıtlar ve görüntüler ile basına yansıtılan olayların bile alakası yok. Yani maç toplantısı yapılıyor orda hala onu şike kanıtı diye yayın yapıo bazı basın örgütleri. Aziz Yıldırım'ın ifadesini okuduysanız bu denli net kanıtlar olması durumunda nasıl hala TBMM dahil olmakla beraber 3 ayrı dilekçe niye verilsin ve hala nasıl bukadar NET reddedebilsin iddiaları. Akıl var mantık var. Bizzat UEFA'da TFF'ye gönderdiği yazıda. Hukuğun temel ilkesini hatırlatmış ve tekrar yazıyorum bir kurum yada bireyinb suçu kanıtlanmadan suçsuzdur ilkesini hatırlatmıştır. TFF'nin bu tür bir kararı vermesi oldukça ama oldukça zordur. Basın bu denli bizleri yönlendirmeye çalıştığı için kendi istediğimize inanmaya çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 aziz abi cok iyi hazirlanmis zaten avukati basbakanin eski avukati girmez iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 İyide bu adam niye adliyeye sevk edildi o zaman. Emenike ve Sezer serbest kaldı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 lube? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sen sus bursalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Rewendor said: ShadowFury said: Benim merak ettiğim konu şu: Şimdi diyelim ki federasyon fb yi küme düşürttü ama sonra mahkemeden karar çıktı suçlu bulunmadılar filan herkes serbest bırakıldı. Bu durumda fenerbahçenin "ben süper ligden düştüğüm için şu kadar, mahkeme sürecinde borsada uğradığım zarar için bu kadar, şampiyonlar ligine gitme hakkım elinden alındığı için bu kadar para kaybettim haksız yere zarara uğradım, ödeyin lan bunları!" diye dava açma hakkı olur mu? Ya da açsa sonucu olur mu? öyle bir hakkı olmaz. mahkeme sonucu önemsiz çünkü federasyon için. "biz suçlu bulduk mahkeme bizi ilgilendirmez" diyebilir. Aynı şekilde herhangi bir şekilde bunu mahkemeye taşıyamaz (federasyonla kulüpler arası anlaşmadan dolayı), kısacası federasyon ne derse o olur, isterse sonradan kararını değiştirebilir şampiyonluğu da geri iade edebilir falan ama zararlarla ilgili bir yaptırım hukuki açıdan olmaz. Ama hukuk dışında "mahkemeyle çelişen karar verdi hakkımızı yedi" diye olay çıkarır fener, mahkemeyle değil baskıyla yani tepki göstererek karşılık verir. federasyon çok ciddi darbe alır kelleler gider kavga gürültü kopar falan filan. Federasyonun çekimser kalmasındaki sebep de bu zaten.Bir saniye bir saniye ? Yukarıda açıklamış olmama ramen hala aynı şeyi söylüyorsun. Bu kulupler arası anlaşma nerede pardon ? bu denli dünya hukuğuna aykırı bir madde Türk hukuğuna aykırı bir madde Ülkenin Futbol Federasyonunda nasıl oluyorda varoluyor ? Bana bunun hakkında bir yazı göstermen mümkünmüdür ? Hani Federasyonun verdiği kararlara kuluplerin itiraz hakkı yoktur gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Grast tabii ki reddedecekler o kadar net şekilde. Eğer suçsuzlarsa sonuna kadar savaşmak için, suçlularsa da son çırpınışlar işte. Her suç reddeden masum olsa o-hoo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Grast said: öyle bir hakkı olmaz. mahkeme sonucu önemsiz çünkü federasyon için. "biz suçlu bulduk mahkeme bizi ilgilendirmez" diyebilir. Aynı şekilde herhangi bir şekilde bunu mahkemeye taşıyamaz (federasyonla kulüpler arası anlaşmadan dolayı), kısacası federasyon ne derse o olur, isterse sonradan kararını değiştirebilir şampiyonluğu da geri iade edebilir falan ama zararlarla ilgili bir yaptırım hukuki açıdan olmaz. Ama hukuk dışında "mahkemeyle çelişen karar verdi hakkımızı yedi" diye olay çıkarır fener, mahkemeyle değil baskıyla yani tepki göstererek karşılık verir. federasyon çok ciddi darbe alır kelleler gider kavga gürültü kopar falan filan. Federasyonun çekimser kalmasındaki sebep de bu zaten.Bir saniye bir saniye ? Yukarıda açıklamış olmama ramen hala aynı şeyi söylüyorsun. Bu kulupler arası anlaşma nerede pardon ? bu denli dünya hukuğuna aykırı bir madde Türk hukuğuna aykırı bir madde Ülkenin Futbol Federasyonunda nasıl oluyorda varoluyor ? Bana bunun hakkında bir yazı göstermen mümkünmüdür ? Hani Federasyonun verdiği kararlara kuluplerin itiraz hakkı yoktur gibi ? Kulüplerin itirazı var, ama itirazlarını da tahkime, o da olmazsa CAS'a yapıyorlar, gidip türk mahkemesine federasyonu dava edemiyorlar yani. "Top benim, kuralları ben belirlerim işinize gelmezse katılmazsınız ligime." diyor yani federasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 emenike sezer itirafci emenikenin yuzunu degistiriceklermis belki galatasaraya gelir yeni yuz yeni kimlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Grast said: Aziz Yıldırım'ın ifadesini okuduysanız bu denli net kanıtlar olması durumunda nasıl hala TBMM dahil olmakla beraber 3 ayrı dilekçe niye verilsin ve hala nasıl bukadar NET reddedebilsin iddiaları. Akıl var mantık var. hiç amerikan polisiyesi izlemediniz mi ya :) kim gidip evet suçluyum ben diyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Rewendor said: Grast said: öyle bir hakkı olmaz. mahkeme sonucu önemsiz çünkü federasyon için. "biz suçlu bulduk mahkeme bizi ilgilendirmez" diyebilir. Aynı şekilde herhangi bir şekilde bunu mahkemeye taşıyamaz (federasyonla kulüpler arası anlaşmadan dolayı), kısacası federasyon ne derse o olur, isterse sonradan kararını değiştirebilir şampiyonluğu da geri iade edebilir falan ama zararlarla ilgili bir yaptırım hukuki açıdan olmaz. Ama hukuk dışında "mahkemeyle çelişen karar verdi hakkımızı yedi" diye olay çıkarır fener, mahkemeyle değil baskıyla yani tepki göstererek karşılık verir. federasyon çok ciddi darbe alır kelleler gider kavga gürültü kopar falan filan. Federasyonun çekimser kalmasındaki sebep de bu zaten.Bir saniye bir saniye ? Yukarıda açıklamış olmama ramen hala aynı şeyi söylüyorsun. Bu kulupler arası anlaşma nerede pardon ? bu denli dünya hukuğuna aykırı bir madde Türk hukuğuna aykırı bir madde Ülkenin Futbol Federasyonunda nasıl oluyorda varoluyor ? Bana bunun hakkında bir yazı göstermen mümkünmüdür ? Hani Federasyonun verdiği kararlara kuluplerin itiraz hakkı yoktur gibi ? Kulüplerin itirazı var, ama itirazlarını da tahkime, o da olmazsa CAS'a yapıyorlar, gidip türk mahkemesine federasyonu dava edemiyorlar yani. "Top benim, kuralları ben belirlerim işinize gelmezse katılmazsınız ligime." diyor yani federasyon. TFF OYNATMAZSA FENERBAHCE KENDİ LİGİNİ KURAR TAMAM MI, CUMHURİYETİZ BİZ, KÖYLÜLER OYNAMASIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Rewendor said: Grast tabii ki reddedecekler o kadar net şekilde. Eğer suçsuzlarsa sonuna kadar savaşmak için, suçlularsa da son çırpınışlar işte. Her suç reddeden masum olsa o-hoo yani :)Bak reddetmekle reddetmek arasında fark var. ben bu denli NET şekilde reddetmeden bahsettim onun için büyük harflerle yazdım. Birçok konuda Taraftarlık yapmış olabilirim. Hani duygusal bakmış olabilirim GS'lilerin benle dalga geçmesine verdiğim cevaplar olarak. ama şu an ciddi anlamda bu gözle bakmıyorum olaya. Hukuk ve Federasyon yürüyüşüne araştırarak ve bilgi sahibi olarak yorum yazmaya çalışıyorum. Nacizane Futbol yönetimi ve işleyişi bilgimede güvenirim. Kitap okumasını çok sevmem ama Hukuğun temel ilkeleri adında bir kitap okudum 1 haftada ordan öğrendiklerimide (asla bir hukukçuya karşı çıkacak ölçüde değil ama) kullanarak yorum yapmaya çalışıyorum. Ve bütün kareleri birleştirdiğimde karar kısmına geldiğimde (Varolan tüm olasılıkları düşünerek ve adım adım sonuca ulaştığımda) Fenerbahçe'nin süreç sonunda Küme düşürülme olasılığı %0.1'in altındadır. Hani böyle iddia merakı olan fln biri varsa özel mesaj atsın telefon alalım verelim bir iddiaya girelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10565_GSKLOGO_B.jpg Başkan Ünal Aysal’dan Günlük Basınımızda Yer Alan Talihsiz Bir Yorumla İlgili Açıklama Fenerbahçe dahil bir çok kulübümüzün yaşadığı olaylar böylesine sıcak bir dönemdeyken ve Galatasaray Spor Kulübü olarak bu konuda pek çok yanlışı önleyecek örnek bir tavrı daha ilk günlerde almışken, Genel Kurul’umuzdaki “Galatasaray’ın böyle bir ortamda hiç bir leke almamasını sağlayan geçmiş tüm Başkanlarımıza, Yöneticilerimize, Sporcularımıza şükranlarımı sunarım” sözlerimi “ÜNAL AYSAL AZİZ YILDIRIM'A GÖNDERME YAPTI. KÜRSÜDEN ŞİKE GOLÜ ATTI” şeklinde yorumlayan gazetecilik anlayışını esefle karşılıyor ve kınıyorum. Kamuoyunu yanıltabilecek nitelikteki böyle bir yorum spor dünyasında zaten zayıflamış olan dostluk kavramının iyiden iyiye yok olmasına, yerine düşmanlık kavramının güçlenmesine yol açabilir. Bir kez daha açıklıkla belirteyim: Hiç bir kulüp bizim düşmanımız değildir. Her kulüp gibi Fenerbahçe de bizim saygı duyduğumuz şerefli bir rakibimizdir. Yaşadıkları talihsiz olaylar karşısında rekabet duygularımızı da bir kenara bırakmış durumdayız. Bizim amacımız tüm rakiplerimize yeşil sahada gol atmaktır, başka sahalarda değil. Galatasaray kültürünün böyle bilinmesini ve benimsenmesini tüm medyamızdan bir kez daha önemle rica ediyorum. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Esh said: TFF OYNATMAZSA FENERBAHCE KENDİ LİGİNİ KURAR TAMAM MI, CUMHURİYETİZ BİZ, KÖYLÜLER OYNAMASIN. Ligde kimse yoksa nasıl şike yapacak? dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Kulupler federasyona tazminat davasi acamaz acabilcek olsa her saha kapatma cezasina dava acilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 SeaGle said: Esh said: TFF OYNATMAZSA FENERBAHCE KENDİ LİGİNİ KURAR TAMAM MI, CUMHURİYETİZ BİZ, KÖYLÜLER OYNAMASIN. Ligde kimse yoksa nasıl şike yapacak? dfgh TEŞVİK VERİP SİVASI ESKİŞEHİRİ FALAN ALIRIZ, KENDİ LİGİMİZE TIRANSFER EDERİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Noyanh said: Kulupler federasyona tazminat davasi acamaz acabilcek olsa her saha kapatma cezasina dava acilir sen sus evli doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Masquerade said: http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10565_GSKLOGO_B.jpg Başkan Ünal Aysal’dan Günlük Basınımızda Yer Alan Talihsiz Bir Yorumla İlgili Açıklama Fenerbahçe dahil bir çok kulübümüzün yaşadığı olaylar böylesine sıcak bir dönemdeyken ve Galatasaray Spor Kulübü olarak bu konuda pek çok yanlışı önleyecek örnek bir tavrı daha ilk günlerde almışken, Genel Kurul’umuzdaki “Galatasaray’ın böyle bir ortamda hiç bir leke almamasını sağlayan geçmiş tüm Başkanlarımıza, Yöneticilerimize, Sporcularımıza şükranlarımı sunarım” sözlerimi “ÜNAL AYSAL AZİZ YILDIRIM'A GÖNDERME YAPTI. KÜRSÜDEN ŞİKE GOLÜ ATTI” şeklinde yorumlayan gazetecilik anlayışını esefle karşılıyor ve kınıyorum. Kamuoyunu yanıltabilecek nitelikteki böyle bir yorum spor dünyasında zaten zayıflamış olan dostluk kavramının iyiden iyiye yok olmasına, yerine düşmanlık kavramının güçlenmesine yol açabilir. Bir kez daha açıklıkla belirteyim: Hiç bir kulüp bizim düşmanımız değildir. Her kulüp gibi Fenerbahçe de bizim saygı duyduğumuz şerefli bir rakibimizdir. Yaşadıkları talihsiz olaylar karşısında rekabet duygularımızı da bir kenara bırakmış durumdayız. Bizim amacımız tüm rakiplerimize yeşil sahada gol atmaktır, başka sahalarda değil. Galatasaray kültürünün böyle bilinmesini ve benimsenmesini tüm medyamızdan bir kez daha önemle rica ediyorum. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü gördüm bunu, baggioya yeni malzeme çıktı trap atmak için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar