EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 janis said: Şikede yapsak , hakemde satın alsak , türkiye'nin en nefret edilen takımıda olsak . Biz Fenerbahçe'liyiz koçlar.. Biz bu takımı şampiyon oldu diye , uefa kupasını aldı diye , üst üste şampiyon oldu diye tutmadık. Biz bu takımı anamızın kucağında sevdik. Şimdi kendi kafanıza göre eğlenin , ama her aslan ve kartal dönüp bir geriye baksın. Fazla uzağa gerek yok. Sadece Son 10 yıla bakın. Hatta onada gerek yok son 5 , hatta son 1 yıla bakın. NASIL KODUK ALAYINIZA ? HEM İÇERDE , HEMDE DIŞARDA !! SİZİDE Mİ SATIN ALDIK ? SİZİDE ALDIKSA EĞER , SATIN ALAN ŞEREFSİZ OLUYORSA , SİZ SATILANLAR NESİNİZ ? Gün içinde daha önce yaptığım tavsiyeyi gerçekten gözden geçirmelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dasaaa said: Buddha said: Taraftar abi adı üstünde :) e yani. ben en çok "XC'nin taraftarı çok rererö" tavırlarını severim top kafaların. politika ve dinden sonra insanların ne kadar kolay yönetilip, beyinlerinin yıkanabildiğinin ve irade diye bir şeyin çoğu kişi için ödünç verilmiş bir hediye olduğunun göstergesi oldukları için çok severim vallahi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Baggio kusura bakma da 20 satır yazıdan tek satır yazımı alıp aklınca ayar veren, konu disina cikip kisisel kavgaya ceken, pm`den msn isteyen adama verecek cevabım yok, egleniyorum ben de videolarla. Mesela surdaki arkadas: http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 öldürsen açmam o spoilerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahahahahahhahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 UNAL BASGAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Klube yıkılsın diyorum. Aziz Yıldırım şuan gündemden dolayı eleştriyoruz ama o adam sayesinde Anelka Alex Ortega Carlosları izledik taş gibi stadımız oldu kurumsallaştık tesisler vs vs vs. Adamın düzgün yollarla yaptığı once iyi iş var. Biz millet olarak bir hatada hemen yok edip 1 iyi iştede allah yapıyoruz insanları. Hatasıyla cezasını çeker bu takıma onca iyi şeyde yaptı bu klubun başkanıdır gerekirse 2. ligede düşeriz 2 sene sonra paşa paşa döneriz. Takıma ceza vermiyorlarsa stadıda yıksınlar yaptıgı herşeyi geri alsınlar madem. Herşeyi geçtim işin arkasında çok açık ve net bu ergenekoncular var. Amaç futbolu temizlemek ıvır zıvır olduğuna inanmıyorum. Herşey ortada. Herkes cezasını çeker sonra hayat devam eder bu kadar basit. Ben AKP'nin FB'yede sızmasını istemiyorum. Sporada sızmasını istemiyorum. Herkes neyse cezasını çeksin AKP uzak dursun FB'den. 1 sene yada cezaya göre 2 senede çıkarız maddi kayıplar vs olur onlarda 2-3 yılda düzeltilir. Bunlar hiç dert değil. Kafasına göre her tarafı trolleyen AKP'nin emelleri daha kötü. Ben korkuyorum arkadaş onca şeye rağmen hala %50 oy alan bu heriflerden. Durum düşmek ceza almaktan daha kötü. Diğer taraftarların utanın laflarına kanarak "yea uff pff ben Aziz'i savunmuyorum isterse ölsün ama bizi düşürmesinler biz naptık" diye ağlamaya başlayanları görmek üzüyor beni. Böyle AKP'nin oluşturduğu kamuoyundan hemen etkileniyoruz %50 oyda alırlar FB'yede sızarlar herşeyi yaparlar. Eğer gerçek kanıtlar varsa (Ergenekoncu kanıtlar haric) neyse cezası çekeriz anasını satayım. Bu kadar ağlamanın bir anlamı yok. AKP'nin yada yıllarca bize karşı cephe alan klupler birliğindeki takımalrın insafına ihtiyacımız yok. Sonuca göre suçluysak verin cezayı neyse cezası sonra dağılın gidin, değilsek yine dağılın gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: Nepherith said: Baggio taraftar şapkanı/atkını/vesaireni çıkarırsan insanlar seni de kaale almaya başlar belki. baggio şu konuda en tarafsız yazan Fenerbahçeli. Daha kaç kere savunduracaksınız adamı? sdfdsf Tarih yazılsın diye ben tutuyorum bu yetoları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nepherith Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Masquerade said: Baggio kusura bakma da 20 satır yazıdan tek satır yazımı alıp aklınca ayar veren, konu disina cikip kisisel kavgaya ceken, pm`den msn isteyen adama verecek cevabım yok, egleniyorum ben de videolarla. Yanlışın var senin, adam şurda en tarafsız tartışan en mantıklı fenerbahçeliymiş. O yüzden bunları yapmış olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 akpye karsi tepki articaksa, fenerin yaninda gs bjk filan da dussun, ben raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Nepherith said: Masquerade said: Baggio kusura bakma da 20 satır yazıdan tek satır yazımı alıp aklınca ayar veren, konu disina cikip kisisel kavgaya ceken, pm`den msn isteyen adama verecek cevabım yok, egleniyorum ben de videolarla. Yanlışın var senin, adam şurda en tarafsız tartışan en mantıklı fenerbahçeliymiş. O yüzden bunları yapmış olamaz. Bana demiyor zaten onları, "öyle yapan adama başka verecek cevabım yok, sen de kusura bakma" diyor. Kim ne gözlüğüyle hangi hırsla yazıyor şuradan bile anlıyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Nepherith said: Masquerade said: Baggio kusura bakma da 20 satır yazıdan tek satır yazımı alıp aklınca ayar veren, konu disina cikip kisisel kavgaya ceken, pm`den msn isteyen adama verecek cevabım yok, egleniyorum ben de videolarla. Yanlışın var senin, adam şurda en tarafsız tartışan en mantıklı fenerbahçeliymiş. O yüzden bunları yapmış olamaz. onlari yapan bacyo degil zaten. okudugumuzu anlayalim 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Yok benim o lafım Baggio`ya değildi. 2-3 yıldır her fırsatta kapışsak da şu topicte saygı duyduğum, tek kelime de alay etmedigim, laf sokmaya kasmadıgım Fenerli. (ha fener yırtarsa bu olaydan caps acıp cok fena yardırır herkese benim bildigim Baggio, bkz: sampiyonluk atari sivas macindan sonra. orası ayrı) Ama bazı arkadaşlar var burda, saçma sapan şekilde kişisel düzeye çekiyor topici, hiç de niyetim yok onlara cevap vermeye, eğleniyorum işte kurallar çerçevesinde. O arkadaşlar keşke tekrar uzaklaşsa buralardan daha önce yaptığı gibi de rahat etse herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ntvsporda sike belgeselini izleyin de gorun sonra yok camiaya yikiliyor yok kisiler ceza alsin diye sacmasapan seyler soylemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 zaaaaaaaaaaaaaa adam paint terk. http://imageshack.us/photo/my-images/88/fenerergenekonshike.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Masquerade said: (ha fener yırtarsa bu olaydan caps acıp cok fena yardırır herkese benim bildigim Baggio, bkz: sampiyonluk atari sivas macindan sonra. orası ayrı) Teşekkür ederim, Sivas maçında napmışım lan diye bi baktım da hakkaten "sdf" olmuş eheh. [forum.paticik.com] Bu olaydan aklanırsak yorumlarım nasıl ve ne kadar aklandığımıza bağlı olur da, ZAAA yapmam hiçbir şartta sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ibne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu fenerbahçe niye devre araları transfer yapmıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Link`e tıklamadan alttan adresi görüyoruz ya olmamış o ghgfj. Yalnız Sadri Reyiz niye bu kadar sessiz? Serhat Ulueren`in çıkardığı Kaan, BBM olayını HARR DURR diye Fifa`ya, CAS`a taşıyacaz, hakkımızı alacağız diye bağıran adam bu süreçte niye çıkmıyor İŞTE ŞİKE ORTADA VERİN KUPAYI BİZE! diye. Galiba kendileri de teşvik olaylarına girdiler, sıralarını bekliyorlar sessizce adsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ona napıyım abi çaresi yok onun, yemişsindir yapma şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bursa sampiyon olursa skandal olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Lâ Scandalé Deû Bursa olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 üstüsate2seneşmpiyonlur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fransa'nın pasfotomaç gazetesi böle bi başlık atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 son 60 sayfanın özerti nedir? 1.5 gündür awayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar