Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Arkasokak said:

hak hukuk nedir bilmeyen, söz konusu Fenerbahçe olunca bilip de bilmezden gelenlere cevap veriyor kısaca. yargısız infaza bol bol değindi. hala inatla bu yönde konuşmanız şaşırtıcı.
. Ya herkes sunu diyor delliler soylenildigi gbiyse tff Hukukculari yargi aurecinden once karar verebilir koca fb yoneticisi cikti agladi bariz ama terimizzzzzss diyeee
Sosyal ağlarda paylaş

komik komik aciklamalar. hala ne yuzle cikip konusuyorsun? yapmadik bile diyemedi inanmiyoruz falan diyor. kendi de biliyor neler dondugunu. eger olanlardan bihaberse daha komik zaten.
neyse klasik fener konusmasi, tffyi tehdit, taraftari rahat bi sekilde galeyana getirme vs.
hepsi susacak yakinda ins yargidan gelecek kararlarla
Sosyal ağlarda paylaş

bende yarınki yuruyuse katılıcam. sonucta iyi gunde kotu gununde yanındayız fenerbahçe'mizin. (dahada kotu bi gun dusunemiyorum ztn) ama umarım yarınki yuruyus aziz yıldırım'ı destekleme yuruyusune donusmez bi sure sora.(ki bence oyle olucak) umarım gerçek fenerbahçelilerle beraber fenerbahçe'mize desteğimizi gostericez yarın.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok daha rage modunda konuşması lazımdı Nihat Özdemir'in. Böyle kuzu gibi konuşması manidar. Hani Nihat Özdemir'i tanımasak.. Baktılar Aziz'i de aldılar, açıklama şart oldu, onu da beceremediler tırıs tırıs ama daha sonuçlanmadı bıdı bıdı.. Sağlam ceza yemişsiniz beyler, geçmiş olsun. Dün Aydınlar çıtlattı heralde gece
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahceliler olarak suclu bulunursak, zaten fenerbahceli olmayacagizdir (en azindan bir bolumumuz), baska turk takimida tutmayiz herhalde ama boyle bir rezilligi yapan takimida tutmam tutamayiz zaten, sizlerden cok bizler gerekli cezayi verecegiz, mahkemelerde tiksinlar bu pislikleri iceri ama izin verin az.

hani boyle konustugunuzda bir sey degismiyor bizim acimizdan, sizlerden daha cok nefret ediyoruz su durumdan, yeterki sonuc ciksin, sonuc aleyhimize olursa amenna sucsuz olursak da bu pislikten dolayi (ates olmayan yerden duman cikmaz) zaten soguduk yeterince.

barcelona gogo olacagiz bu gidisle :)
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bende yarınki yuruyuse katılıcam. sonucta iyi gunde kotu gununde yanındayız fenerbahçe'mizin. (dahada kotu bi gun dusunemiyorum ztn) ama umarım yarınki yuruyus aziz yıldırım'ı destekleme yuruyusune donusmez bi sure sora.(ki bence oyle olucak) umarım gerçek fenerbahçelilerle beraber fenerbahçe'mize desteğimizi gostericez yarın.

kotu gune eyv da iste azizi destekleme isine donuscegi kesin
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Catzee said:

üf ne baydınız ya, ortada bişi yokken günlerdir qq nun kralını yaptınız da farkında mı değilsiniz, yoksa başka bişi mi bilemedim ya. 400 küsür sayfadır hep aynı seyirde gidio konuşma hepte aynı belli başlı tipler.

Buda iyiymiş =) Dursun şurada.

=)=)=)=)
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

Arkasokak said:

pazar günü Bağdat Caddesi'ndeyiz. bizim gibi düşünen spor severleri ve Fenerbahçeliler'i bekliyoruz.

bu kafayla cacik olmaz sizden. hangi yuzle neyi savunuyorsunuz?yazik turkiyede bir suru koyun var

nasıl bir biat ve linç kültürüne sahipsin bilemiyorum ama bu ülkedeki herkes akpli kafasıyla yaşamıyor.

hak hukuk önceliğine sahibim. yargısız infaz, bilgi kirliliği, reyting kaygısı ile yapılan kampanyadan rahatsızım. Aziz Başkan'ın mevkisine ve şahsına yapılan hakaret maiyetli saldırılardan rahatsızım. yarın bunun için sadece "ben de varım" demek için cadddede olacağım. ve aklı başında, hakka hukuğa inanan herkesi beklediğimi belirttim nesi yanlış bunun? sen neyi savunuyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...