Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 sinirden quoteamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 artık iyice canlar sıkılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Dil yerine el sürçmesi oldu ama olsun ensenizden ayak baş parmağınıza kadar yarık olan ağzınız kapanmaz sizin uzun süre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 halen devam ediyorlar sazanlığa ya asfsadfsad abi şu videoyu tam izleyin lütfen, sonra üzüleceksiniz dedikleriniz için asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 cok basarili trollemis revell, millet hala hirsla atarlaniyor ahah. adamlar o kadar gaz ki caps`i gorup izlemeden crt kafasiyla yaziyorlar hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 O kadar sayfa okuduktan sonra dayanamadım mazur görün, ilk ve son trollümdü bu benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Video en iyi ya ahaha abi 450 sayfalik ba$ligi kazanmis adam, produktor title i verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 adam efendi troll. mahçup oldu ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 konyaspor tff ye basvurmus gerekeni yapin diye http://konyaspor.org.tr/2009/haber.asp?haberID=7315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 küme düşmüyomuyuz şimdi? herkes bi cellallenmiş ali koç atarlı falan ne oluyo ne kaçırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Futbol Federasyonu’nun iki numaralı ismi Lütfi Arıboğan, savcılık ve emniyette gördükleri belgelerin F.Bahçe için ‘vahim’ olduğunu söyledi Mahmut Özgener döneminde olduğu gibi Mehmet Ali Aydınlar yönetiminde de ikinci adam konumunda bulunan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Arıboğan, Fatih Altaylı’ya yaptığı açıklamada, ilginç saptamalarda bulundu. Arıboğan, savcılık ve emniyette kendilerine gösterilen belge ve delillerin nasıl olduğu yolundaki soruya, “Vahim” yanıtını verdi. Karar gecikebilir Ciddi bir çalışma içinde olunduğunun altını çizen Arıboğan, şu ana kadar gördükleri belge ve aldıkları bilgiler dışında da deliller bulunduğunu söyledi. Arıboğan, “Bize sadece adliyeye sunulan belgeler gösterildi. Diğerleri soruşturmanın gizliliği nedeniyle gösterilmedi. Tüm belge ve bilgileri aldıktan sonra değerlendirme yapacağız. 15 Temmuz’da karar vermemiz şart değil” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ali kocun yerinde olsam Direk ilisigimi keserdim kuluple. Kocsun abi sen fenerbahceden cok daha onemli bir ismin sorumlulugunu tasiyosun. Kendi markani ismini lekeleyemezsin. Aileden ultimatom gelmesi lazim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ali koç başkan olsun istemişimdir her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pardon ama =) Her sezona -6 puanla başlayan Galatasaray taraftarının Senelerdir Cristiano Ronaldoyu BJK'A Etoo yu FB ye Ronaldinho'yu Galatasaraya vb yakıştıran ve her daim sallama haberlerle okuyucularını artırmaya çalışan Basının tiraj kaygısıyla ortaya attığı 1500 iddiayı her seferinde buraya copy'leyip "Bak bi kanıt daha" tribine giren sazanlıklarından sonra burda Sazan yakıştırması biraz komik olmuyormu ? (iddialar yalan basının uydurması gibi anlaşılmasın bu sadece basında yer alan haberlerin bir çoğu yalan) 10 futbolcu adı verip 1 i tutunca biz demiştik diyen basının 10 iddia atıp bari 1 ini tutturiyim mantığı Ve sizde yıllardır ezikliği içinde bulunduğunuz durumdan en azından 1 seneliğine kurtulma çabasındasınız. Her GS maçı sabahı yatağımdan bi mutlulukla uyanırım. Bugun yine eğlenceli bir gün olucak diye Aynı gün yatağından yine bizi yenicekler psikolojisiyle kalkıp (içlerinde hep bi ümit vardır ama ya yenersek gibi buda en sevdiğim tarafıdır gs maçlarının) Bu insanların 1 senelik bu işkenceden kurtulma isteklerini anlıyorum hani basında çıkan her habere Sazanlık yapmalarınada anlam veriyorum ama Bu insanlardan gelen Sazan yakıştırmasıda bi okadar komik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Galatasarayı yenene kupa versinler, Fenerbahçe kupasız kalmasın. Hatta verilen kupa avrupa kupası sayılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 afferin dennis bravo dennis lol dennis vs vs dennis o değil de ne açıklıyacak bu yönetim kurulu merak ettim ben klasik bi şekilde her zaman başkanın arkasındayız bu süreçleride aşıcaz fenerbahçe büyük bi camia kimse kolay kolay deviremez falan mı diyecekler yoksa kayda değer bişeyler sunucaklar mı acbaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hepsi şikeymiş işte, hala gs maçı vs. diyosunuz. hakemi almadığınızı nerden bilelim 10 yıldır? ki kesin almışsınızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 DoruK said: hepsi şikeymiş işte, hala gs maçı vs. diyosunuz. hakemi almadığınızı nerden bilelim 10 yıldır? ki kesin almışsınızdır.İşte bi basın sazanı daha. Ya kardşim madem basında çıkan maçların alayı şike. Neden orda 2 Futbolcu var hala ? bana bunu açıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Revell said: Bu konuya attığım ilk mesajım, bu kadar sayfa okudum, bazı şeylere hak verdim fakat bu atılan golü izlediğimde bile neyin ne olduğu açık bir şekilde anlaşılıyor dikkatli izlendiği takdirde. http://www.youtube.com/watch?v=D3esVQijZbw http://www.swfcabin.com/swf-files/1290717842.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben anlamam, başkanınız isim vermediği için hangi futbolcu bilememişlerdir. sonuçta şikeyi yapan sizin başkan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 DoruK said: ben anlamam, başkanınız isim vermediği için hangi futbolcu bilememişlerdir. sonuçta şikeyi yapan sizin başkan değil mi?Ha bu isimleri başkan verdi ? ahah ya hadi git biraz oku et şu konuyuda sonra burda sana bi cevap veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 işim yok sizin şikeci takımın haberlerini mi okucam, çizgi roman okusam daha faydalı. besbelli işte şike yaptığınız hala ne anlatmaya çalışıon acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 DoruK said: işim yok sizin şikeci takımın haberlerini mi okucam, çizgi roman okusam daha faydalı. besbelli işte şike yaptığınız hala ne anlatmaya çalışıon acaba?Anlatmaya çalıştığım şudur ki. İşin gücün yok okumamışsın. Gelip burda bilgisiz halinle yorum yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Grast said: Pardon ama =) Her sezona -6 puanla başlayan Galatasaray taraftarının Senelerdir Cristiano Ronaldoyu BJK'A Etoo yu FB ye Ronaldinho'yu Galatasaraya vb yakıştıran ve her daim sallama haberlerle okuyucularını artırmaya çalışan Basının tiraj kaygısıyla ortaya attığı 1500 iddiayı her seferinde buraya copy'leyip "Bak bi kanıt daha" tribine giren sazanlıklarından sonra burda Sazan yakıştırması biraz komik olmuyormu ? (iddialar yalan basının uydurması gibi anlaşılmasın bu sadece basında yer alan haberlerin bir çoğu yalan) 10 futbolcu adı verip 1 i tutunca biz demiştik diyen basının 10 iddia atıp bari 1 ini tutturiyim mantığı Ve sizde yıllardır ezikliği içinde bulunduğunuz durumdan en azından 1 seneliğine kurtulma çabasındasınız. Her GS maçı sabahı yatağımdan bi mutlulukla uyanırım. Bugun yine eğlenceli bir gün olucak diye Aynı gün yatağından yine bizi yenicekler psikolojisiyle kalkıp (içlerinde hep bi ümit vardır ama ya yenersek gibi buda en sevdiğim tarafıdır gs maçlarının) Bu insanların 1 senelik bu işkenceden kurtulma isteklerini anlıyorum hani basında çıkan her habere Sazanlık yapmalarınada anlam veriyorum ama Bu insanlardan gelen Sazan yakıştırmasıda bi okadar komik oluyor http://www.whiners.pro/wp-content/uploads/2010/08/he-mad.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar