Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Futbol Federasyonu’nun iki numaralı ismi Lütfi Arıboğan, savcılık ve emniyette gördükleri belgelerin F.Bahçe için ‘vahim’ olduğunu söyledi

Mahmut Özgener döneminde olduğu gibi Mehmet Ali Aydınlar yönetiminde de ikinci adam konumunda bulunan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Arıboğan, Fatih Altaylı’ya yaptığı açıklamada, ilginç saptamalarda bulundu. Arıboğan, savcılık ve emniyette kendilerine gösterilen belge ve delillerin nasıl olduğu yolundaki soruya, “Vahim” yanıtını verdi.

Karar gecikebilir

Ciddi bir çalışma içinde olunduğunun altını çizen Arıboğan, şu ana kadar gördükleri belge ve aldıkları bilgiler dışında da deliller bulunduğunu söyledi. Arıboğan, “Bize sadece adliyeye sunulan belgeler gösterildi. Diğerleri soruşturmanın gizliliği nedeniyle gösterilmedi. Tüm belge ve bilgileri aldıktan sonra değerlendirme yapacağız. 15 Temmuz’da karar vermemiz şart değil” dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon ama =) Her sezona -6 puanla başlayan Galatasaray taraftarının Senelerdir Cristiano Ronaldoyu BJK'A Etoo yu FB ye Ronaldinho'yu Galatasaraya vb yakıştıran ve her daim sallama haberlerle okuyucularını artırmaya çalışan Basının tiraj kaygısıyla ortaya attığı 1500 iddiayı her seferinde buraya copy'leyip "Bak bi kanıt daha" tribine giren sazanlıklarından sonra burda Sazan yakıştırması biraz komik olmuyormu ?

(iddialar yalan basının uydurması gibi anlaşılmasın bu sadece basında yer alan haberlerin bir çoğu yalan)

10 futbolcu adı verip 1 i tutunca biz demiştik diyen basının 10 iddia atıp bari 1 ini tutturiyim mantığı

Ve sizde yıllardır ezikliği içinde bulunduğunuz durumdan en azından 1 seneliğine kurtulma çabasındasınız.

Her GS maçı sabahı yatağımdan bi mutlulukla uyanırım. Bugun yine eğlenceli bir gün olucak diye

Aynı gün yatağından yine bizi yenicekler psikolojisiyle kalkıp (içlerinde hep bi ümit vardır ama ya yenersek gibi buda en sevdiğim tarafıdır gs maçlarının)

Bu insanların 1 senelik bu işkenceden kurtulma isteklerini anlıyorum hani basında çıkan her habere Sazanlık yapmalarınada anlam veriyorum ama Bu insanlardan gelen Sazan yakıştırmasıda bi okadar komik oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

afferin dennis bravo dennis lol dennis vs vs dennis

o değil de ne açıklıyacak bu yönetim kurulu merak ettim ben
klasik bi şekilde her zaman başkanın arkasındayız bu süreçleride aşıcaz
fenerbahçe büyük bi camia kimse kolay kolay deviremez falan mı diyecekler
yoksa kayda değer bişeyler sunucaklar mı acbaa
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

hepsi şikeymiş işte, hala gs maçı vs. diyosunuz. hakemi almadığınızı nerden bilelim 10 yıldır? ki kesin almışsınızdır.
İşte bi basın sazanı daha. Ya kardşim madem basında çıkan maçların alayı şike. Neden orda 2 Futbolcu var hala ? bana bunu açıkla
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

işim yok sizin şikeci takımın haberlerini mi okucam, çizgi roman okusam daha faydalı. besbelli işte şike yaptığınız hala ne anlatmaya çalışıon acaba?
Anlatmaya çalıştığım şudur ki. İşin gücün yok okumamışsın. Gelip burda bilgisiz halinle yorum yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Pardon ama =) Her sezona -6 puanla başlayan Galatasaray taraftarının Senelerdir Cristiano Ronaldoyu BJK'A Etoo yu FB ye Ronaldinho'yu Galatasaraya vb yakıştıran ve her daim sallama haberlerle okuyucularını artırmaya çalışan Basının tiraj kaygısıyla ortaya attığı 1500 iddiayı her seferinde buraya copy'leyip "Bak bi kanıt daha" tribine giren sazanlıklarından sonra burda Sazan yakıştırması biraz komik olmuyormu ?

(iddialar yalan basının uydurması gibi anlaşılmasın bu sadece basında yer alan haberlerin bir çoğu yalan)

10 futbolcu adı verip 1 i tutunca biz demiştik diyen basının 10 iddia atıp bari 1 ini tutturiyim mantığı

Ve sizde yıllardır ezikliği içinde bulunduğunuz durumdan en azından 1 seneliğine kurtulma çabasındasınız.

Her GS maçı sabahı yatağımdan bi mutlulukla uyanırım. Bugun yine eğlenceli bir gün olucak diye

Aynı gün yatağından yine bizi yenicekler psikolojisiyle kalkıp (içlerinde hep bi ümit vardır ama ya yenersek gibi buda en sevdiğim tarafıdır gs maçlarının)

Bu insanların 1 senelik bu işkenceden kurtulma isteklerini anlıyorum hani basında çıkan her habere Sazanlık yapmalarınada anlam veriyorum ama Bu insanlardan gelen Sazan yakıştırmasıda bi okadar komik oluyor

http://www.whiners.pro/wp-content/uploads/2010/08/he-mad.png
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...