THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Masquerade said: asıl lords of the muhtar tharkas geldi, haberler sende abi. :p benim aldigim haberler, nobetteki muhabir, gazeteci arkadaslar, baska bisi degil. gerci tharkas ilhan eksioglu`nu takip edin, o tutuklanirsa is bitmistir diyordu en son. ben birsey yazmiyorum artik sonra yanlis cikinca suclu yazan kisi oluyor. zaten title alma riskide var bu riske degmez itibarimi ayaklar altina alamam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 lube ayar.. süper kayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 heh kadının ismiyle cismiyle alay edip yaptıklarını iplememek çok iyi bir şey çünkü dediklerinin ucu beşiktaşa dokunuyor. fenere dokunca kahraman gazeteci ayağı çekerdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahmedinejad said: heh kadının ismiyle cismiyle alay edip yaptıklarını iplememek çok iyi bir şey çünkü dediklerinin ucu beşiktaşa dokunuyor. fenere dokunca kahraman gazeteci ayağı çekerdiniz. ben lüb diye okudum, lûbe diye mi okunuyor? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Fenerbahçe emniyetle görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Bu ne yaa auhuauıewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahmedinejad said: heh kadının ismiyle cismiyle alay edip yaptıklarını iplememek çok iyi bir şey çünkü dediklerinin ucu beşiktaşa dokunuyor. fenere dokunca kahraman gazeteci ayağı çekerdiniz. ya fenerle ilgili bir soruşturmaya, FENERBAHÇELİ OLDUĞU TESCİLLENMİŞ bir gazetecinin ilgiyi 7 sene önce yaptığı habere kaydırmaya çalışmasını ne olarak nitelemek lazım? konu kayganlaştırıcısı mı? kafa ayarı olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 seçimden önce 24/7 kufur ettiğiniz çandara şimdi götüm götüm sığınmanız da çok acıklı lan. herifin 7 sülalesine bukakke yaptınız, şimdi işinizie gelen bir yazı yazınca hemen facebookta paylaşın 500.000 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 lube ayar, lube kullanmadığı için bu kadar rage yapıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 halen bursa'nın küme düşmesinde beşiktaş'ı suçlayan APTALLAR var ya, ben ona acıyorum. 3 takımın alacağı skorlara bakıyordu Bursa'nın durumu, hatta burada da biri koymuştu puan tablosunu, fikstürü falan, Ankaragücü son hafta kazansa -ki yeri sağlamdaydı- Bursa düşmüyordu. Büyük diye, daha ön planda diye birde "Beşiktaş, kardeş kulübünü sattı" izlenimi yaratılmak için ihale Beşiktaş'a kaldı. Tamam normal oynamadılar ama yatmak içinde oynamadılar orada, kötü oynadılar ve bunu bilinçli olarak yaptılar çünkü 3.lük garanti, rakipler tüm maçlarını kazansa da yetişme ihtimalin yok. Niye oynasınlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hakaret yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 allah insanı kemiksiz yapmasın amin. bi de kendilerine kemalist falan diyor şu insanlar.fenerbahçeli genç kemalistler rahatsız ! geçiniz bi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 olay giderek Fenerbahçe operasyonuna dönüşüyor. hazırlanan iddianame ile ilgili büyüklerimden duyduğum kadarıyla Aziz Başkan'ın bdp ile sözde ilişkileri, nato ihalelerine girmekteki ısrarı ve yeşil sermayeyle yaşadığı çatışma ön planda. Aziz Başkan bitirilecek bu anlaşıldı, Fenerbahçe gibi güçlü bir camianın, dinci cephe tarafından düşman bellenen Kadıköy halkına karşı imaen şovanist bir biçimde küçük düşürülmesi devam etmekte. polis medyaya çok bonkör haber servis ediyor. Fenerium, kombine satışı, borsa değeri dibe vurdu. çok güzel ya aynen devam. Pazar günü Bağdat Caddesi'ndeyiz. Fanatik değil futbol sever herkesi bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 crt kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 http://i1107.hizliresim.com/2011/7/5/4370.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 DarKRideR said: halen bursa'nın küme düşmesinde beşiktaş'ı suçlayan APTALLAR var ya, ben ona acıyorum. 3 takımın alacağı skorlara bakıyordu Bursa'nın durumu, hatta burada da biri koymuştu puan tablosunu, fikstürü falan, Ankaragücü son hafta kazansa -ki yeri sağlamdaydı- Bursa düşmüyordu. Büyük diye, daha ön planda diye birde "Beşiktaş, kardeş kulübünü sattı" izlenimi yaratılmak için ihale Beşiktaş'a kaldı. Tamam normal oynamadılar ama yatmak içinde oynamadılar orada, kötü oynadılar ve bunu bilinçli olarak yaptılar çünkü 3.lük garanti, rakipler tüm maçlarını kazansa da yetişme ihtimalin yok. Niye oynasınlar ya? kadın diyorki ortada bilgiler belgeler telefon konuşmaları var. sen diyorsun beşiktaşı suçlayan aptaldır. arkasokak'a falan neden kızıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 DarKRideR said: halen bursa'nın küme düşmesinde beşiktaş'ı suçlayan APTALLAR var ya, ben ona acıyorum. 3 takımın alacağı skorlara bakıyordu Bursa'nın durumu, hatta burada da biri koymuştu puan tablosunu, fikstürü falan, Ankaragücü son hafta kazansa -ki yeri sağlamdaydı- Bursa düşmüyordu. Büyük diye, daha ön planda diye birde "Beşiktaş, kardeş kulübünü sattı" izlenimi yaratılmak için ihale Beşiktaş'a kaldı. Tamam normal oynamadılar ama yatmak içinde oynamadılar orada, kötü oynadılar ve bunu bilinçli olarak yaptılar çünkü 3.lük garanti, rakipler tüm maçlarını kazansa da yetişme ihtimalin yok. Niye oynasınlar ya? sivasspor niye oynadı? trabzon niye oynadı? denizli niye oynadı? arada sazanlar çıkıp "sattılar" denmesin diye oynadı. beşiktaş oynamadı, sazanlık yapıp sattılar diyoruz. beşiktaş bunu hep yapıyor gerçi, satmış demeyelim beşiktaş oynadı demek yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dreagloth said: Gidiyor gidiyor giiiiit... ti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 said: ... Dosyaya göre, başkan Yıldırım, TFF Başkanı Özgener’le kurduğu ilişki üzerinden takımının oynayacağı maçlarda görev alacak hakemleri belirlemeye ve etkilemeye çalıştığı iddia edildi. Özgener’in Yıldırım’la yaptığı telefon konuşmasında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören için “Yıldırım efendi” tanımı yaptığı belirlendi. Bu çerçevede, Aziz Yıldırım’ın, Fenerbahçe’nin 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan ve hakem Fırat Aydınus’un yönettiği Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki Kayserispor maçıyla ilgili yaptığı hakem ayarlaması sırasında TFF Başkanı Özgener ile görüşerek MHK Başkanı Oğuz Sarvan’la irtibata geçtiği tespit edildi. Teknik takipte yeralan görüşme şöyle: MAHMUT ÖZGENER: Beşiktaş hemen açıklama yapmış, Yıldırım efendi pazartesi cevap verecekmiş. AZİZ YILDIRIM: Verse ne olur kafanı takma. ÖZGENER: Tamam, Levent’in selamı var. YILDIRIM: Bu pazartesi günkü adam için Oğuz konuşsun, bir şey istediğimiz yok ama bu Beşiktaşlı mı değil mi?, bizi aradan çıkarmasın. ÖZGENER: O etki altında kalmaz. YILDIRIM: Yine de uyarsın. ÖZGENER: Tamam başkanım merak etme. YILDIRIM: Olmazsa onunla gelsin. ÖZGENER: Merak etmeyin. YILDIRIM: Ben korkuyorum ÖZGENER:?İnşallah iyi geçecek. Haber Kaynağı: Milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kaydı kaydı kaydııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 PZero said: http://i1107.hizliresim.com/2011/7/5/4370.jpg :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ahmedinejad said: kadın diyorki ortada bilgiler belgeler telefon konuşmaları var. sen diyorsun beşiktaşı suçlayan aptaldır. arkasokak'a falan neden kızıyorsunuz ki? abi ne belgesi ya, çıkarsınlar o zaman belge varsa eskiden de şike suçtu, belge var belge var. Çıkarın cezasını verin o zaman, iddia etmek kolay Emenike'de tonla para almıştı, Fener oynamasın diye önüne neler sunmuştu. Kanıt yok diye adamı saldılar, Sezer'de öyle, Ee bunların da belgesi vardı? Belge varsa zaten cezasız kalmaz. O belgelerden kıçı kırık gazetecilerin bile haberi varsa sonsuza kadar da saklı kalmaz. Ha çıkarsınlar, Beşiktaş'ta düşsün umurumda değil. Ben bu yüzden ilk günden beri diyorum, Fener şöyle yapmış Fener böyle yapmış. Kanıtla ! Belgesi varsa çıkarsınlar sunsunlar, böyle böyle diyip düşürsünler ya da başka bir ceza versinler. "Belgesi var ama" demekle olmuyor bazı şeyler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iksmen uçuşa geçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bende onu demeye geldim. gelir simi ama fake alip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yazık oldu çocuğa yaw fakedi trolldü ama mangal gibi yüreği vardı..sizin madalyanız varsa onun da balonu vardı :( surdaki mesajların 2k sı falan onundu lem hiç mi acımadınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi şu lube'nin sözleriyle telefon konuşmaları var diyosunuz. hiç baktınız mı o konuşmalara? beşiktaş'ın tamamen dışında üçüncü şahıslar kendi arasında konuşuyo. bi konuşmada şike teklif ettik kabul etmediler diyo. birin de halledicem o işi falan diyo. sonra gelip beşiktaş şike yaptıya dönüyo olay. Orda en fazla somut kanıt olabilecek şey, sergen'e kayıtlı telefondan yapılmış bi konuşma. onda da sinan kaloğlu çok fazla koşmuş, koşmuycaktı falan denmiş. beşiktaş yönetimini bağlayan hiç bi olay yok. lütfen bok atmadan önce kanıtlara bi bakın da ondan sonra konuşun. alın hatta konuşmaları da buldum, şurayı okuyun: http://www.burasikapali.com/2011/lube-ayar-empati-ve-ivir-zivir/ kaldı ki kıçı kırık bursa beşiktaşa ne parası vercek allah aşkına? eti ne budu ne adamların? ben en fazla sergen'e para verilmiştir diye düşünüyorum. ona da kanıt yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar