iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 arkadaş galiba wow oynuor zannetti kendini ben senin o kestiğin canavarlara benzemem kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iksmen buymus http://www.youtube.com/watch?v=GSo9B5td9K4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Jeeztro said: ahahhaahha çok iyi ya şu tutumu sadece fb taraftarında gördüm ben ya. tff nin kararı aceleci dedi herif ya. ABİ ADAMALR TUTUKLANDI KESİNLEŞTİ YA CEZAEVİNE GİTTİLER BİLE ŞİKE YAPTINIZ MI DİYE SORAN YOK SİZE. mahkeme yapılmadı daha, bişi kesinleşmedi. tutuklu yargılanacaklar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iksmen said: tutuklananlar, tutuklu yargılanacağı için tutuklandı. TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o mesaju yazmamnın sebebi biri aOAOa MİLLLET TUTUKLANDI SEN UYUYOSUN die çok bilmişlik yapmasıydı :) malesef ağzı olan konusuyor bu ülkede önemli olan tartıp konusmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iksmen said: arkadaş galiba wow oynuor zannetti kendini ben senin o kestiğin canavarlara benzemem kardeş :) işte insan troll olunca okumayı da unutuyor. mesajımın neresinde kırarım fln demişim orayı c/p lersen süper olur. gerçi 2 cümle sanırım zaten mesaj. ama olsun neresinden çıkardın iyi olur kardeş :) ama malesef işte bone gibi böyle mal gibi kaldığın mesajlarda cevap veremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Catzee said: Jeeztro said: ahahhaahha çok iyi ya şu tutumu sadece fb taraftarında gördüm ben ya. tff nin kararı aceleci dedi herif ya. ABİ ADAMALR TUTUKLANDI KESİNLEŞTİ YA CEZAEVİNE GİTTİLER BİLE ŞİKE YAPTINIZ MI DİYE SORAN YOK SİZE. mahkeme yapılmadı daha, bişi kesinleşmedi. tutuklu yargılanacaklar sadece. tamam abi siz toz pembe bakın dünyaya. hatta benim mesajımda şöyle kalsın, ileride kesinleşince karar. bak ileriyi görmüştüm, fenerliler bir türlü yediremedi derim kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Jeeztro said: iksmen said: arkadaş galiba wow oynuor zannetti kendini ben senin o kestiğin canavarlara benzemem kardeş :) işte insan troll olunca okumayı da unutuyor. mesajımın neresinde kırarım fln demişim orayı c/p lersen süper olur. gerçi 2 cümle sanırım zaten mesaj. ama olsun neresinden çıkardın iyi olur kardeş :) ama malesef işte bone gibi böyle mal gibi kaldığın mesajlarda cevap veremiyorsun. ben buna "R" derim anlıyana zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 2 gun sonra gormeyecegimiz insanla polemige girmemek lazim. İksmen gider fiksmen gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 tam tahmin ettiğim gibi ya hahhhaa cevap yok. malesef orda R yok, ağzını kırsan rahatlayamazsın dedim. kırarım, döverim demedim ya. R yi de bilmeyen yoktur ayrıca. çok özel hissetme kendini. abi artık msj atmadan, mesajıma cevap veremeyeceğini biliyorum ya. çok yazık hakakten :) gülücük koyuyor bi de canımmm yerimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Absolut said: 2 gun sonra gormeyecegimiz insanla polemige girmemek lazim. İksmen gider fiksmen gelir. eşegin aklına karpuz kabugu sokuyosun ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 çocuklar siz çıkın büyükler konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 tafircan said: Simdi anladiniz mi GS klubunde baskan olacak adamin neden parasina, cebine degil de tahsiline, liseli olmasina bakiliyor ? koklu klup olmakla, FB gibi gunu yasayan klup olmak arasindaki fark bu iste .. Yillarca GS baskanlari neden sadece liselilerden seciliyor diye elestirip durmustunuz .. Belki simdi nedenini anlamisinizdir .. Konunun Arkasokak'ın Atatürk-Aziz'li mesajından sonra en saçma postu bu olsa gerek. iksmen de çok başarısız, cevap verip durmayın şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dogmeat mesajından sonra çok utandım napıcağımı şaşırdım pardon abi. hayır eskiden düzgün adamdın sana noldu ki. fenerli misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 - Guildi toplayin canavar kesmeye gidiyoruz - Ne canavari lan?!? - Bolca prayst da gelsin, canavar bu nolur nolmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iksmen = fistan olmasın sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iste onu anlatmaya calisiyorum, FB liler diyor ya sizin de basiniza gelebilirdi diye, gelemez cunku GS baskanlari GS lisesi bitirmis, saygin insanlardan seciliyor. banka hesabina gore degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 evet, karsit gorusleri kabullenemiyor musunuz, agiz birligi yapip tek ses mi olmamiz gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bence gayet gsyında beskitasında basına gelebilridi sadece seba zamınındaki besiktasın basına gelmezdi diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 son başkanınız banka hesabının kuvveti reklam edilerek seçilmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bizim demiroreninde azizden farki yok hatta azizin basarisizi yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 eeeadnan polat gibi saygın. o değilde komplekslerinizi başka yerle dökün abi ne istiyosunuz yani GESE EN BÜYÜK EN GÜÇLÜ ÇOK YAŞA GS diy bağıralım mı şike oalyını konusmuyomuyuz byrda gidin saçmalıcak bin tane topic var onlarda saçmalayın lütfen heri kıvılın bile paticik tarihinde okudugum en akıllı postlardan birini attıgı bu topicte ne akıl kaymaları yaşanmış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 gs baskani ve yardimcilari bu suclarla yargilansa herkesden once bizim divan ihraci basar, camianin reyisleri tefe koyup oynatir, en agir cezayi da biz isterdik verin hakettik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar