Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

İksmen ben sevmedim seni yazmasana ya

yazmamasını istiyosan nasıl kendisiyle çeliştiğini göster adama abi, çok zor bişi değil zaten. ben sabah işine geldiğinde "haberlerde var demek ki ts de suçlu" diyip işine geldiğinde "fener suçsuz, haberlere mi inanıyosunuz" dediğini gösterdim onun mantığını sordum cevap veremedi sustu mesela o konuda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

tafircan said:

Simdi anladiniz mi GS klubunde baskan olacak adamin neden parasina, cebine degil de tahsiline, liseli olmasina bakiliyor ?

abi nickin bile ofsayt. konunun eğitimle ne ilgisi var tam kahve muhabbetine döndü kodumun konusu ya allah allah.

saka misin abi, sikeyi akli basinda, tahsilini yapmis, egitilmis, yontulmus, etigin ne oldugunu bilen biri yapar mi ?

yapsa yapsa mafyadan bozma FB baskanlari yapar ..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

BulletRide said:

yazmamasını istiyosan nasıl kendisiyle çeliştiğini göster adama abi, çok zor bişi değil zaten. ben sabah işine geldiğinde "haberlerde var demek ki ts de suçlu" diyip işine geldiğinde "fener suçsuz, haberlere mi inanıyosunuz" dediğini gösterdim onun mantığını sordum cevap veremedi sustu mesela o konuda :)

AHAHAHA EZİKLER adasfaadsadf nooooldu şike iddaaları????? EMENİKE,SEZER serbest

tarzi yazı yazan bir adama neyi gösteriyim,anlatıyım. Troll yada yaşı gercekten çok küçük
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Rewendor said:

BulletRide said:

AHAHAHA EZİKLER adasfaadsadf nooooldu şike iddaaları????? EMENİKE,SEZER serbest

tarzi yazı yazan bir adama neyi gösteriyim,anlatıyım. Troll yada yaşı gercekten çok küçük

sakin ol şampiyon tartışmaya herzaman hazırım beni hakaretle değil argümanlarınız ile yenin.
Sosyal ağlarda paylaş

tafircan said:

peki abi siz haklisiniz,

ne warsa okumamista var, okumak cahillik

abi annemle tartışmalarımın sonundaki son cümle gibi olmuş.

adam cevabı yapıştırmış, tamam tamam diyerekten susmuşsun yani. kapak olmuş bildiğin. adam okumak cahillik de dememiş. açıklamıcam bile muhtemelen şu topiğe bidaha bakmazsın. gerçi şu mesajı alıntılayıp "bak baktım gene" gibi bir troll cevap verme olasılığın yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...