iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sizin ayıcık kadar atarlı değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 işte abso baba doğrusu dediğin zaten de. güzel ülkemin vatandaşını biliyorsun. mantık peşinde değiller, konu fanatizm olunca akıl almıyor milletin yaptığı yorumlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 İksmen ben sevmedim seni yazmasana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hakkaten başarılı bir troll değilsin dostum. yaratıcı ol az. bi de balon olması genel olarak kötü bir etki bırakıyor insanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Jeeztro said: hakkaten başarılı bir troll değilsin dostum. yaratıcı ol az. bi de balon olması genel olarak kötü bir etki bırakıyor insanda. qonumuzla ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 BulletRide said: İksmen ben sevmedim seni yazmasana ya yazmamasını istiyosan nasıl kendisiyle çeliştiğini göster adama abi, çok zor bişi değil zaten. ben sabah işine geldiğinde "haberlerde var demek ki ts de suçlu" diyip işine geldiğinde "fener suçsuz, haberlere mi inanıyosunuz" dediğini gösterdim onun mantığını sordum cevap veremedi sustu mesela o konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Sana göre çelişiyorum. Ts nin şikeye başvurmadığını düşünmek bence gayet safça :) Dünya daha kirli biyer dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Jeeztro said: tafircan said: Simdi anladiniz mi GS klubunde baskan olacak adamin neden parasina, cebine degil de tahsiline, liseli olmasina bakiliyor ? abi nickin bile ofsayt. konunun eğitimle ne ilgisi var tam kahve muhabbetine döndü kodumun konusu ya allah allah. saka misin abi, sikeyi akli basinda, tahsilini yapmis, egitilmis, yontulmus, etigin ne oldugunu bilen biri yapar mi ? yapsa yapsa mafyadan bozma FB baskanlari yapar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yapar. al örnek, ali demir işte, adamın kaç tane tezi makalesi kopya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bugun dünyanın önde gelen organize çeteleri ( 3. sınıf mafya demiyoreum) hepsinin başındakiler okumuş insanlar. Cahil ve kötü insan tehlikelidir ama okumuş kötü insan çok daha tehlikelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 peki abi siz haklisiniz, ne warsa okumamista var, okumak cahillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Okumak tabiki kötü birşeyt değil tafircancım. Ama kötü insanın sence okumuşumu , okumamışımı daha tehlikeli?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bu işin okumakla alakası yok ama Galatasaray'da Aziz Yıldırım hasbelkader seçilmiş olsa bile 14 yıl o koltukta oturamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Alex ferguson manunun başına tehdit ve santaj yada torpillemi getilip vbukdr uzun sure kaldı? sanki imkansız birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Rewendor said: BulletRide said: İksmen ben sevmedim seni yazmasana ya yazmamasını istiyosan nasıl kendisiyle çeliştiğini göster adama abi, çok zor bişi değil zaten. ben sabah işine geldiğinde "haberlerde var demek ki ts de suçlu" diyip işine geldiğinde "fener suçsuz, haberlere mi inanıyosunuz" dediğini gösterdim onun mantığını sordum cevap veremedi sustu mesela o konuda :) AHAHAHA EZİKLER adasfaadsadf nooooldu şike iddaaları????? EMENİKE,SEZER serbest tarzi yazı yazan bir adama neyi gösteriyim,anlatıyım. Troll yada yaşı gercekten çok küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o td deilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Masticore said: Rewendor said: BulletRide said: İksmen ben sevmedim seni yazmasana ya yazmamasını istiyosan nasıl kendisiyle çeliştiğini göster adama abi, çok zor bişi değil zaten. ben sabah işine geldiğinde "haberlerde var demek ki ts de suçlu" diyip işine geldiğinde "fener suçsuz, haberlere mi inanıyosunuz" dediğini gösterdim onun mantığını sordum cevap veremedi sustu mesela o konuda :) AHAHAHA EZİKLER adasfaadsadf nooooldu şike iddaaları????? EMENİKE,SEZER serbest tarzi yazı yazan bir adama neyi gösteriyim,anlatıyım. Troll yada yaşı gercekten çok küçük sakin ol şampiyon tartışmaya herzaman hazırım beni hakaretle değil argümanlarınız ile yenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 selam taze haber var mı? varsa kaçıncı sf'de? bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 tafircan said: peki abi siz haklisiniz, ne warsa okumamista var, okumak cahillik abi annemle tartışmalarımın sonundaki son cümle gibi olmuş. adam cevabı yapıştırmış, tamam tamam diyerekten susmuşsun yani. kapak olmuş bildiğin. adam okumak cahillik de dememiş. açıklamıcam bile muhtemelen şu topiğe bidaha bakmazsın. gerçi şu mesajı alıntılayıp "bak baktım gene" gibi bir troll cevap verme olasılığın yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 İksmen sike yaptiniz mi yapmadinizmi? Sampiyonlugunuza katkisi varmi yokmu? Bu ikisine cevap ver ileride donucem bu cevaplarina eger cevaplarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bi de sevgili dyna.. şu başlığa reklam almayarak tam 1milyon liradan olmuş olabilirsin. bu kadar hit alan konu zor bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Peki pek sevgili Emenike ve Sezer'in serbest kalmasına istinaden sevinen Fenerbahçe taraftarları. Karşılıksız çekten falan mı içeri alındı Sivassporun sevgili kalecisi Korcan sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 SADsafdsf cok dogru..bi pınar sosis reklamı iyi giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Korcan kendisine gelen ithamlardan sıkılıp içeri girmiş, yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aziz Yildirim said: Şike iddiaları nedeniyle gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın hastanede ziyaretine gelen yakınlarına “İhale üzerime kaldı. Beni harcamak istiyorlar ama konuşursam herkes yanar” dediği öğrenildi. asdfasdgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar