Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

Abi bu adamlar suçlu bulunsa bile tutuklanıcak diye birşey yokki ağır cezadamı yargılanıcaklar adammı öldürdüler, tutuksuz devam edebilecek bir çok niteliği var davanın avukatlar uzatmaya giderlerse zaman isterlerse o zaman karışır işler bence ceza davası sonuçlanmadan TFF nasıl karar verebilir ki[/quote

suçlu bulunurlarsa gayet de tutuklanmaları için sebep var. Şike amaçlı örgüt kurmak vs. suçuyla tutuklanırlar. Sen bu kadar ciddi paraların döndüğü ortamda kaderi değiştir yaptığın şikeyle, tutuklamasınlar bıraksınlar? Oldu :D

TFF şöyle sonuçlandırır, ortada o kanıtlar varsa, FB küme düşürülür biter. Aziz hapse girer mi girmez mi onun kararını devlet verir. Şu soruşturmadan mantıklı, tatmin edici bir sonuç çıkmadan lig başlayamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer takımlar da yaptıysa kesinlikle onlar da ortaya çıkartılsın. Bizim tüpçü yapmışsa böyle bir halt, cezamızı çekelim de, şu ana kadar çıkan haberlere ve görüntü kayıtları, konuşma dokümanları ve kayıtlara göre Aziz'in de başı yanması gerekiyor gibi bir hava var ortada.

Şike nedir abi? Gücün yetiyorsa yenersin, şampiyon olursun. Geçen sene yetemedi fener, bursa oldu şampiyon. Bu sene de trabzon ile bir çekişme vardı son haftaya kadar, yine aynı travma olmasın diye yapılmış olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum... :D
Sosyal ağlarda paylaş

ellerinde birseyler var elbette. rastgele secmediler herelde gozaltına alınacak kisileri. bir kısmı geri salınacak bu adamların. bir kısmı tutuklanacak. aramalardan bisiler cıkacak. belki cıkmayacak.

onceki senelerdeki gibi basit bir olay gibi gorunmuyor yalnız. federasyonun haberi olmadan gozaltıların baslatılması falan var. hatta federasyon daha yeni kurulmasına ragmen o yonetimden de 3 kisi sorguya cekildi. stadda arama da daha once yapıldıgını hatırlamıyorum.

kume dusme falan cok zor gibi ama bi kac kisi tutuklanacak kısa sureli falan olsa da. ozellikle sekip'in surundurulmesini istiyorum ben sahsen.

cıkacak sonuc ne olursa olsun futboldaki pislige karsı bir donum noktası olabilir bugunku yasananlar.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ellerinde birseyler var elbette. rastgele secmediler herelde gozaltına alınacak kisileri. bir kısmı geri salınacak bu adamların. bir kısmı tutuklanacak. aramalardan bisiler cıkacak. belki cıkmayacak.

onceki senelerdeki gibi basit bir olay gibi gorunmuyor yalnız. federasyonun haberi olmadan gozaltıların baslatılması falan var. hatta federasyon daha yeni kurulmasına ragmen o yonetimden de 3 kisi sorguya cekildi. stadda arama da daha once yapıldıgını hatırlamıyorum.

kume dusme falan cok zor gibi ama bi kac kisi tutuklanacak kısa sureli falan olsa da. ozellikle sekip'in surundurulmesini istiyorum ben sahsen.

cıkacak sonuc ne olursa olsun futboldaki pislige karsı bir donum noktası olabilir bugunku yasananlar.
şekip in süründürülmesini niye istiyorsun?
GS kime danışacak o zaman uefa fifa ile davalık oldugunda? Şekip yardım etmese hapı yutardınız bi çok kez.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejat, evet futbol kirli Türkiye'de. Siz bu kirlilik içinde açık vermişsiniz, kuyruğu kaptırmışsınız. Bir kez de sizin başınız yansın be adam. Yapmışsınız bir halt, (adamlar video kaydı, konuşma kaydı var diyo) çekin cezasını. Bizim yaptığımız bir halt varsa o da çıksın. Biz de cezamızı çekeriz.

De sırf kirli olan biz değiliz. Ceza vermeyin bize gibi saçma bir argüman da yok yani. Şike yapmış ve bu ispatlanmış ise, düşersin babalar gibi bir alt kümeye. -30 puanla da başlarsın Juventus gibi... Ooooooh suyundan da canım... :D
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

toggie said:

şekip in süründürülmesini niye istiyorsun?
GS kime danışacak o zaman uefa fifa ile davalık oldugunda? Şekip yardım etmese hapı yutardınız bi çok kez.

hee şekip kurtardı bizi :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

toggie said:

adamlar tutuklanmamıs, sorguya alınmıs. ifade vermek uzere polis merkezine cagırılmıs yani. kanıt bulabileceklerini dusundukleri yerler icin de arama emri cıkartmıs ve su anda arama yapıyorlar. hala daha kanıt olmasa bu kadar kisi goz altına alınmazdı falan diyosunuz. gidin polisiye roman falan okuyun.

6 ay süren bir araştırmanın sonucunda elinde hiçbir şey yokken apar topar 50 kişiyi gözaltına alıp türk futbolunu kaosa sürüklerler mi sence?

her konuda yetersizliğini konuşturma lütfen. adam ne güzel açıklamış. bunun üstüne bile saçma bir arguman üretebiliyorsun. tebrik ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

ya hukukçu mu kalmadı fistan? FB ile iyi ilişkiler kurmak için tamamen politik olay ondan yardım alınması. Sanki o herife muhtacız yani lol
çocuksunuz hala.
hukukçu var hukukçu var.adam tr de spor davalarında en tecrübeli en uzman kişi.yok neymiş fb ile ilişkiler.lol.
Nankörlüğün bu kadarı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

nileppezdel said:

ya hukukçu mu kalmadı fistan? FB ile iyi ilişkiler kurmak için tamamen politik olay ondan yardım alınması. Sanki o herife muhtacız yani lol
çocuksunuz hala.
hukukçu var hukukçu var.adam tr de spor davalarında en tecrübeli en uzman kişi.yok neymiş fb ile ilişkiler.lol.

türk olması şart değil ki? Parası neyse veririz en iyi spor avukatı kimse onu tutarız :)
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Abi şöyle bir şeyde var birinci duruşmada karar verilse yine yargıtaya götürür fenerin avukatları davanın yargıtaydan dönmesi min 1 sene zaten

ya diyorum ki, istedikleri kadar yargıtaya götürsünler, o adamların hapse girmesiyle alakalı. Eğer Fenerbahçe'nin şike ve/veya teşvik primi uyguladığıyla ilgili kesin kanıt varsa o zaman küme düşürülür. Kimse de kurtaramaz
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Fistan said:

nileppezdel said:

çocuksunuz hala.

türk olması şart değil ki? Parası neyse veririz en iyi spor avukatı kimse onu tutarız :)

Başka ülkeden bir avukat geçtim böyle büyük bir soruşturmayı yanlış park cezası için bile mahkemeye giremez. Avukatlık dediğiniz şey sadece lisans alınan ülkede geçerli. Her ülkenin hukuku, kuralları, yasaları farklı, yabancı avukat getirsen burada hiçbir yetkisi ve bilgisi yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...