Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

mertadam said:

nileppezdel said:

Bu yapılmazsa caydırıcılığı kalmaz, önüne gelen şike yapar.

abi en ağır ceza şampiyonluğun elimizden alınması zaten,daha bundan ağır ne ceza lacak?Küme düşürsen ne olacak,seneye fener çıkacak yeniden süper lige.Ama giden şampiyonluk geri gelmeyecek.

yoo? O darbeden 5 senede zor toparlanacak. Hiçbir takıma da yemeyecek.

Hayır şampiyon olmayan takıma ne ceza vereceksin? İlerde şampiyonluk alırsan saymayız mı diyeceksin? En ağırı şampiyonluğu almakmış, lol. Ne kafası bu ya
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

@doruk
Bakış açısına göre değişir,sen fanatik başka takım taraftarı olduğun için fenerin düşürülmesi gerektiğini sabahlara kadar savunursun,ikna da olmazsın.
Ben de oyuncular ve antrenörün olay ile ilgisi yoksa olaya karışan yöneticilerin cezalandırılmasını,şampiyonluğun alınmasını ama küme düşürülmemesini normal karşılarım.Ban göre de doğrusu bu olur(tabi ki bana göre olanla,yasalarda ki uygulamanın farklı olduğunu biliyorum).

fenerbahce küme düşünce futbolculara birşey olmuyor ki .. cezalandırmıyorlar onlar yine iyi çalışmışlarsa transfer olurlar emeklerine birşey olmaz .
taraftar ın suçu ne dersen .. azizinnn parasııı varrr bastırır parayıı alır .aziz bıraktıgında yürüyüş yapan da bunlar değil miydi ?sen diyecen ki ben yapmadım ona da yapcak birşy yok
birde futbolcu nun maç satın aldıgı nerde gorulmuş ya adam kendine bu kadar güvensiz se futbolcu olamaz zaten
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

nileppezdel said:

abi en ağır ceza şampiyonluğun elimizden alınması zaten,daha bundan ağır ne ceza lacak?Küme düşürsen ne olacak,seneye fener çıkacak yeniden süper lige.Ama giden şampiyonluk geri gelmeyecek.

oyuncuları elinden gidicek. götü doğultması için 3-5 sene geçicek

şamp gitse nolcak seneye gene olma ihtimali vardı. az da olsa
Sosyal ağlarda paylaş

@mertadam

Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ancak, Şampiyon olmuş olan bir takım şike yaptıysa ve ligden düşürülmez ise. Yarın, bir başka takım şike yapar, üstüne bir de şampiyon olAmazsa. Kendini çok iyi savunabilir. Küme düşmeyen şampiyon takım var, ben şampiyon bile olamadım der, işin içinden sıyrılır, hatta küme düşmemek için şike yapan takım bile kendini savunabilecek hale gelir.

mantıksız değil mi? zaten mantıksız şeyler olmasın diye yasalar var.

(Tabi yasaların mantığı da ayrı bir konu hiç girmeyelim)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

mertadam said:

nileppezdel said:

Hayır şampiyon olmayan takıma ne ceza vereceksin? İlerde şampiyonluk alırsan saymayız mı diyeceksin? En ağırı şampiyonluğu almakmış, lol. Ne kafası bu ya

2 ay şampiyonluğa sevindikten sonra şampiyonluğun gitmesi koyar tabii

çok değil 1 sene önce de 2 dakika sevinmişlerdi sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

@doruk
Bakış açısına göre değişir,sen fanatik başka takım taraftarı olduğun için fenerin düşürülmesi gerektiğini sabahlara kadar savunursun,ikna da olmazsın.
Ben de oyuncular ve antrenörün olay ile ilgisi yoksa olaya karışan yöneticilerin cezalandırılmasını,şampiyonluğun alınmasını ama küme düşürülmemesini normal karşılarım.Ban göre de doğrusu bu olur(tabi ki bana göre olanla,yasalarda ki uygulamanın farklı olduğunu biliyorum).
benim fanatiklikle alakam yok şu an, fakat senin futbol dünyasına dair bilginin, kahvede bütün gün okey oynayan, futbol konusu açılınca 5 lafından 4'ü transfer lazım transfer olan bıyıkları sararmış amca seviyesinde olduğunu düşünüyorum şu an.

bu işin yasası var, yönetmeliği var. dünyanın neresinde olursa olsun bir kulüp başkanı, üst düzey yöneticisi bu tarz bir olaya müdahil oluyorsa o takım küme düşürülür, puanı silinir, para cezaları verilir, ilgili kişiler de profesyonel futbol aktivitelerinden men edilir. senin bu konuda yapacağın yorumlar kimsenin umrunda bile olmaz, boşuna ağlama derim.

ha bir-iki futbolcu olsa anlarım da, bir camianın alıp başa getirdiği adam ki en üst yetkilere sahip kişiler bunu yapıyorsa, kusra bakma ama bunun bireysel olduğunu savunmak çok aptalca olur.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

mertadam said:

nileppezdel said:

bak bir kere konuşurken hakaret etmeden konuş,ne demek ne kafası bu?
sen onay makamımısın yazdıkların doğru , benim yazdıklarım saçmalık oluyor?
şampiyonluğu almanın yanı sıra eksi puan ile cezalandırırsın,şampiyon olsun olmasın şike yapan takıma oldukça etkili bir ceza bu.İtalya'da jüveyi düşürdüler,eksi puanla başlattılar.Milan'ı düşürmediler ama onu da eksi puanla başlattılar.Yanlış bilmiyorsam orada ki mantık da benim söylediğim mantıktı.antrenör ve futbolcuların bilgisi dışında şike yapıldığı için küme düşürme cezasını uygulamadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

nileppezdel said:

mertadam said:

nileppezdel said:

2 ay şampiyonluğa sevindikten sonra şampiyonluğun gitmesi koyar tabii

çok değil 1 sene önce de 2 dakika sevinmişlerdi sdfsd

direk bally kafası
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

mertadam said:

@doruk
benim fanatiklikle alakam yok şu an, fakat senin futbol dünyasına dair bilginin, kahvede bütün gün okey oynayan, futbol konusu açılınca 5 lafından 4'ü transfer lazım transfer olan bıyıkları sararmış amca seviyesinde olduğunu düşünüyorum şu an.

bu işin yasası var, yönetmeliği var. dünyanın neresinde olursa olsun bir kulüp başkanı, üst düzey yöneticisi bu tarz bir olaya müdahil oluyorsa o takım küme düşürülür, puanı silinir, para cezaları verilir, ilgili kişiler de profesyonel futbol aktivitelerinden men edilir. senin bu konuda yapacağın yorumlar kimsenin umrunda bile olmaz, boşuna ağlama derim.

ha bir-iki futbolcu olsa anlarım da, bir camianın alıp başa getirdiği adam ki en üst yetkilere sahip kişiler bunu yapıyorsa, kusra bakma ama bunun bireysel olduğunu savunmak çok aptalca olur.

toramanım,aslanım,delikanlım,koçum,yiğidim....hakaret etmeden söylediklerini ifade edemiyor musun?
yoksa hakaret edince söylediklerinin daha bir anlam kazandığına mı inanıyorsun?
ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

İddiaların gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum.
Eskişehir,Sivasspor gibi takımlarda zaten oyuncular direk olayın içinde orda bi bilgisizlik yok.
Fenerbahçe'de ise tabiki oyuncu ve teknik direktör bilmeyecek bu durumu,neden bilsin ki Alex'e gidip uzaktan vur kaleyi tuttur kaleciyi aldık zaten geleni geçeni içeri alcak diyecek halleri yok ki.
Şu oyuncular yapmış bizi bağlamaz diye Eskişehir falan savunma yapabilir de,Fenerbahçe'lilerin yöneticiler yapmış bizi bağlamaz olayı çok saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

bak bir kere konuşurken hakaret etmeden konuş,ne demek ne kafası bu?
sen onay makamımısın yazdıkların doğru , benim yazdıklarım saçmalık oluyor?
şampiyonluğu almanın yanı sıra eksi puan ile cezalandırırsın,şampiyon olsun olmasın şike yapan takıma oldukça etkili bir ceza bu.İtalya'da jüveyi düşürdüler,eksi puanla başlattılar.Milan'ı düşürmediler ama onu da eksi puanla başlattılar.Yanlış bilmiyorsam orada ki mantık da benim söylediğim mantıktı.antrenör ve futbolcuların bilgisi dışında şike yapıldığı için küme düşürme cezasını uygulamadılar.

Milan'ı Berlusconi araya girdiği için düşüremediler.

Şimdi de o davada İnter'i araştırıyorlar mesela.

Juventusu düşürdüler, takım dağıldı gitti, aradan kaç sene geçti hala çapulcu takılıyo farkındaysan, toparlayamadı. Küme düşmek şampiyonluk gitmesinden çok daha ağır ceza.
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

toramanım,aslanım,delikanlım,koçum,yiğidim....hakaret etmeden söylediklerini ifade edemiyor musun?
yoksa hakaret edince söylediklerinin daha bir anlam kazandığına mı inanıyorsun?
ayıp.
hakaret olarak algıladığın yer tam olarak neresi söylersen açıklayayım. akıllıca olmayan bir şey için aptalca sıfatını kullanmam hakaret mi oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...