Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baggio said:

DA2019 said:

... ister başkanı organize etmiş olsun, ister menajeri, ister taraftarı. Cezai işlem kulübe uygulanır. ...

O zaman seneye ben GS'nin rakiplerinden birine teşvik primi veriyorum, taraftar olmadığımı kanıtlamak için ne kullanırsınız bilemem, düştünüz bittiniz.

Var mı böyle bir mantık abi eheh.

İmkanın varsa ver tabi ki. :) Ama forumdan bir çok kişi ilk seni ihbar edecektir. :P
Mesaj tarihi:
İtalya'daki olan Luciano Moggi'nin hakemleri ayarlaması değil miydi, futbolcu neresindeydi işin ben hatırlayamadım...
Kaldı ki Moggi sportif direktördü, başkan veya asbaşkan değil..
Eğer Aziz Yıldırım veya Şekip Mosturoğlu suçlu bulunursa bu ondan kat kat kötü söyleyeyim...
Mesaj tarihi:
Bişey rica edicem sayfaları okuyim diyorumda 2 sayfa okuyana kadar 10 sayfa ekleniyo yetişemiyorum, aralarda çok fazla geyik var konuyla ilgili gelişmeleri yazarken link, spoiler, resim gibi şeyler koysanızda hızlıca sayfa sonuna inerken farkedip okusak
Mesaj tarihi:
Fener mener pek tıkımda değilde olanlar gayet ne kadar boktan bir federasyon ve futbol değerimiz olduğunu gösteriyor.

Bu sezon çıkan şikeler bana sorarsanız bu sezonluk eğildir eminimki geçmişdede bir sürü şey olmuştur haberimiz olmayan.Taraftarın ne güveni ne zevki nede heyecanı kalır eğer bu tip şeyler ortaya çıkarsa tabi bu dediklerim pasif futbol severler için öenmli değil.

Yarısından fazlasını okudum topiğin herkes oturmuş fb fb fb.Fblik birşey yok atmayın dedim oy AKP ye bütün fenerlilere bu adamlar düzeni bozar dedim mi demedim mi ( şaka bir yana ).

Son 4 5 yıldır oynana futbol ve alınan yol ortada.Sistemsiz ve azimsiz takımlar ve çizgisiz maçlar.Ben federasyon olsam geçen sezon bütün maçları inceler önce futbolculara ceza kesmek ile başlardım.

Türkiyede oynan futbol yurtdışındakinden çok uzak özellik ile oyuncular sahdaki hal ve hareketli bakımından.

neyse şike yapanlar içeri girsin, umarım klublere fazla leke sürülmez.Son olarak Aziz yıldırım konusunu dikkatli ele alıyorlar çünkü ufak çaplı bir yankı uyandırmayacak ciddi konular bunlar Türkiyenin genelini etkiler.
Mesaj tarihi:
tafircan said:

30 milyon fenerli var demek
suanda 70 milyon ekran basinda bizi seyrediyora donustu :))

sen FB olarak baskanini adam gibi sececexin, hawadan dusmedi ya..

etik degerleri bir kenara birakamayiz

ben kongrede olmadıgım için be nseçemedim kardeş

ama bi taraftar olarak içim ağlıo güzel klübüm bank asyaya düşüo

kahretsın ya
Mesaj tarihi:
iksmen said:

tafircan said:

30 milyon fenerli var demek
suanda 70 milyon ekran basinda bizi seyrediyora donustu :))

sen FB olarak baskanini adam gibi sececexin, hawadan dusmedi ya..

etik degerleri bir kenara birakamayiz

ben kongrede olmadıgım için be nseçemedim kardeş

ama bi taraftar olarak içim ağlıo güzel klübüm bank asyaya düşüo

kahretsın ya

bisi oldugu yok daha belli degil.
Mesaj tarihi:
o değilde esprisini yaparken iyide hiç bi gsli fenerin küme düşmesini istemiyor lan ben dahil

beşiktaş düşse zerre üzülmemde.fenere yazık
Mesaj tarihi:
Medyaspordan alıntıdır:

Radyospor’un sorularını yanıtlayan Cüneyt Tanman, “Aykut Kocaman çok değer verdiğim ve sevdiğim bir insan. Benimle ilgili sözleri mutluluk verici; ancak bu davada maç izleyerek karar vermek söz konusu olamaz” dedi.

Kocaman’ı çok iyi anladığını vurgulayan Tanman, “Belki de Aykut Kocaman’ı en iyi anlayan benim. Onun hissettiklerini zamanında ben de hissettim. Nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. Bütün sezon çalışıyorsunuz. Emeğinizi ortaya koyuyor, sıkıntılı günlere göğüs geriyorsunuz, sonunda bir başarı ortaya çıkıyor. Fakat çalıştığınız kulüpte yer alan ya da yanında, çevresinde yer alan kişilerle ilgili bir takım iddialar var. Aykut Kocaman bir komutan olarak, içerisinde bulunduğu ruh hali çerçevesinde açıklamalar yaptı. Bunu son derece doğal karşılıyorum; ama istediğini yapmam ya da olayı böyle çözmemiz mümkün değil” diye konuştu.

Cüneyt Tanman, olayın bireysel kanaatler ya da maç izleyerek çözülemeyeceğini ifade ederek, “Ortada delil ve bulgular var. Soruşturma ve tutuklamalar var. Karar bu olgular referans alınarak verilecektir. Federasyonumuzun yeni yönetimi açısından da zor bir süreç. Hukuk kurulumuz var. Değerlendirme yapacaklar. Pazartesi günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısına kadar çok daha fazla belge olacağını tahmin ediyorum. Üstelik biz muz cumhuriyeti değiliz. Uluslararası sorumluluklarımız var. UEFA ve FIFA’ya bağlıyız. Yönetim kurulumuz belge ve bulgular çerçevesinde ortak bir karar verecek” dedi.
Mesaj tarihi:
Red said:

o değilde esprisini yaparken iyide hiç bi gsli fenerin küme düşmesini istemiyor lan ben dahil

beşiktaş düşse zerre üzülmemde.fenere yazık

Ben istiyorum düşmesini. Hatta şikeye karışanların hepsinin
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Medyaspordan alıntıdır:

Radyospor’un sorularını yanıtlayan Cüneyt Tanman, “Aykut Kocaman çok değer verdiğim ve sevdiğim bir insan. Benimle ilgili sözleri mutluluk verici; ancak bu davada maç izleyerek karar vermek söz konusu olamaz” dedi.

Kocaman’ı çok iyi anladığını vurgulayan Tanman, “Belki de Aykut Kocaman’ı en iyi anlayan benim. Onun hissettiklerini zamanında ben de hissettim. Nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. Bütün sezon çalışıyorsunuz. Emeğinizi ortaya koyuyor, sıkıntılı günlere göğüs geriyorsunuz, sonunda bir başarı ortaya çıkıyor. Fakat çalıştığınız kulüpte yer alan ya da yanında, çevresinde yer alan kişilerle ilgili bir takım iddialar var. Aykut Kocaman bir komutan olarak, içerisinde bulunduğu ruh hali çerçevesinde açıklamalar yaptı. Bunu son derece doğal karşılıyorum; ama istediğini yapmam ya da olayı böyle çözmemiz mümkün değil” diye konuştu.

Cüneyt Tanman, olayın bireysel kanaatler ya da maç izleyerek çözülemeyeceğini ifade ederek, “Ortada delil ve bulgular var. Soruşturma ve tutuklamalar var. Karar bu olgular referans alınarak verilecektir. Federasyonumuzun yeni yönetimi açısından da zor bir süreç. Hukuk kurulumuz var. Değerlendirme yapacaklar. Pazartesi günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısına kadar çok daha fazla belge olacağını tahmin ediyorum. Üstelik biz muz cumhuriyeti değiliz. Uluslararası sorumluluklarımız var. UEFA ve FIFA’ya bağlıyız. Yönetim kurulumuz belge ve bulgular çerçevesinde ortak bir karar verecek” dedi.

lol
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

buarada emrede patlamış, ben yeni görüyorum. Bu ankaragüçlü kaana mesajı emrenin attığını savcılık ses kayıtlarıyla kanıtlıyormuş.

Birde çoluğuna çocuğuna yemin ediyor.Eğer varsa böyle birşey defolsun gitsin.Şu adam ile Aziz gitse yeter benim için.
Mesaj tarihi:
mertadam said:

EricCantona said:

Evet takımın cezalandırılması için gereken stadın veya klüp binasının şike yapması zaten.

Yoo, futbolcuların da şikeye katıldığı anlaşılırsa küme düşürsünler Fener'i.Ne stadı,ne binası?Fanatik olun ama beyinlerinizi tatile çıkarmayın.

ya ağır saçmalıyorsun. Esas futbolcunun yaptığı tamamen bireysel kabule dilebilir. Ancak yönetici demek kulüp demektir kusura bakma. Sen beynini aldırmış gibi konuşuyorsun yani. Yöneticiler şike yaptıysa cezası belli, futbol trt'de izlenir
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Revenge said:

Tabi ya bütün yöneticiler karışmış da futbolcuların haberi yokmuş şikeden vah vah görüyo musun :) bu kadar saf olmayın

Bütün yöneticiler dediğin üç yönetici, koskoca Nihat Özdemir'e bile dokunamadılar. Futbolculardan da Emre'yi bile alamadılar. Konunun takımla alakası yok, kendinizi düşürmeyin.
+
"AHAH TAKIMIN HABERİ YOKMUŞ LOL" gibi salak bi mantığa itiraz ettim sadece :p

Buraların herşeyi bilen çocuğu sensin galiba :) Önce bi sakinleş,ben ılımlı FBliyim ayağına önüne gelene çıkışmaktan vazgeç..Sonraaa,sözlerini de dikkatli seç..
Konuya dönecek olursam,Başkan şike yapıcak,bunu futbolcular bilmicek..mafyacık kaptan emre'ye "olm rahat oynayın biz hallettik maçı" demicek..teknik direktörün hiiiiç haberi olmayacak..1 degil 5 degil bilmem kaç maçta kanunsuz işler yapılmış,olsa olsa "tesadüf"tür yaw..kimsenin haberi yoktur yaw..korkudan bi tarafları atıyodur şimdi..Neyse biraz zaman geçsin birşeyler çıkar diye tahmin ediyorum..Çıkmazsa da önemli değil,yeter ki sen sakin ol
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...