El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yine çok ilginç bi yöne döndü şike topici :P
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ntspordaki kadının dediğinden anladığım kadarı ile şikenin cezası küme düşme,- puan , hak mahrumiyeti falandı ve federasyon tarafından veriliyordu.Hatta "14 nisandan sonra şike suç olmuştur" dedi.Suç ama disiplin suçu olarak geçiyormuş falan.Ceza hukuku bu alanla ilgilenmiyordu.Kanundan sonra şike bir suç oldu dedi.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben de 340 sayfa ne yaptı lan bunlar diyodum teşekkürler
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fener düşürüldüğünde tsnin dava açma hakkı olur mu? sizin yüzünüzden transfer yapamadık gelecek parayla diye?
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Cemaat ve tarikatlar cokecek FBye. Sonra eufa ve CL kupasini alir fb.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yasadan önce şikeyi yapan takıma TFF gene yapacağını yapıyormuş da, yargı tarafında şahıslara nitelikli dolandırıcılık falan diye zar zor ve az cezalar verilebiliyormuş sanırım, yasayla birlikte yapan şahıslara da ciddi cezalar başlamış. Yasadan önce de şikenin cezası küme düşmekti yani, teşvik eklendi sadece. Yasanın getirdiği değişiklikler http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 before: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=17561 after: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18182256.asp
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Harir said: ntspordaki kadının dediğinden anladığım kadarı ile şikenin cezası küme düşme,- puan , hak mahrumiyeti falandı ve federasyon tarafından veriliyordu.Hatta "14 nisandan sonra şike suç olmuştur" dedi.Suç ama disiplin suçu olarak geçiyormuş falan.Ceza hukuku bu alanla ilgilenmiyordu.Kanundan sonra şike bir suç oldu dedi. Bende öyle biliyorum.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ntv: aziz yıldırım emniyette susma hakkını kullanıyor.
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yalnız varsayalım ki Fener küme düştü masusmken, mahkeme 3 sene sürdü sonuçta fener'in, azizin vs suçsuz olduğuna karar verdi. Ortaya çıkacak curcunayı, kulubun federasyona açacağı tazminat davasını falan düşünemiyorum. Yüz milyonlarca dolarlık dava falan olur. Aziz faktörünü hiç hesaba katmıyorum zaten, gidip hakem soyunma odası basar gibi federasyonu basar. O yüzden emniyetin de, federasyonun da eli güçlüdür, deliller sağlamdır diye düşünüyorum şu an.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Emniyette susma hakkını kullanmış Aziz Yildirim. Ayrica sağlık sebepleri ile tutuksuz yargilanma isteminde bulunacak diyorlar adliyede.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya zaten öyle yapacaktı o yüzden direk savcıya gidecekti, neden zaman kaybettiriyorlar hey allam gitsin sorguya itiraf etsin kurtulalım, ya da etmesin zorla vursunlar kelepçeyi atsınlar içeri. Zaten Şekip gerekeni yapmış gibi
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 TD)Pentagram said: ntv: aziz yıldırım emniyette susma hakkını kullanıyor. ahah
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @baggio yine yedim ama :( Yalnız şöyle bi ayrıntı var, yasa çıkmasa da bu takip yapılıcaktı çünkü çete takibi olarak başlıyor yasal takip. Olgun Peker orjinli dava olduğu için, silah falan ele geçirildiği için olay şikeden biraz fazlası. Ha Şekip falan tutuklu yargılanmazdı federasyona kalırdı karar verme şansı şimdi biraz daha net gerçekleşti herşey.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Baggio said: Yasadan önce şikeyi yapan takıma TFF gene yapacağını yapıyormuş da, yargı tarafında şahıslara nitelikli dolandırıcılık falan diye zar zor ve az cezalar verilebiliyormuş sanırım, yasayla birlikte yapan şahıslara da ciddi cezalar başlamış. Yasadan önce de şikenin cezası küme düşmekti yani, teşvik eklendi sadece. Yasanın getirdiği değişiklikler http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü Ama yasadan önce bunu araştırıp bulması gereken yine TFF değil miydi? Bilmiş gibi sormuyorum merak ediyorum kafama takılan nokta. Çünkü TFF şuan savcılıktan haber bekliyor gibi bir durum var.
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Absolut said: Cemaat ve tarikatlar cokecek FBye. Sonra eufa ve CL kupasini alir fb. Cemaat daha o kadar okuyup üfleyemiyor. Ayrıca kaza ile öyle bir kupa gelsin,içine ....... öyle kupanın.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @Wispy: Öyle olmasa zaten düşürmemeleri lazım. Ama düşürmezlerse de şike yüzünden tutuklu yöneticileri olan bir takım kafadan 2 sene STSL'de oynamış, belki tekrar şampiyon bile olmuş olacak. Bunun hesabını da kimse veremez diğer kulüplere. İstediğin kadar sonradan düşür, o dönemde avrupaya gidecekken gidemeyen takımlar falan olacak. Onların hakkı da yenmiş olacak. İki ucu boklu değnek. Kanıt varsa kesinlikle düşürülmeli, yoksa tabii ki düşürülmemeli. Göreceğiz artık. Ama kanıt varken düşürmemek gibi bir yetoluk ederlerse olay çıkar
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Buddha said: Ama yasadan önce bunu araştırıp bulması gereken yine TFF değil miydi? Bilmiş gibi sormuyorum merak ediyorum kafama takılan nokta. Çünkü TFF şuan savcılıktan haber bekliyor gibi bir durum var. TFF'nin başkanları teknik ve fiziksel takibe almak gibi bir yetkisi mi var sence? Savcılık delilleri bulmuş, özerk bir kurum olduğundan ve UEFA meseleleri dolayısıyla hızlı karar vermesi gerektiğinden TFF'ye verecek hepsini, onlar da oturup karar verecek. Bunun yargıdan bağımsız olması bana saçma geliyor ama UEFA var işte, mecbur.
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Fenerbahçe'ye karşı kinle oynayan anadolu kulüplerine yaptırım yapılamıyor oluşu, maç seçmenin doğal karşılanması teşvik primine karşı canavarlaşmayla çelişmiyor mu?
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahahahahahhahahahha nerden saçmalayacağını şaşırdı adam
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Kendinden hırslanıp oynadın, öbürüne dandik oynadın diye suç olsa Necati Ateş GS maçlarından sonra futboldan men edilirdi.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Baggio said: Buddha said: Ama yasadan önce bunu araştırıp bulması gereken yine TFF değil miydi? Bilmiş gibi sormuyorum merak ediyorum kafama takılan nokta. Çünkü TFF şuan savcılıktan haber bekliyor gibi bir durum var. TFF'nin başkanları teknik ve fiziksel taibe almak gibi bir yetkisi mi var sence? Savcılık delilleri bulmuş, özerk bir kurum olduğundan ve UEFA meseleleri dolayısıyla hızlı karar vermesi gerektiğinden TFF'ye verecek hepsini, onlar da oturup karar verecek. Bunun yargıdan bağımsız olması bana saçma geliyor ama UEFA var işte, mecbur. Eskiden böyle olmuyordu demek istediğim bu. SAvcılık o delilleri şikeden yola çıakrak bulmuyor. Sonra işe şikede girdiği için onunda delillerini topluyor. Eskiden TFF'nin önüne böyle hazır gelmiyordu diye biliyorum. Bahsettiğimde buydu.
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=07-07-2011%2014:13 ntvsporda avukat anlatmış olayı işte.Ordan bakın.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Teşvik priminin yanlış olmasında ki tek pürüz her takımın vericek güçte olmaması tamam sonuçta her klübünde transfer bütçesi aynı güçte değil ama bugun FB Bursa ile şampiyonluk yarışına girince teşivik primi çok adaletsiz olur.
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 başka şekilde sorayım, lig zaten özünde temiz değilken, şike iddialarıyla bir şekilde Fenerbahçe'nin karalanması ne kadar doğru? bursa, trabzon, beşiktaş gibi kulüpler ancak ve ancak rakipleri müsade ettikçe şampiyonluğa oynayabilecek kulüpler. Fenerbahçe ve galatasaray için bu geçerli değil. bizim mücadelemiz çok başka. galatasarayın doğulu ve dinci vatandaşların desteğiyle bazı maçları rahat geçmesi söz konusu fakat Fenerbahçe için bu ancak sivas gibi camiamızla ortak yanları bulunan yöneticilerle mümkün olabiliyor.
Öne çıkan mesajlar