Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

yok kesinleşmiş bir şey, hani varsa da basına açıklama yok o yönde. Daha soruşturmaları olacak falan da Aziz şimdiden kitap istemiş, içerde okurum gözaltım uzarsa falan diye. Bir bildiği vardır heralde.
kitap olayında mesaj var.
Avukatı verdi şifreyi. Aziz bey kitap istedi ne tür kitap dedim "siyasi olsun"
...
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Fenerbahçe küme düşerse;

2.Trabzon şampiyon olur.Herkes bir sıra atlar 3.bursa şampiyonlar ligine gider.4.antep ve 5.beşiktaş uefaya gitmeye hak kazandığı için;

Beşiktaşla türkiye kupası finali oynayan İstanbulbüyükşehir belediye de uefaya gider.

ahzuahahahahhah

Yok canım,İBB hiçbir yere gidemez.6. sıradaki takım her kimse(ulan İBBmiydi o yoksa)o gider UEFA'ya.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Fenerbahçe gibi milyonlarca taraftarı olan bir marka birkaç leş futbolcusu ve karaktersiz her türlü pis olayın içinde olan başkanı yüzünden ne durumlara düştü.Fenerbahçe taraftarı daha bu adamın arkasında duruyor.Yazık.

Bu da tam gaz atarı he.
Çok seviyormuşsunuz gibi Fenerbahçe'yi ya da taraftarını, size ne Fenerbahçe'nin düştüğü durumlardan?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

futbolcusu içinde diyosun, başkanı içinde diyosun, e yöneticisi de içinde o zaman, e taraftarı da arkasında duruyo diyosun (ki şimdi bile toplanmışlar protesto ediyorlar kadıköyde stad önünde), e geriye ne kaldı ki koskoca camiadan?

ben o protestocuları anlamıyorum, olay sona ersin, şike yok derlerse git protesto et bizim adımızı lekelediniz diye. Ki o da saçma yani, devley soruşturma yapamaz mı kardeşim Ahaha saçmalıyorlar gerçekten şakirt kafasında taraftarlar bunlar da. GS taraftarı yapsa da aynısını derim, bkz cimbom oldboys
Sosyal ağlarda paylaş

mertadam said:

souldarkorn said:

Fenerbahçe gibi milyonlarca taraftarı olan bir marka birkaç leş futbolcusu ve karaktersiz her türlü pis olayın içinde olan başkanı yüzünden ne durumlara düştü.Fenerbahçe taraftarı daha bu adamın arkasında duruyor.Yazık.

Bu da tam gaz atarı he.
Çok seviyormuşsunuz gibi Fenerbahçe'yi ya da taraftarını, size ne Fenerbahçe'nin düştüğü durumlardan?

Kaç defa adınız Aziz yüzünden şikeye bulaştı.Hala daha neyini savunuyorsunuz bu adamın?
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Ortada işlenmiş bir suç da yok verilmiş bir hüküm de, böyle liseli atarları için biraz erken. Karara göre şekillenir taraftarın tepkisi, ama sen bizim takımımıza üzülerek kafanı yorma bence, rahat ol biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Görüntülü delil varsa tff ile paylaşıldığı an fener bank asya yolcusu. Dalga geçeriz bir şey çıkmaz diyordum ama iş ciddi.

Ki TFF ligler başlayana kadar konuyla ilgili kendi soruşturmasını yapıp sonuçlandıracakmış sanırım. Zaten bu olmazsa seneye ligde inanılmaz kaos olur, en ufak hakem hatasında, en ufak kırmızı kartta kendi kalesine golde falan hemen olay çıkar. Temiz bir lig başlaması için gerekirse ligleri 2 ay geç başlatsınlar ama soruşturmayı sonlandırıp ne ceza vereceklerse versinler. Başka yolu yok
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...