LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 @Vaperon aynen öyle bundan sonra olucaklar Aziz Yıldırım tutuklu yargılanır. Ayın 14 akşamı Fenerbahçe Kümeye şampiyon Trabzon ve Şampiyonlar Ligine direk katılcak.Bursa Şampiyonlar Ligi Ön Eleme,Antep,Kayseri,Beşiktaş Uefa Avrupa ligi. Trt'ye hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 off bi zegna gelsede şuraya gecemiz şenlense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 resmen uyumak istemiyorum ya ahahahaa avukat ağlıyor sdfsdfdsf umudu da yokmuş asdbhskfsdag niye yok acaba of çok gülüyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kimin avukatı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ahahahaha melisler damladı hemen televizyona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben de onu arıyorum ya, kanıt yok dediler ama henüz göstermemiş olamazlar mı kanıtları? gerçi avukat ne diyecek? Hee suratımıza vurdular kanıtları yüzümüz kızardı mı diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 başganım beni al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bütün kanıtları göstermemişlerdir. accık ucundan. öyle bismillah ilk sorguda bütün kanıtlar mı gösterilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 En az 6 ay diyorlar ilk mahmkeme için :) Ozamana kadar Bank Asya''nın ilk yarısı biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mani said: bütün kanıtları göstermemişlerdir. accık ucundan. öyle bismillah ilk sorguda bütün kanıtlar mı gösterilir. yani ben de öyle düşünüyorum ya da umuyorum, kanıt yoksa çoooooook başımız ağrır 2 sene en az edit: gazetelerde ne yazıldıysa onlar konuşulmuş, oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aziz çıkamaz artık o hastaneden son kararları duyduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahahaha, sabaha 2 sene müşahade altında tutulacak diyorlarmış (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bank asya birinci lig birinci lig bank asyaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 gazetelerde ne yazıldıysa onlar konuşulmuş diyor eğer hal böylesi ise polis sıçmış demektir yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Kaybedenler çeker offf, birinciligbankasya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sivas kalecisinin avukatı şu an saçmalıyor..zaten hiç avukat tipi yok lan adamda..yanlış seçim olmuş korcan için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 LucifeL said: gazetelerde ne yazıldıysa onlar konuşulmuş diyor eğer hal böylesi ise polis sıçmış demektir yalnız. neden? servis etmişlerdir? Bir de adam telefon kayıtlarında şikeyle ilgili bir şey yok diyor da ulan zaten adamlar şifreli konuşmuş, herkes öğrendi artık. Heralde "şike yap korcan, peki abi" demediler diye böyle diyor adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 çıkan herkes delil yok diyor alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kartalspor derbileri cok sert gecer asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Kewl said: sivas kalecisinin avukatı şu an saçmalıyor..zaten hiç avukat tipi yok lan adamda..yanlış seçim olmuş korcan için :DYalnız 3 avukatta deliller konusunda çok vahim şeyler söylüyorlar sözleşmiş gibi bir tek kendi müvekkilleri için değil tüm suçmalar için sadece yakıştırma ve idda var diyor eğer hal böyleyse iş büyük boka sarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ya şimdi ne bekliyorsunuz? delilleri gördük, suçlu müvekkilim yakalanmış sıçmış mı desin? Pazarlık yapacaklar içerde, o zaman akdar da çamur at izi kalsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yahu delilin olmadığı yerde 15 adamı tutuklu yargılarlar mı. Belli ki ortalığı karıştırmak için böyle konuşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 biriniz özetleyin abi tv yok.. nedir durum. nası delil yok ? yani tv varda açamıcam şimdi üşendim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 nileppezdel said: LucifeL said: gazetelerde ne yazıldıysa onlar konuşulmuş diyor eğer hal böylesi ise polis sıçmış demektir yalnız. neden? servis etmişlerdir? Bir de adam telefon kayıtlarında şikeyle ilgili bir şey yok diyor da ulan zaten adamlar şifreli konuşmuş, herkes öğrendi artık. Heralde "şike yap korcan, peki abi" demediler diye böyle diyor adam :Dçıkan bütün avukatlar sadece müvekkileri için değil bütün soruşturma için idda ve sadece yakıştırma var şikeye dair hiçbir somut neden yok savcı nasıl bir iddaname hazırlayacak kesin delil olmadan diyorlar 3 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 La telegolde adamlar bir bir anlattılar ne olup bittiğini... Organize işler: Yeni aldığı aracı nasıl aldığını sorarlar... Korcan: Kardeşim aldı onu bana. Kendi mini cooper'ını sattı üstüne para koydu, öyle aldı. O.i.: Menajeri: Aracı nasıl aldığını soranlara ablanın mini cooper'ını sattığını ve üstüne para koyup öyle aldığını ve sana hediye ettiğini söyle. Aman başka şeyler karıştıma araya. Korcan: Tamam, takım arkadaşlarımdan tepki almamak için öyle söylememi istedi. O.i.: Menajer: Korcan: susma hakkımı kullanmak istiyorum... :D kihkihkih... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar