Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

haaambuuurgeeer yee feneeeer

neyse ya çok ciddi laflar dönüyor, Fener küme düşürülsün istemem, ki yapamazlar. O kadar testis yok malesef Türkiye'de hiç kimsede. Ama işin FIFA ve UEFA boyutu da var, şüphesiz ki bu soruşturmayı onlar da takip edecektir ve en ufak bir kanıt bile varsa illa ki ciddi cezalar verilecektir küme düşürülme olmasa bile. Yoksa olan TFF-FIFA ilişkisine falan olur, milli takımın turnuvalara katılamamasına kadar yolu var böyle durumlarda olayların.
Sosyal ağlarda paylaş

TS o kadar reröre delirdi yine AKP çıktı sandıktan. Hiçbişi olmaz.

Yahu nükleer santral kurulacak yerden akp çıkıyor, orduda insanlar aç fındıkları elde patladı, simavda depremzedeler unutuldu bakımsız oralardan bile %60 üstü akp çıkıyo, 2 futbol takımıyla mı düşecek oyu?
Sosyal ağlarda paylaş

Kaybedeceği oy 5 milyonu geçmez valla. Birincisi, ortada delil varsa ve gerçekten şike yapılmışsa ben sadece kendi takımımı suçlarım mesela ve haketmiş olur. İkincisi ve daha kötüsü; son seçimde gördük ki halkımız ne yapılırsa yapılsın oylarını pek de şekillendirmiyor, ultra balık hafızalı, bkz. Trabzon'dan %60 çıkması.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne akp miş birader. Adamlar görüntülerle tescilli olduğu söylenen şike ile yargılanıyor, bunu da akape yaptıııı!!!11!1!

Bunun ne alakası var? Kabız olsanız akp'den biliyorsunuz... Şaka gibisiniz.

(Disclaimer: User vaperon does not have any connections with organisation called akp nor hasn't voted once for them...)
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Ne akp miş birader. Adamlar görüntülerle tescilli olduğu söylenen şike ile yargılanıyor, bunu da akape yaptıııı!!!11!1!

Bunun ne alakası var? Kabız olsanız akp'den biliyorsunuz... Şaka gibisiniz.

(Disclaimer: User vaperon does not have any connections with organisation called akp nor hasn't voted once for them...)

akpyle alakalı olmasına gerek yok, halk akpden bilir düz mantıkla. ts şampiyon olamayınca da tayyibe saydırmışlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten küme düşürülmesi için kaset olayları gibi açık açık herkesin izleyebileceği kanıtlar dolanır. öle 2-3 geyik laf ile düşüremezler. o şekilde bariz kanıtlar çıkarsa ve hala savunacak taraftar varsa adam değildir gözümde hiçbiri. Hangi takım olduğu önemli değil. O yüzden oy fln düşeceğini sanmıyorum.

Benim merak ettiğim şey ise eğer şike kanıtlanırsa o maçlardan yatan iddaa kuponları için dava açsa millet kazanır mı =)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

e tamam da senin gözünde adam olmamaları hala oy verdikleri gerçeğini değiştirmiyor ki

o kadar bariz bir durumda çoğunluğun sağduyulu olacağını ve aynı şekilde düşüneceğini düşünüyorum. söylemek istediğim buydu. tam olarak anlatamamışım önceki mesajda orası ayrı konu =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...