Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

loop said:

Ya bu Angut Kocaman şaka mı ya ? Hala 17 de 16 yaptık, çok dirençli rakiplere karşı oynadık diyor. Bütün dünya gördü nasıl 16 yaptıkların. Direnç kavramınada yeni bir bakış açısı getirdi bu arada.
angut angut yorumlar yapılıp insanların kişiliklerine saldırılmasın önce insan olduğumuzu hatırlamak lazım...

Ayrıca 17 de 16 yaparken şike yaptınız hede hödö demek kanıtlanmamış suçun kanıtlanmış gibi konuşması da angutluğun dik alasıdır.

Aykut Kocaman'ın sözleri eğer doğru okumaya çalışırsanız saha içi mücadeleden bahsediyor ve gayet haklı tüm takımlar için çok dirençlilerdi demiyor ama bir antep maçı bursa maçı falan bakarsak kimin angut angut konuştuğunu görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

hakaret edenlere ceza veriliyor zaten, o kişilere hakaret ederek siz de ceza alma ihtimalinizi arttırıyorsunuz.

Aykut'a gelince, açıklamaları evet bayağı saçma, ama hak vermek lazım. Adam muhtemelen habersizdi olan bitenden, kendi çabasıyla ve takımın gayretiyle şampiyon oldular sanıyodu, bayağı da çaba sarfettiler. Haliyle bunların boşa olduğunu görünce kaldıramamış kavrayamamış olması normal, henüz şoktan çıkamamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor birşey mi biliyosun ? Vallahi bize de söyleyin.
Bizim 2. yarıdaki bütün maçlar şike miydi yani.. 19 total maçın 17'si bizden mi çıktı ?
Yani öle bir konusuyosunuz ki bişeyler biliyosunuz da söleyemiyosunuz falan..

Rewendor said:

kendi çabasıyla ve takımın gayretiyle şampiyon oldular sanıyodu, bayağı da çaba sarfettiler. Haliyle bunların boşa olduğunu görünce kaldıramamış kavrayamamış olması normal, henüz şoktan çıkamamıştır.

Şu ne demek kardeş anlamadım..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

açıklanamdı daha, sıkmışlardır. Ama telegol son 8 ayda ne sıksa şimdi çıktı ahaha, hiç belli olmaz :D

hangi maçları diyorlar? Ben ntvsporu değiştirmek istemiyorum, yazıversen güzel olur

sivas-fener
beşiktaş-ibb
adana-altay
adana-kartal
bursa-ibb
trabzon-bursa

daha da var da araya görüntüler girdi şimdi sdf.Yazarım gerisini de.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Rewendor birşey mi biliyosun ? Vallahi bize de söyleyin.
Bizim 2. yarıdaki bütün maçlar şike miydi yani.. 19 total maçın 17'si bizden mi çıktı ?
Yani öle bir konusuyosunuz ki bişeyler biliyosunuz da söleyemiyosunuz falan..

Rewendor said:

kendi çabasıyla ve takımın gayretiyle şampiyon oldular sanıyodu, bayağı da çaba sarfettiler. Haliyle bunların boşa olduğunu görünce kaldıramamış kavrayamamış olması normal, henüz şoktan çıkamamıştır.

Şu ne demek kardeş anlamadım..

19 maçta şike var dendi, fener yöneticileri içeride, var demek ki bir şey.

17 maçın hepsinde şike olmasına gerek yok 1 maçınızda bile olsa zaten gidiyo şampiyonluk (ki averajla gelmişti zaten tek maç gitse sayısal olarak da gidiyo), haliyle boşa gidiyo bunlar.

Bu kadar olaydan sonra fenerin şike yapmadığına inanmak şirinleri görebileceğine inanmakla aynı şey. Artık sorun fenerin şike yapıp yapmadığı değil, yaptığının kanıtlanıp kanıtlanamayacağı. 20 maçta şike var diye onlarca yönetici futbolcu aldılar sorguya ve 19unda kesinleşti dediler, e haliyle fener maçları da elbet var ellerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

@eternal
rew diyor ki;
sen bir takımın teknik direktörüsün, o takımla özdeşleşmiş tarihinde yer etmiş ismi olan eski bir futbolcusun
muhteşem bir ikinci yarı geçirerek 16/17 yapıyorsun
sonra böyle bir olay patlak veriyor ve yaptıklarımız bileğimizin hakkıyla değil de başka yollardan mı gerçekleşti diye düşünüyorsun
işte öyle bir ruh halinde şu açıklamaları yapabilir
rew böyle demiyorsa da ben diyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

@eternal
rew diyor ki;
sen bir takımın teknik direktörüsün, o takımla özdeşleşmiş tarihinde yer etmiş ismi olan eski bir futbolcusun
muhteşem bir ikinci yarı geçirerek 16/17 yapıyorsun
sonra böyle bir olay patlak veriyor ve yaptıklarımız bileğimizin hakkıyla değil de başka yollardan mı gerçekleşti diye düşünüyorsun
işte öyle bir ruh halinde şu açıklamaları yapabilir
rew böyle demiyorsa da ben diyorum sdf

aynen dediğim bu.

yoksa "şike olsa da alexin golleri de nedir, şike varsa bizim performans nedir" demek normal açıdan bakıldığında son derece mantıksız. Ama adam öyle bi ruh halinde ki mantıklı düşünemiyo şu anda. Doğal olarak.

"Haa takım şike yapmış ama işte çocuklar da çabalamış şampiyonluk kalsın bunlarda" mı denecek? Bu mu sizin mantıklı anlayışınız?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...