Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Baggio said:

Tam savcının kararları açıklanırken elektrik gitti anasını satıyım, webden izliyodum ben de, elektrikçiler GS'liydi galiba Emenike salınınca indirdiler şalteri gıcığına.

Zamanında "bütün bu olayların arasında en temiz, en abzürt olanı Emenike" dediğimde benle dalga falan geçen yetolar vardı, bana quote kastırmadan utansınlar kendi kendilerine lütfen, halim yok.

Korcan'ın salınmaması çok fazla kaygılandırıyor beni ama.

abi göz altına alınanlar arasında Emenike'yi gördükçe gülesim geliyor benim,,

o sürekli gülen yüz, bir ton beyaz arasında bir zenci, gördükçe gülüyorum ya. Hiç birşeyden haberi olmayan o yüz ifadesi falan asdfsadfasd

Biz de bi kaleci shorumnu vardı, gol yedikçe gülerdi. Bu nijeryalılar hep böyle heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Adam kendini, eski takımını ve yeni takımını bir hamlede bitirecek böyle bir cümleyi kurar mı lan doğru bile olsa, çocuğunu keseriz falan demeleri lazım.

kendini bitirmez ki bu? aklar kendisini, "adam doğru, yasal işleri falan menajeri takip eder yönetici takip eder" derler adamı salarlar, sonra diğerlerine patlar kabak. kendisini kurtarmak için demiş olabilir, ya da başka bişi de demiş olabilir örnekti o. salınması illa fener yırttı anlamına gelmiyo diye gösterme amaçlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Baggio said:

Adam kendini, eski takımını ve yeni takımını bir hamlede bitirecek böyle bir cümleyi kurar mı lan doğru bile olsa, çocuğunu keseriz falan demeleri lazım.

kendini bitirmez ki bu? aklar kendisini, "adam doğru, yasal işleri falan menajeri takip eder yönetici takip eder" derler adamı salarlar, sonra diğerlerine patlar kabak. kendisini kurtarmak için demiş olabilir, ya da başka bişi de demiş olabilir örnekti o. salınması illa fener yırttı anlamına gelmiyo diye gösterme amaçlı.

Abi adam kendi demiş "iyileşmeden oynamak istemiyorum" diye zamanında, oynayamaz raporunu da almış koymuş kenara, "bana kumpas kurmuşlar yöneticimle menejerim işi bağlamış meğer" demesi senaryosuyla tutmuyor ki birbirini.
Sosyal ağlarda paylaş

telegol de erman bir şey söyledi , dediki

19 maçta şike ve teşvik olduğu belgelendi diyorlar ama içerde bir tane futbolcu yok , şike varsa bu şikeyi sahada uygulayan futbolcudur, madem bu maçlarda şike var e hani futbolcular nerde? olanlarda serbets içerde sadece 1 futbolcu var!

para çıkıyor birileri getiriyor futbolcuya veriyor futbolcuda şike yapıyorsa o futbolcular neden şimdi dışarda? he eğer futbolculara para verilmediyse o zaman şike nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

azizin hakkında yakalama kararı çıkmış - habertürk

lol

Bu açıklanmış mı bilmiyorum ben göremedim de, o benim daha önce sorduğum şeyle alakalıymış abi, ben de ilk gördüğümde "kaçtı mı ki lan noluyor" diye malladım da ondan araştırdım eheh.

"Gözaltı kalktı da noldu hiçbir şartı değişmedi" dedim ya hani, adam ifade veremeden gözaltı kaldırıldığı için kağıt üzerinde yakalama kararı çıkması gerekiyormuş, öyle saçma sapan bir şey işte. Adam gibi usulüne uygun şekilde gözaltı süresini uzatsalar ne değişiyordu hala anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

hem ntvspor hem habertürk

said:
Sorgulandıktan sonra, ''şike yapmak'' suçundan tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu'nun, soruşturma savcısı Mehmet Berk tarafından sorgulandığı ve sorgusunda suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Mosturoğlu'nun sorgusunda, ''Süper ligin ikinci yarısında, Eskişehir'de oynanan Eskişehirspor - Trabzonspor maçı için Fenerbahçe'den teşvik primi gönderildiğini'' duyduğunu ifade ettiği aktarıldı.

Bu arada Mosturoğlu'nun, futbolda şike iddialarına yönelik sürdürülen çalışmaları operasyondan önce duyduğunun ve bu duyumu İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görev yapan bir polis aracılığıyla aldığının tespit edildiği belirtilerek, tespit edilen şube görevlisiyle ilgili de daha sonra işlem yapılacağı bildirildi.

10. kişi de girmiş sorguya
Sosyal ağlarda paylaş

valla banada enterasan geldi, yani 19 maçta şike yapıldığı belgelendi deniyor ama hiç bir futbolcu tutuklu değil, sonuçta şike yapıldıysa bir futbolcuya para verilmiş o futbolcunun da parayı alıp sahada gerekeni yapmış olması lazım. eee ortada futbolcu yok? yani şike yapan futbolcu ise ceza almaz sadece fedarasyon ceza verebilirse çok saçma
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...