LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi sıkıldım ya düşürün bizi küme yöneticilerede dayasınlar 30 sene bizde kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aha espiri koleksiyonuna yeni bir ekleme daha geldi: Emre Belözoğlu: "Ben zaten doğuştan Trabzonsporluyum. Bizim evde hep lazca konuşulurdu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abicim butthurt ü kısın azcık butthurt ü. baya itici ya kimileri. bi nane belli değil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oha en son okumadığım mesaj 187. sayfada imiş. helal pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 butthurt.. yo madafaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 e şike şike acıttınız abi normal yani butthurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ha bi de başlığın ismini area masters olarak deiştirabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Rew nilepinkini de ekle bak, arada kaynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ya tamam da azcık kısın abi, haber niyetine okuyorum patiyi, aynı adamlar aynı lafları yazıp yazıp duruyor, bi salın ne olmuş ne bitmiş onları okuyalım ya meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 öyle bir eğlencesi yok ki catzee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 o degil de saydigimiz $$$$ lari geri alsak, yakalandik tadi kalmadi asdhafhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 nileppezdel said: öyle bir eğlencesi yok ki catzee :( böyle de bize yok ya, zaten güme gittik gidicez, aynı forumun insanlarıyız yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ahaha :D bişey olmaz ya, kanıt yoksa yırtarsınız edit: daha 5. adam çıkmış mahkemeye ya, 3 buçuk gibi anca açıklanır heralde tutuklananlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 harrykewell'ı özledim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Söz vermemiş olsam eksikliğini hissettirmezdim de söz verdim kaşınmicam diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 BİLGİ: ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun suçu FENERBAHÇE ile alakası yok, menajerlik yazılı soruları ofisinde bulunmuş, İLHAN EKŞİOĞLU'nun suçu Sivasspor kalecisi Korcan'ı ayartmak gösteriliyor, CEMİL TURAN'ın suçu; Silahlı örgüt ile ilişki (Sedat Peker) MUHASEBECİ; Tüm cari işlemleri döküman halinde sunmak ve anlatmak zorunda olduğu için içerde.. deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ilhan ve aziz kilit zaten. Ama şekip'in fener lehine şike yaptığı ortaya çıkabilir yine de, hala önemli bir isim soruşturmada. Esas iddianame ortaya çıkana kadar en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 nerde yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 doğru doğru aziz yıldırım da maçlara iddia oynadığı için şikeye bulaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Tam savcının kararları açıklanırken elektrik gitti anasını satıyım, webden izliyodum ben de, elektrikçiler GS'liydi galiba Emenike salınınca indirdiler şalteri gıcığına. Zamanında "bütün bu olayların arasında en temiz, en abzürt olanı Emenike" dediğimde benle dalga falan geçen yetolar vardı, bana quote kastırmadan utansınlar kendi kendilerine lütfen, halim yok. Korcan'ın salınmaması çok fazla kaygılandırıyor beni ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Baggio said: Tam savcının kararları açıklanırken elektrik gitti anasını satıyım, webden izliyodum ben de, elektrikçiler GS'liydi galiba Emenike salınınca indirdiler şalteri gıcığına. Zamanında "bütün bu olayların arasında en temiz, en abzürt olanı Emenike" dediğimde benle dalga falan geçen yetolar vardı, bana quote kastırmadan utansınlar kendi kendilerine lütfen, halim yok. Korcan'ın salınmaması çok fazla kaygılandırıyor beni ama. abi göz altına alınanlar arasında Emenike'yi gördükçe gülesim geliyor benim,, o sürekli gülen yüz, bir ton beyaz arasında bir zenci, gördükçe gülüyorum ya. Hiç birşeyden haberi olmayan o yüz ifadesi falan asdfsadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bu arada bu salınan adamlar (emenike sezer falan) komple serbest mi bırakıldı yoksa tutuksuz mu yargılanıyor? hakkaten bilmediğimden soruyorum. Hangi kaynağa baksam "bırakıldı" diyo ama serbest mi yoksa tutuksuz yargılama olarak mı yazmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Emenike yukarda geçen açıklamayı yaptıysa, salıverilmesi kimseyi sevindirmesin. Yani menajerim seni fenere aldıracağım dedi, sonra fener maçının kadrosundan çıkarıldı diye saf saf ifade verdiyse, menajer şikeye karışmış ve bir maçın sonucu değiştirilmiş oluyor. İki takımda kümeye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu arada Emenike, Sezer ve şu an isimleriyle uğraşmak istemediğim diğer 3 kişi serbest bırakıldı, tutuksuz yargılanmak falan değil, öyle diyenler olmuş. Geri kalan 20 kişinin hangileri tutuklu, hangileri tutuksuz yargılanacak ona nöbetçi mahkeme karar verecek, Emenike ve Sezer serbest direk. @pelin; kaçıncı adam çıkmış cart curt haberini nerden alıyorsun, ben de açıyım, ya da aldıkça yazar mısın buraya sana zahmet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Onu Rew uydurdu yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar