Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

BİLGİ:
ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun suçu FENERBAHÇE ile alakası yok, menajerlik yazılı soruları ofisinde bulunmuş,
İLHAN EKŞİOĞLU'nun suçu Sivasspor kalecisi Korcan'ı ayartmak gösteriliyor, CEMİL TURAN'ın suçu; Silahlı örgüt ile ilişki (Sedat Peker)
MUHASEBECİ; Tüm cari işlemleri döküman halinde sunmak ve anlatmak zorunda olduğu için içerde..

deniyor
Sosyal ağlarda paylaş

Tam savcının kararları açıklanırken elektrik gitti anasını satıyım, webden izliyodum ben de, elektrikçiler GS'liydi galiba Emenike salınınca indirdiler şalteri gıcığına.

Zamanında "bütün bu olayların arasında en temiz, en abzürt olanı Emenike" dediğimde benle dalga falan geçen yetolar vardı, bana quote kastırmadan utansınlar kendi kendilerine lütfen, halim yok.

Korcan'ın salınmaması çok fazla kaygılandırıyor beni ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Tam savcının kararları açıklanırken elektrik gitti anasını satıyım, webden izliyodum ben de, elektrikçiler GS'liydi galiba Emenike salınınca indirdiler şalteri gıcığına.

Zamanında "bütün bu olayların arasında en temiz, en abzürt olanı Emenike" dediğimde benle dalga falan geçen yetolar vardı, bana quote kastırmadan utansınlar kendi kendilerine lütfen, halim yok.

Korcan'ın salınmaması çok fazla kaygılandırıyor beni ama.

abi göz altına alınanlar arasında Emenike'yi gördükçe gülesim geliyor benim,,

o sürekli gülen yüz, bir ton beyaz arasında bir zenci, gördükçe gülüyorum ya. Hiç birşeyden haberi olmayan o yüz ifadesi falan asdfsadfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Emenike yukarda geçen açıklamayı yaptıysa, salıverilmesi kimseyi sevindirmesin. Yani menajerim seni fenere aldıracağım dedi, sonra fener maçının kadrosundan çıkarıldı diye saf saf ifade verdiyse, menajer şikeye karışmış ve bir maçın sonucu değiştirilmiş oluyor. İki takımda kümeye ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Emenike, Sezer ve şu an isimleriyle uğraşmak istemediğim diğer 3 kişi serbest bırakıldı, tutuksuz yargılanmak falan değil, öyle diyenler olmuş.

Geri kalan 20 kişinin hangileri tutuklu, hangileri tutuksuz yargılanacak ona nöbetçi mahkeme karar verecek, Emenike ve Sezer serbest direk.

@pelin; kaçıncı adam çıkmış cart curt haberini nerden alıyorsun, ben de açıyım, ya da aldıkça yazar mısın buraya sana zahmet :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...