Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Demirören şikeyi istesede beceremez =) Bize bişi olmaz. Nerede şike yaptık, zar zor kıçımızı yırtıp son anda aldığımız kupada mı? =P

ilk olarak aklıma olgun peker dolayısıyla zapo sivok transferio olmak üzere sinan engin döneminde olan diğer ıvır zıvır işler aklıma geldi ama sinan enginin ismi olmadığı için şimdilik rafa kaldırdım.

demirören yapsa geçmişte yapardı bu sene rransferler nedeniyle çok rahattı zaten.böyle bir şikeye kalkışacağını sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

@talatsoglu dolayısı ile yapılan tüm teknik ve fiziki takipler sonuçlandı.Fenerbahçe´ye birşey olmayacak.beşiktaş düşecek‚Tr kupası alınacak

Bi Fenerli olarak yorumum: AJHFKALJSHFLAKSJDLAKSD

Bunun şu videodaki kafadan farkı yok:

http://www.youtube.com/watch?v=dkh_HJ42DXQ
Sosyal ağlarda paylaş

oguzkagan10oğuz kağan ünal

@talatsoglu 1. dalga asıl olarak giresunspor. 2. dalgada ise bomba patlıyor. beşiktaşın 2004 rize‚ 2006 gs‚ 2011 ts‚ 2011 ibb maçları >>>

2004 rize maçıysa konu sinan engin in önce alınması lazım serdar adalı ve demirören ne alaka

2006 gs maçı bu sergenin geri döndüğü maçsa sergen alınmalı,

2011 ts maçını anlamadım ben:)

2011 ibb maçı kalıyor bi tane onuda sidik zoruyla adamların penaltı atışı direkten döndü de kazandık, ama öncesinde telefon görüşmesi var diyorlardı öyle bir şey olsaydı serdar adalıda içerdeydi,
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

Darksun said:

Demirören şikeyi istesede beceremez =) Bize bişi olmaz. Nerede şike yaptık, zar zor kıçımızı yırtıp son anda aldığımız kupada mı? =P

ilk olarak aklıma olgun peker dolayısıyla zapo sivok transferio olmak üzere sinan engin döneminde olan diğer ıvır zıvır işler aklıma geldi ama sinan enginin ismi olmadığı için şimdilik rafa kaldırdım.

demirören yapsa geçmişte yapardı bu sene rransferler nedeniyle çok rahattı zaten.böyle bir şikeye kalkışacağını sanmam.

Bu senin dediğin kara para aklama, keşke 500 binlik adamları niye 5 milyona alındığını araştırıp bulsalar. Demirören klübü zarara uğratmak ve zimmetine para geçirme yüzünden içeri girse. Nerde o günler....
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Esh said:

tinu said:

basit bir sorgulamadır, tutuklama kararı yok , sezer emenike gibi soru sorup serbest bırakırlar,
,

sezer emenike tutuklandı sonra salındılar. ama bu aklanmış olmaları anlamına gelmez.

şunu demiş adamsın esh, tutuklama ile göz altı arasındaki farkı bilmiyorsun daha

tamam ben yanlış okumuşum haber. 20 kişi tutuklandı 3 kişiyi sonra saldılar diye gördüm önce salmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...