tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 LucifeL said: "Şahsım ve Fenerbahçe ile uğraşanlar altıdan kalkamayacakları yükün altına giriyorlar.Biz en fazla 2 gün daha sorgudayız ondan sonra sorgulama sırası bizde." Aziz YILDIRIM böyle bir beyanatı var adamın allah allah hiç birşey anlamıyorum ben. valla eğer gerçekten aziz suçsuzsa kibar bile davranmış, ben suçsuz olsam bana ve şirketime böyle bir iftira atılsa , üstüne şirketimin 3 de 1 parası gitse, benim yapacağım açıklama "burdan bi çıkayım bak sizin ananızı ... diye başlayan uzuun uzun bir cümle kurardım. aha sildim ne kızıyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yapın yapın piramit yapın durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Recep Tayyip Erdoğan "Fenerbahçe'nin kongre üyesiyim. Sorun sadece Fenerbahçe ile ilgili değil. Yargıyı nereye ulaşacak bunu bilemem. Nerede bir suistimal varsa onun üzerine gidilmesi lazım. Yargı belgelerle bilgilerle çalışmalar yaptığını söylüyor. Süratle bir neticeye varmak suretiyle uluslararası camiada lekelenmeyelim. Bu tartışmalar bizi lekeliyor zaten. Ergenekon, Balyoz gibi alanlarda olduğu gibi sorunlu alanları temizleyerek halkımızın yönetimine inandığı bir ülke haline gelmeliyiz. Atılan adımlar bu yöndedir. Biz de duygusal olarak değil olması gereken şeklinde bakmalıyız. Acil sonuç alınmalı, takımlar kampta, ne olduğu belli olmalıdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yok abi niye kızayım. sonu çekiç o işin o yüzden söyledim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Başbakan R.T. Erdoğan bir gazetecinin "FB taraftarı olarak soruyorum size" sorusunu "FB taraftarı değil kongre üyesiyim" diye düzeltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Aluriel said: yapın yapın piramit yapın durduk yere cok sevinicen zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ilginc son 5dk dır bi şey yazılmıyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 scorch said: Baggio said: Bu arada önemli bir gelişme var: Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü baggio öyyle bir yazmış üstüne birde sunları geriden gelince acıkcası icimden bir ses böle cok güzel kafayla akşamı geçirmiş feneri nerede söndürdüğü belli değil, halen akşamdan kalmalığı devam ediyor falan gibi bir havada olayı ögrenip LAN! şeklinde gaz modda giriştiği hissiyatına kapıldım... bilemedim sadece ben böle düsünmüş olabilirim... Aysal'ın açıklaması dün 10 ayrı sayfada falan kondu da, oradan bir espriydi, topiği aralıklı takip edenler bunu kaçırmış haliyle :p Rejimdeyim yoksa içmiyorum pek bu ara. Ershut vakası vuku bulmuş, yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 "Ali Şen:"Şike,bir erkeğin karısını veya kızını parayla satması gibi bir şeydir.Karaktersizliktir.Alan da veren de şerefsizin ta kendisidir."" said: yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bi de diyen adam Ali Şen olmasaydı... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Tabiki bu soruşturmalardan Fenerbahçe adına kötü bi sonuç çıkmıcak..Şekip MUsturoğlu'nun soruşturması bitince ya serbers kalıcak yada olucak duruşmada tutuksuz olarak yargılanıcak keza aynı şeyler Aziz Yıldırım içinde geçerli..Daha sonra Aziz Yıldırım istifa edicek kulüp başkanlığından yerinede Ali koç gelicek ve Fenerbahçe yoluna devam edicek..Tabi şu an hiç bi maçı izlemeyen ergen insanlar büyüyene kadar şikeci Fenerbahçe olarak anılıcak ama tabiki oda bi son bulucak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Yazık ya, Aykut tam melis çıkmış. Daha yeni izleyebildim adamın basın toplantısını. Neymiş, Futbol federasyonu karar mercii değilmiş... Yuh. Oha. Çüş. Nasıl merci değil? Bir sporcuda doping'e rastlansa anında hükmünü vermesi ve diğer takımları mağdur etmemesi için kendine özgü hukuğu olduğunu bilmiyor mu bu adam. Bu hukuk dopingi de kapsar, şikeyi de kapsar. Herkes kendine yontuyo. Resmen melismiş bu Aykut. Ne ağlamış abi... edik: basılmamış bir ğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 of of of yine çok yeto yorumlar dönmüş. TFF öpe öpe verir kararını 10 gün içinde, rahat olun. Bu akşam Şekip ve İlhan tutuklanırsa gg, Emenike vs. o tipler de tutuklanırsa holy shit yani. Yine yeto bir açıklama Aykut'tan. He canım oldu demek istiyorum kendisine. Neden saçmaladığı açıklanmış, tekrar etmenin lüzumu yok. Daha yetosu, eğer gerçekse, Aziz'in Şekip'in falan yaptıkları onları bağlar kulübü bağlamaz diye savunma çabaları, ve bundan umutlanan Fenerbahçe taraftarı. Arkadaşlar yönetmelik açık, yetoluk etmeyin. Onların bir şey yaptığına dair kanıt varsa, Fener kümeye. Ayrıca tahkim de yönetmeliğe aykırı karar veremez. 2 olasılık var ya düşecek ya kalacak, arası yok. Bu yüzden de "süper lige - puanla başlar" gibi fantastik yorumlardan kaçınalım. Tahkim yönetmeliğin üstünde değil, yönetmeliğin doğru işlemesi için var olan bir kurum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu kadar kısa sürede ancak ufak cezalar verilir bir iki kişiye başka da bir sonuç çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Aykut tabii ki Melis çıkacak, iddialar doğrysa bile ne futbolcuların ne onun bunlardan haberi yok, canlarını dişlerine takarak şampiyon olduklarını zannediyorlar. Psikolojik olarak en çok anlayış gösterilmesi gerekenler futbolcular ve teknik heyet aslında. Demek istediği de şu, ki ben de bunu merak ediyorum; TFF suçlu bulup küme düşürür cart curt eder de, çok daha uzun zamanda ve detaylı inceleme yapacak olan yargı sonradan bizi suçsuz bulursa, geri alınması da mümkün olmayan çok büyük bir haksızlık ortaya çıkar. TFF de delilleri bu ciddiyette inceleyecektir diye tahmin ediyorum, olmaz inşallah böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ya yanlış hatırlamıyorsam mesela Lazio düşürülmüştü şike skandalında, ardından itiraz etmişlerdi falan da tekrar lige çıkarılmışlardı. O adamlar sonradan da bayağı ağlamışlardı ama yeter lan diyip susturmuşlardı. Olsa olsa bunun gibi birşey olur ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 @Baggio: Ya denildiği gibi delillere bakarlar. Yargı sistemi yeto olabilir ama TFF için deliller yeterli olabilir, olmalıdır da. Bir suç işlenirken görüntülenmişse ve montaj olmadığı da kanıtlanmışsa nasıl 1. dereceden delil olmaz yahu? Öyle yetoluk olur mu? O noktadan sonra işte denildiği gibi hafifletifci sebeplere bakılır cezası ne kadar olacak o tartışılır. TFF ona verilen delillere bakacak, ortada suç işlendiğine dair net kanıtlar varsa da gereken cezayı verecek. Fenerbahçe'ye ceza gelmezse ve Fenerbahçe suçlu bulunursa 2 sene sonra olacak kaos çok daha büyük olur zira bazı Fenerbahçe'lilerin yaşadığı lcd kafasının aksine Fenerbahçe diğer kulüplerden büyük bir camia değil ki diğer bütün kulüpler topluca olay çıkartır o durumda. Ama bu demek deildir ki iddia var diye Fenerbahçe küme düşsün :D baksınlar delillere, medyadakinden daha fazla ve somut delil varsa düşürsünler. Ayrıca ben zaten itiraf bekliyorum birkaç gün içinde, bu akşam Şekip tutuklanırsa diğerleri sattı demektir. E kanıtlar da yüzlerine vurulunca 3. kez hastanelik olmazsa artık başa gelen çekilir diyerek itiraf edecektir Aziz de Moggi gibi. Eğer yaptıysa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Emniyet: Süper lig ve Bank Asya'da 19 maçta şike ve teşvik primi verildi... Welcome to the hell guys... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 vaperon said: Emniyet: Süper lig ve Bank Asya'da 19 maçta şike ve teşvik primi verildi... Welcome to the hell guys... :D kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 NTV... Aç bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 @pelin: İçinde para olduğu iddia edilen Fenerium poşeti ya da birileriyle yemek yiyen menejer/yönetici fotoğrafları bence ikinci derece delil bile olamaz abi açıkçası. Onlar delilse bütün ligi kapatıp gidelim 1980'den beri falan. Önemli olan şu ses/görüntü kayıtları ve dediğin gibi itiraf/satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 vaperon said: Emniyet: Süper lig ve Bank Asya'da 19 maçta şike ve teşvik primi verildi... Welcome to the hell guys... :D bay bay fenerbahçemi diyoruz şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hmm açtım http://www.ntvspor.net/canliyayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 valla 19 maçın hepsini fener vermemiştir bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar