Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ya bı bırak allasen leo. bilmiorm demiosnda ayak yapıosn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 of neyse aciklayayim duzgunce, baydim trollden beceremiyorumda zaten sdfsdf placebo hapi diye birsey yok arkadasim, placebo etkisi onun ismi. placebo etkisinin ise yaramasi icin placebo etkisinde oldugunu bilmemen gerekiyor, butun olay bu basit bir ornek vermek gerekirse biri sana gelicek "abi bak bakkala gittim bakkal amca bu tansiyon hapini verdi" diyecek, sana tansiyonun yuksekken vitamin hapini yutturacak, sende onu tansiyona iyi gelen birsey zannettigin icin tansiyonun dusecek felan yani uzun lafin kisasi eczaneye gidip placebo hapi isteme. intihar icin ise forum olarak vitamin hapi kullanimini tasvip etmiyoruz, daha hizli calisan yontemler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ya leo bırak allesen. nası placebo hapı die bişi yokta placebo etkisi die bişi var? aspirin hapı die bişi yok ama aspirin etkisi die bişi var. inanıomusun sen buna? illa kı wardır abi. bilip bilmeden konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 obvious high school is obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 oha ne kadar obvious bir troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi illa ki boş bi hapı vardır bunun yanı. sonucta mıllete m&m yedırmıolardır placebo die. bende bunu soruorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 son mesajı gördükten sonra değiştiriyorum http://troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-trolling-or-just-really-stupid.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 placebo hapı yok olm. c vitamini onlar. placebo etkisi diye bişi var doğru o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi şunu dıceklerıne gunlerdır bı dovmedıklerı kaldı yaaau. ayıptır gunahtır. patı olmaktan utandırdılar benı... ama yanı hepsı c vıtamını mı peki o hapların? yoksa sekerımsı bos hap flnda war mı eczaneden temın edılebılen? o tarz seyler fln fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi adamlarin anlatmak istedikleri.. o hapı kendin temin edip,kendin kullanirsan placebo etkisi fln olmuyor.. problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 gerçekten gerçek placebo hapı var mı diye soruyorsan var. hakiki placebo hapları var yani. hastaya hap verip onun aslında zeki müren'in göbeği olduğunu hissetirirsen tedavi başarısız olur sonuç alamazsın. placebo haplarının yan etkileri falan var. öyle masum şeyler şeker falan değiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Abi ben ztn m&m le placebo oluorm. Kendım ıcın dııl bu sorduklarım. Bı arkadasım ıcın fln. Kendım ıcın dııl yanı. Edit: melvin agzını opıyım. tek ıstedıgım buydu. +rep (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Ershut said: Kendım ıcın dııl bu sorduklarım. Bı arkadasım ıcın fln. Kendım ıcın dııl yanı. said: Kendım ıcın dııl bu sorduklarım. Bı arkadasım ıcın fln said: Kendım ıcın dııl bu sorduklarım. said: Kendım ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bizim arkadaş placebo hapı satıyordu çilekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi ben çilek sevmıorm. muzlu yada çikolatalı var mı? bide bi arkadaş icin hep yaaau. @apple hacı son alıntıyı boldla yaparsan daha guclu bı statement yaparsın fln bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bir maria ozawa değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ershut said: Abi ben ztn m&m le placebo oluorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 placebo aptallığı (retardation) tedavi etmiyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mu38 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Placebo,bir şeyin psikolojik olması. Beyin söyleneni yapar.O aslında o değildir.Ama o imiş gibi hissedilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mu38 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Arkadaşınıza www.fusionexcelturkey.com daki kolyeyi kullanmasını tavsiye ederim. O faydasını kesin görür.Çevresine söyler.Onlarda bir kolye böyle hastalığı nasıl geçirecek o psikolojiktir der.O da gerçekten psikolojik olarak geçti zanneder.Placebo zanneder. Gerçek doğru ise Kolyede ki 76 mineralin ve scalar energy nin etkisi nedeniyle geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar