Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ya arkadaslar benim allaha inancım yok, din inancım yok, hiç bir şeyden korkum yok, bilime bile inancım yok denilebilir, insanlar uğraşsın 60-70 yıl oyalanıp ölüyoruz zaten ama desteklerim severim merakım da var.herneyse. Ama bi batıl inancım var utana sıkıla söylüyorum, kötü bişeyler düşündüğümde ya da konuşulduğunda kendi başıma ya da sevdiklerimin başına gelmesin diye sanki tövbe der gibi tahtaya 3 kez vuruyorum, bunu da hiç kimseye çaktırmadan yapıyorum çünkü kişiliğime ters.ayda 1-2 kez oluyor bu.kimden öğrendim onu da hatırlamıyorum büyük ihtimal çocukken birinden duydum. Bundan kurtulmam lazım, başıma kötü bişeyler gelme fikrini bu şekilde hafifletip siliyorum bir nevi kendimi rahatlatıyorum. bunu farklı bi şekilde batıl inanç olmadan bir yolu olmalı diye düşünüyorum. ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 oha fistan hacklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aliskanlik, birak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Kulağını da çekiyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 topu topu 3 kez tahtaya vurma dışında hiç birşey yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 enerjiyi dağıtır. kemiklere iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 azaltmayı dene. 3 2 1 . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bende de vardı ama bişey olunca değil gece yatmadan önce 3 kere o hareketi yapıyordum. sonra teyzemlerin yazlığa gittik tatilde unuttum tabi yapmayı. 99 depremi olmuştu. 1 aydır o hareketi yapmayı unuttum diye deprem oldu sanmıştım. sonra bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Azalta azalta ayda 1-2 ye indirdim.bi ara sacmalıyorsun diyip 3 ay falan yapmamışlığım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bırak kendini iyi hissediyosan yap abi tövbe niyetinde.Tahtaya inanıyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 anneannenden duymuşsundur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Çıkartıp mı vuruyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Pagan şeysi bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 birseye inanma/tapinma ihtiyaci dogustan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 doğuştan hiçbişey gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Refleks olarak yapıyorsan çözüm basit. Ama takıntı boyutuna gelmişse değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 reyou said: birseye inanma/tapinma ihtiyaci dogustan gelir. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Archangel_ said: oha fistan hacklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 fede said: doğuştan hiçbişey gelmez geliyo lan, mesela acikiyon, isiyon sevisiyon fln mesela illa allah fln olcak degil, iyi birsey olacagina inaniyorsun, sansina inaniyorsun fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 fede said: doğuştan hiçbişey gelmez http://www.swfcabin.com/swf-files/1288033921.swf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Dartanian said: Tahtaya inanıyosundur. asfasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 İlginç. O tahtaya vurduktan sonra arkasından gelen cümleler de, Aman + {Allah muhafaza, Şeytan kulağına kurşun, Mazallah, Allah korusun, Cizıs kırayst} falan... Daha da vardır belki de... Sen arada bir inşallah falan da kaçırıyorsundur azından... :D I have some good news for you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ardeth said: Archangel_ said: oha fistan hacklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Çok başarılı biri hacklemiş len, ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 burdada testislerini sivazliyolar tahtaya vurmak iyi yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar