Deacon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Smartspor kac pare fsdgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 D-smart yerine nba league pass almak daha mantıklı. Hem istediğin maçı izlersin hem de bağlantı hızın yeterli ise hd maç izlemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 beleşken LP kullandım ondan sonra durup durup webtvye kufrettim adamlar negzel yapmıslar arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 dsmart almak daha mantıklı çünkü daha ucuz ve yanında normal yayın da izliyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ben sürekli takip edenler için dedim. Haftada 2 3 maç izleyecek adam cnntürk'ten izler maçları, dsmart almayada gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ikisini de aliriz. Kavga etmeyin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GGandtS8g4Y&feature=g-all-u&context=G2ddcaceFAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 D-Smart ve CNNTürk 3+2 yıllık anlaşma yapmış NBA'le. En az 3 yıl NBA maçları D-Smart bünyesinde haftada büyük çoğunluğu HD 13-14 maç olacakmış. Kaan Kural'da hemen gitmiş doğal olarak CNNTürk ile anlaşmış asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Dsmart alma zamanı geldi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Ben hala merak edıyorum günlük maç özetleri vs. ntvsporda olacak mı? Ben zaten all star dışında hayatta gece 3-4te ayakta olmam onun için bana ntvspor lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 günlük maç özetleride nba.com'da var ztn. hem orda anlatan adamda çok matrak oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bu arada nba.com'a hala girilmiyo. akşama patlak devam etmesin ama. beleş league pass yalan olmasın okadar maç var akşama. 3 kişi toplanıorz izlicez diye :D sanırım ana sayfa patlamış sadece. akşamada devam ederse league pass için şu linki kullanabilirsiniz: https://ilp.nba.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 eğer sabonisin dediği gibi türkiyede yayınlanan maçlar league pass'te de yayınlancaksa, gidip dsmart almaya gerek yok. veririz yıllık 100dolarımızı rahat rahat seyrederiz, zaten pc ekranından izliyorum hd md gerenk yok bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 nba.com'a chrome'dan girilmiyor yalnız. mokoko said: bu arada nba.com'a hala girilmiyo. akşama patlak devam etmesin ama. beleş league pass yalan olmasın okadar maç var akşama. 3 kişi toplanıorz izlicez diye :D sanırım ana sayfa patlamış sadece. akşamada devam ederse league pass için şu linki kullanabilirsiniz: https://ilp.nba.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 UYUYAMIYORUM ULAAANNNN HEYECANDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 boston maçına mı gidiosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ve başlıyor nba, league pass'e alalım herkesi asdfs garnett ve amar'e nin performanslarına dair iddaa'ya girdim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 patladi sanirim league pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 evet patladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben league pass'e giremiyorum 7'den beri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben izliyorum valla sorunsuz league pass'ten, ama taa 6:30'dan beri açık ondan mı acep asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 kıskandınız değil mi gayler, gitti benim de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 açılıyo mu peki http://ilp.nba.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 digi webtv'ye özenmiş league pass neyse bos-nyk maçı en azından cnn türkte var, new york yargılıyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 league pass gidince bende cnn türk'e döndüm de görüntü bir garip ya, kasten mi yapmışlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar