Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi ekonomi oyunları


Yalnz

Öne çıkan mesajlar

maalesef capitalism 2'den bu yana, yani 9 yıldır (yuh!) o ayarda bir oyun çıkmadı. trevor çan-kün de capitalism 3 yapar diye bekledim ama çıt yok. bir çözünürlük yaması çıkaracak bile kitlesi oluşamadı oyunun, ne diyim.

yok restoran tycoon yok bilmemne, öyle abuk sabuk şeyler çıksın ancak. doğru düzgün bir transpot tycoon bile çıkmadı, open ttd var ancak eskisini kullanan 6mb'lik, şaka gibi endüstri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

off capitalism 2; sayesinde en az lisede hazırlıkta öğrendiğim ingilizce kadar ingilizce öğrenmiştim desem abartmış olmam sanırım hahah, of hatırlıyorum şimdi; aptal yapay zeka çiftlik kurar, bir dolarlık kuzu etine 2 dolar ulaşım masrafı yapar, başka şehirde bi buçuk dolara satmaya çalışıp batardı falan heygidi... xD

İçimde kalmıştır şu oyunu bir kere bile online oynayamamak. Sene 2002 falandı sanırım ya lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eve online da online sonuçta şu sorundan bende müzdaripim adam akıllı ekonomi oyunu yok diye hevesle eve oynamaya karar verip verip bırakıyorum sırf online oyun nasıl olsa girince 1 ay sonra bırakıcan heves yapma boşuna diyerek kendimi caydırıyorum. Ben aslında ekonomiyle alakası olmasa bile tropicoyu severdim hem ekonomiye baglantılı hemde direk ülkeyi yonetıyorsun.

Direk ekonomi bazlı hatta hatta banka tycoon tarzı kaliteli bişi olsa küçük yerel bankadan hatta tefecilikten banka açmaya ordan büyümeye dogru ilerlese oyun. Sonuçta bugün amerikada 670 trilyon banka var. Milletin köpekleri bile banka açıyor. Bir banka tycoon bence çok hoş olurdu ama olanlarda çok kötü denemelere denk geldim hatta galiba 1 tane gördüm o da yalan bir olaydı güzeli olsa çok oynanır dıye dusunuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...