Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Aradım ama konuyu bulamadım agalar. Capitalism harici en iyi ekonomi oyunları hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 imkb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 O daha çok keriz avı aga. Ben bilgi sayan multi süper cihazda oynayabileceklerimden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 anno 1404 deneyebilrsin ama böyle settlers ekonomisi gibi basit bişi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 angry birds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 knights and merchants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Sims Ev Ekonomisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 wow oyna ah de takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Fistan said: ultima online aga 5k pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 uo tabiki, ayrıca 500klık itemi 20kya alıp 500 den okutmak paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 uo da ne ekonomisi allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hiç craft char açmadın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ya bi oyun vardı baltık ülkeleri arasında geçiyodu. arbitraj olayı çoktu. o oyunu bi söyleseniz ya bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 fede said: ya bi oyun vardı baltık ülkeleri arasında geçiyodu. arbitraj olayı çoktu. o oyunu bi söyleseniz ya bana Kendi topicimde kendim hayırseverlik yapıyorum aga: patrician. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi en tatlısı anno ya ekonomi pek yok ama tadı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 acik ara eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 artık böle ekonomi falan içeren oyunlar en iyi ihtimalle 5senede bir çıkıyor. bekle bi 3sene falan. çıkar kesin. oyuncuların yüzde ellisi sadece button smasher seviyo babs! pc oyunu oynayan zaten az, tycoon, ekonomi seven %1 değildir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ekonomi veya isletme mezunu olmayanlarin tutunamadigi tek oyun var eve oda adsfasfd tabi ne kadar "oyun" o tartisilir, interaktif bi ekran koruyucu iste, otizmin zirve yapmasi lazim kaptirmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 maalesef capitalism 2'den bu yana, yani 9 yıldır (yuh!) o ayarda bir oyun çıkmadı. trevor çan-kün de capitalism 3 yapar diye bekledim ama çıt yok. bir çözünürlük yaması çıkaracak bile kitlesi oluşamadı oyunun, ne diyim. yok restoran tycoon yok bilmemne, öyle abuk sabuk şeyler çıksın ancak. doğru düzgün bir transpot tycoon bile çıkmadı, open ttd var ancak eskisini kullanan 6mb'lik, şaka gibi endüstri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 capitalism ne iyiydi ya, yenisini yapsınlar ipad 5 i icad edip bütün halkın parasını sömürelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://fashionablygeek.com/wp-content/uploads/2008/02/jobs-innovacion.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 off capitalism 2; sayesinde en az lisede hazırlıkta öğrendiğim ingilizce kadar ingilizce öğrenmiştim desem abartmış olmam sanırım hahah, of hatırlıyorum şimdi; aptal yapay zeka çiftlik kurar, bir dolarlık kuzu etine 2 dolar ulaşım masrafı yapar, başka şehirde bi buçuk dolara satmaya çalışıp batardı falan heygidi... xD İçimde kalmıştır şu oyunu bir kere bile online oynayamamak. Sene 2002 falandı sanırım ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Eve online da online sonuçta şu sorundan bende müzdaripim adam akıllı ekonomi oyunu yok diye hevesle eve oynamaya karar verip verip bırakıyorum sırf online oyun nasıl olsa girince 1 ay sonra bırakıcan heves yapma boşuna diyerek kendimi caydırıyorum. Ben aslında ekonomiyle alakası olmasa bile tropicoyu severdim hem ekonomiye baglantılı hemde direk ülkeyi yonetıyorsun. Direk ekonomi bazlı hatta hatta banka tycoon tarzı kaliteli bişi olsa küçük yerel bankadan hatta tefecilikten banka açmaya ordan büyümeye dogru ilerlese oyun. Sonuçta bugün amerikada 670 trilyon banka var. Milletin köpekleri bile banka açıyor. Bir banka tycoon bence çok hoş olurdu ama olanlarda çok kötü denemelere denk geldim hatta galiba 1 tane gördüm o da yalan bir olaydı güzeli olsa çok oynanır dıye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar