Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara...

gecko

Öne çıkan mesajlar

Mal said:

Bella said:

günde 4 paket nasıl içiyorsun ya. kusarsın falan söndürüp söndürüp mü yakıyosun.

günde 16 saat uyanık olduğunu varsayarsak 12 dakikada bir içiyor. bir sigara ortalama 6-8 dakikada içildiğine göre her sigara arasında 4-6 dakika var.
4 paket olayına ben de inanmadım.
İçemez, yarım söndürüyordur belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Babamın günde 4 paket içişine bizzat şahit olduğum için olası bi olay olarak bakıyorum. 9'da kalkıp 11'de işe gittiğini düşünün, o arada 9 adet sigara içti adam.

13.333333... dakikada bir sigara içmiş baban. her sigara arası 5-7 dakika ara vermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

[spo]ehah adamı da anlatayım o halde, madem talep var.

ilginç bi adamdı, fizik son sınıf diye tanıtmıştı bana kendini başta. en başlarda bütün gün odada oturur camdan dışarı bakarak (zemin kattayız ve boş ormana bakıyor oda, pek bi hareket yok yani, günde 2-3 kere bi iki köpek geçiyo bi de günde iki kere sulamaya çıkıyo görevli) çekirdek çitlerdi. bi de sürekli sigara. tek aktivite buydu yani. sonra 2 ay sonra falan bilgisayarı geldi, bu sefer de camdan boşluğa bakmak yerine 7/24 CM oynamaya başladı. kat görevlisi hariç kimseyle konuşmazdı, göz teması kurduğun anda kafayı kaçırırdı, koridorda yürürken karşıdan biri geliyorsa hemen duvara yapışıp sürtünerek o kişiye maksimum mesafeden yan dönmüş halde geçerdi, hele o karşıdan gelen kişi meraba ya da günaydın falan derse koşaradım duvara sürte sürte kaçardı. haftada bir kez duş alırdı onda da 2.5 saat falan duşta kalırdı. yurt kantininden beslenirdi, yemeğe dışarı pek gittiğini görmedim. ders mers diye de pek çıkmaz gitmezdi, bi iki kere başlarda sınavlara gitmişliği var. bi ara fazla sıkıldı heralde benim kitaplara dadanmıştı.

neyse işte böyle bi adam sonuçta. 1 seneyi devirdik, adamın cep telefonunu almaya bile ihtiyaç duymamıştım, çünkü zaten odadan çıkmıyodu.

Arkası bi sonraki mesajda... :P[/spo]

Şu olaya da devam edeyim madem. bütün sene böyle geçti, sene sonunda bi gece bu adam oturdu eline kağıt kalem aldı harıl harıl bişiler yazmaya başladı, garip geldi çünkü sene boyu kalem tuttuğunu görmemiştim adamın. Saatlerce yazdı falan, neyse dedim finallere falan çalışıyo diyecem ama kitap defter de yok önünde. Ertesi gün odaya geldiğimde eşyalarını toplanmış gördüm, yanında da bi arkadaşı vardı (alala garip), "ben gidiyorum" dedi, tokalaştık vedalaştık gitti valiziyle.

Aradan birkaç gün geçti, sabahın 7sinde telefonla uyandım. yurtta danışmadan arıyolar,

- X orada mı? telefonu var
- yok, gitti.
- ne zaman gelir?
- yok yok temelli gitti.
- haydaa, buradan da çıkışını yapmış da hata var sanıyoduk ailesi telefonda soruyo?
- hönk? valla bilmiyorum
- dur ben sana bağlayayım telefonu konuş
- ya ben ne diy...
- (tanımadık, aksanlı ve kaba emirci falan bi ses)Alooo, x'i ver bana
- x yok, kendisi odadan ayrıldı
- Nasıl ayrıldı be? nereye gitti?
- bilmem? ailesinin yanına dönmüştür heralde okulu bitti gitti.
- yahu bırak! nerde bu adam?
- eöö? bilmem? vedalaştı benle gitti
- bak yalan söyleme bana
- ne yalanı yahu niye yalan söyleyeyim?
- bak geliriz oraya
- buyrun gelin bi çayımı içersiniz (töbe töbeeee)

bundan sonrası da aşağı yukarı böyle gitti, adamın gittiğine inandıramadım adamları, uykusuzum, sınav var falan kapattım telefonu zaten döndüm yattım.

ertesi günü sabah yine saat 8 gibi, acı acı çalan telefon

- alo?
- x orada mı? (danışma)
- yok, ayrıldı yurttan (gitti diyince anlamıyolar zaten, baştan belirteyim)
- e taa y'den (bayağı uzak bir şehrimiz) ailesi geldi burada soruyo? (arkadan "saklamasın söylesin neredeymiş" falan diye bağrışlar geliyo) (lan adamlar gelin çayımı için dedik geldiler)
- hayda? e yok kendisi ama
- bi odaya bakmak istiyolar müsaitsen (arkadan sesler: bağhacaz tabii höyt, geliyoz)
- (error error) buyursunlar gelsinler
- tamam geliyoruz biz.

5 dk geçmeden odanın kapısı yıkılır gibi güm güm güm çalındı, açtım, karşımda hiç beklemediğim bi manzara. Lan bu ne?

o manzara neydi?

kimler gelmişti?

o bütün gece yazılan kağıtta ne yazılıyordu?

x giderken arkasında ipucu olarak ne bırakmıştı?

x'in büyük sırrı neydi, neyi herkesten saklamıştı?

bunların hepsi ve daha fazlası serinin finali olan bir sonraki mesajımda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...