Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 garbıça atılmış öbür konu http://www.maklubetepsisi.com http://www.maklubeyemegi.com/maklubecesitleri.aspx istanbulda böle internetten yollayan yerler var tavuklusu 75 lira, 10 kişi diyör, pati standartlarına abanılırsa 6 kişiye bi tepsi düşer diye tahmin ediyorum, kişi başı 12 lira ki aslında baya iyi yer olarak Fenerbahçe - Kartal arasındaki piknikçilerin takıldığı yerlerde bi pazar ya da cumartesi günü gelcem diyin sayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben bilmem de etlisi yenir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 İlk sayfa bitmeden garbıca gidecek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 leş halılı abi evinde yemedikten sonra pek tadı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tavuk salata pilav gayet güzel giden şeyler aslında yaz, açık bi ortama da gidilebilir, ada değil de başka bi yere eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sohbet ediceksek olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 açık havada bi parkta falan kilim atıp çökülebilir başına bence Zevkli de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Bence Isparta'da yapalım. Değişiklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben feneryolundayım sahile yakınım mesela, piknikçiler oluyor pazar günleri sahilde, siparişi eve yapıp, sahilde buluşabiliriz, kilim yok ama garajda eski halı olacaktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tamam işte, ısparta gayet uygun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Chemical said: ben feneryolundayım sahile yakınım mesela, piknikçiler oluyor pazar günleri sahilde, siparişi eve yapıp, sahilde buluşabiliriz, kilim yok ama garajda eski halı olacaktı lol abi bende feneryolundayım. buraya yakın olcaksa bende katılırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bende maltepedeyim gelirim buyuk ihtimal fakat bu haftasonu olursa gelmem zor, vizem var pazartesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tavuklu almayın abi etli yenir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sohbet var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yalniz bi sonraki hafta sonuna atip, abi biyigiyla gelsek olma mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Siteden said: "Nedir Allah aşkına şu maklube dedikleri?" Rivayet Ortadoğu kültüründen gelen bir yemektir, Mardin yemeği olarak bilinir, yemeğin Türkiye’de 30 yıllık geçmişi olmasına rağmen herkesin bildiği bir yemek değildir. Bilinen ortamlarda kalabalık davetlerin bereketli yemeğidir. Bir defa yiyen insanların hayatları boyunca unutamayacakları bir yemektir. Yemeğin tadı tek başına asla çıkmaz. Kalabalık ortamlarda daha da lezzetli olmaktadır. Bu lezzetin de yemekten sonra yapılan muhabbetten geldiğini söyleyen insanların sayısı oldukça fazladır; ki biz de bu görüşe katılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 benin bildiğim maklube çok eski bir mısır yemeğidir. hatta piramitlerin yapımında çalışan işçiler yemek molasında topluca çok büyük tepsilerden maklube yermiş.(burasını salladım inanmayın ama tutabilirde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 mimar da görmüş bunu demiş neden piramiti böyle yapmıyoruz lan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ordan kölenin biri de hem piramit diyosun hem nası yapılcağını bilmiyosun lan diye sessizce söylenirken amirlerinden biri bunu duymuş. sen gel bakayım buraya kıpti demiş. astırmış sonra onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi evet belkide piramitleri V şeklinde bi kalıbın içine taşları atıp sonra kalıbı ters çevirerek yapmışlardır. insanlık tarihi için çok büyük bir bulusa imza attık fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 piramitlerin gizemi çözüldü. maklube de etli olmaz tavuklu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 etli olur. senin gittiğin bölgede fakir abiler varmış demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 arka sokaktaki esnaf abilerine gittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ben cidden gelirdim orada olsam, gelince de yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 gelcek gelicem desin, temmuz 9 ya da 10'unda yapalım paypal, hesap bişeyler veririm, kişi sayısına göre 10-12 lira bişey tutucak ki siparişi verebileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar