Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

maklube buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
garbıça atılmış öbür konu

http://www.maklubetepsisi.com

http://www.maklubeyemegi.com/maklubecesitleri.aspx

istanbulda
böle internetten yollayan yerler var

tavuklusu 75 lira, 10 kişi diyör, pati standartlarına abanılırsa 6 kişiye bi tepsi düşer diye tahmin ediyorum, kişi başı 12 lira ki aslında baya iyi

yer olarak Fenerbahçe - Kartal arasındaki piknikçilerin takıldığı yerlerde
bi pazar ya da cumartesi günü

gelcem diyin sayalım
Mesaj tarihi:
ben feneryolundayım sahile yakınım mesela, piknikçiler oluyor pazar günleri sahilde, siparişi eve yapıp, sahilde buluşabiliriz, kilim yok ama garajda eski halı olacaktı lol
Mesaj tarihi:
Chemical said:

ben feneryolundayım sahile yakınım mesela, piknikçiler oluyor pazar günleri sahilde, siparişi eve yapıp, sahilde buluşabiliriz, kilim yok ama garajda eski halı olacaktı lol

abi bende feneryolundayım. buraya yakın olcaksa bende katılırım. :D
Mesaj tarihi:
Siteden

said:
"Nedir Allah aşkına şu maklube dedikleri?"

Rivayet Ortadoğu kültüründen gelen bir yemektir, Mardin yemeği olarak bilinir, yemeğin Türkiye’de 30 yıllık geçmişi olmasına rağmen herkesin bildiği bir yemek değildir. Bilinen ortamlarda kalabalık davetlerin bereketli yemeğidir.

Bir defa yiyen insanların hayatları boyunca unutamayacakları bir yemektir. Yemeğin tadı tek başına asla çıkmaz. Kalabalık ortamlarda daha da lezzetli olmaktadır. Bu lezzetin de yemekten sonra yapılan muhabbetten geldiğini söyleyen insanların sayısı oldukça fazladır; ki biz de bu görüşe katılıyoruz.
Mesaj tarihi:
benin bildiğim maklube çok eski bir mısır yemeğidir.

hatta piramitlerin yapımında çalışan işçiler yemek molasında topluca çok büyük tepsilerden maklube yermiş.(burasını salladım inanmayın ama tutabilirde)
Mesaj tarihi:
ordan kölenin biri de hem piramit diyosun hem nası yapılcağını bilmiyosun lan diye sessizce söylenirken amirlerinden biri bunu duymuş. sen gel bakayım buraya kıpti demiş. astırmış sonra onu
Mesaj tarihi:
abi evet belkide piramitleri V şeklinde bi kalıbın içine taşları atıp sonra kalıbı ters çevirerek yapmışlardır. insanlık tarihi için çok büyük bir bulusa imza attık fede.
  • Yeni Oluştur...