Proud2BeTurk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Nerden İndirebilirim? Naruto,Avatar(Her ne kadar anime sayılmasada),Bleach şuan izliyorum. Aslında Türkçe fansub daha bi hoşuma gider ama iyi ingilizce kaynaklar varsada sağdan soldan buluruz altyazılarını. Özet: Adres verin bana^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 En kolayı Usenet almak, ya da BakaBT'de ratio kasmak. Daha kolay olmayan yolları bilmiyorum bu ikisi de bende olduğu için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 isohunt veya nyaa'da iyi paketler var. google search'te "anime ismi" site:bakabt.com diye de arama yapıyorsun, üyeliğe gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 pub leecherlara izinveriyor diye biliyorumztn :/ ratiokasmaktada bişi yok son eklenen hentaiyi çekiyosun, bırakıyosun 10x ratioya kadar.tabi gidipblueray zımbırtı cekiceksen bu zorluyo. yada freeleechverildiğinde aban 1Tbçeksen ucundan 10Gb uploadlasan yine uzunsüre seede fln gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 kolay sıralı mediafire vs linkleri var arşivi bayağı iyi : minitheatre.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 BakaBT (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar