Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

R.I.P - Sith Empire Guild

revhas

Öne çıkan mesajlar

Agent combatını ben beğenmedim. Çok durağan geldi bana, shield arkasına saklan falan. Haso inviteını kabul et Beyaz'ın!

Yahu o diil de bu başlıkta ben Almanca konuşmuşum. Hangi kafayla, ne zaman yazdım hiç hatırlamıyorum. :(

http://forum.paticik.com/read.php?47,314162,314245#msg-314238

İmzam da bu. Hey allahım.

"Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..."
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sne nickini kullanmiyali baya zaman oldu..
valla bu yastan sonra hic bir oyunda bi Turk guildinde oynamam..
Sonucta her Turk iyi oyuncu diye bi kural yok..

Ben genelde international raiding guild kurup, nereli oldugu umrumda olmuyan iyi oyuncular recruit edip, world first/eu first zorlarim.
Sosyal ağlarda paylaş

turk guild olupta guzel seyler basaran guild ornekleri cok. nadir olduklarina katiliyorum ama bazen oyunun sana verebileceginden daha cok keyif aliyorsun.

basarmak onemli olsada basarmak basaran kisiye iliskin bir durum oldugundan gercek kimligin kazandigi basari her zaman daha fazla tatmin veriyor. sonradan kendine bahsettigin bir kimligi, uyrugun veya ulusun kadar benimsemen cok zor oluyor.

herkes cekmistir turk guildlerinden ama bir baska oluyor bunun verdigi keyif. yoksa oyunda aldigin item veya basari kimin umurunda ki?

Bazen guzel oluyor "Turkiye'nin en iyisi", "Turkiye de en iyi besinci" vs. diyebilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Sin said:

Sne nickini kullanmiyali baya zaman oldu..
valla bu yastan sonra hic bir oyunda bi Turk guildinde oynamam..
Sonucta her Turk iyi oyuncu diye bi kural yok..

Ben genelde international raiding guild kurup, nereli oldugu umrumda olmuyan iyi oyuncular recruit edip, world first/eu first zorlarim.

oyunlari hardcore derecesinde oynuyorsan dedigin dogru ama casual olarak en makbul olani kendi irkinin guildidir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla arkadaslar kimse yanlis anlamasin
ben Turk guildleri kotu demiyorum..
gecmiste en basarili Turk guildlerinden birkac tanesinde officerlikta yapmisligim var.
Genel olarak tek bi milletten insanlarin olusturdugu guildler EU/EN serverlarinda en basarili guild olamazlar... hangi milletin toplulugu olurlarsa olsunlar belli bi seviyeyi gecemezler..
Amerikan/fransiz/alman guildleri bu durumun disindadir ki DE/FR/NA serverlarinda zaten o milletin 1000 oyuncusundan 20 tane hardcore oyuncu bulup iyi bi guild cikarmak zor degildir. .
wow/rift gibi oyunlarin [EN] serverlarinda butun raid contenti ilk temizleyen hep international guildler olmustur.
Benim oyun yapim Raid uzerine oldugu icin raiding guild tercih ediyorum.
Pvp uzerine yogunlasan biri baska tarz bi guild tercih edebilir.
Yada casual/social takilan birisi kendi milletinden insanlarla oynamak isteyebilir.
Yada yabanci dili iyi olmuyan birisi, kendi dilinde guild chat tercih edebilir...
Herkesin tercihi ve oyun yapisi farkli
Sosyal ağlarda paylaş

Sin said:

valla arkadaslar kimse yanlis anlamasin
ben Turk guildleri kotu demiyorum..
gecmiste en basarili Turk guildlerinden birkac tanesinde officerlikta yapmisligim var.
Genel olarak tek bi milletten insanlarin olusturdugu guildler EU/EN serverlarinda en basarili guild olamazlar... hangi milletin toplulugu olurlarsa olsunlar belli bi seviyeyi gecemezler..
Amerikan/fransiz/alman guildleri bu durumun disindadir ki DE/FR/NA serverlarinda zaten o milletin 1000 oyuncusundan 20 tane hardcore oyuncu bulup iyi bi guild cikarmak zor degildir. .
wow/rift gibi oyunlarin [EN] serverlarinda butun raid contenti ilk temizleyen hep international guildler olmustur.
Benim oyun yapim Raid uzerine oldugu icin raiding guild tercih ediyorum.
Pvp uzerine yogunlasan biri baska tarz bi guild tercih edebilir.
Yada casual/social takilan birisi kendi milletinden insanlarla oynamak isteyebilir.
Yada yabanci dili iyi olmuyan birisi, kendi dilinde guild chat tercih edebilir...
Herkesin tercihi ve oyun yapisi farkli

Niye !

O seksi lekkularinla server i birbirine katacaktin
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...