DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Çalışmalarımız sürüyor. Özellikle Türkiye'yi dünyaya tanıtmış, dünyanın ilk jediyı için bir ayrıcalık yapılabilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dünyanın ilk jedi'yı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Beyazcım, Tempo dergisini arşivden çıkarabilir miyiz lütfen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ben bu oyunda agent olsam nası olur devo ? ayrıca guild e alın ula beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Agent combatını ben beğenmedim. Çok durağan geldi bana, shield arkasına saklan falan. Haso inviteını kabul et Beyaz'ın! Yahu o diil de bu başlıkta ben Almanca konuşmuşum. Hangi kafayla, ne zaman yazdım hiç hatırlamıyorum. :( http://forum.paticik.com/read.php?47,314162,314245#msg-314238 İmzam da bu. Hey allahım. "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 agent fena değil ben lvl 12 ye kadar oynadım... combat yavaş ama güçlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 DA2019 said: Beyazcım, Tempo dergisini arşivden çıkarabilir miyiz lütfen? :) ben 'dünyanın' kısmındayım abi, yoksa beyaz'ın çıktığı tempo sayısı bende de var, lütfen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Olm orda öle yazmışlardı işte. Biz de çok geyiğini yapmıştık. Beyaz, Deniz hayranın çıktı bu arada. Röportajın olan dergiyi falan saklıyo adam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Rivayete gore sne hortlamis, RIP e farkli nick le basvurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Hadi cnm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Buyursun, başımız üstünde yeri var Ardanın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 /summon Sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 /waves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Sne nickini kullanmiyali baya zaman oldu.. valla bu yastan sonra hic bir oyunda bi Turk guildinde oynamam.. Sonucta her Turk iyi oyuncu diye bi kural yok.. Ben genelde international raiding guild kurup, nereli oldugu umrumda olmuyan iyi oyuncular recruit edip, world first/eu first zorlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Sin said: bu yastan sonra hic bir oyunda bi Turk guildinde oynamam.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 turk guild olupta guzel seyler basaran guild ornekleri cok. nadir olduklarina katiliyorum ama bazen oyunun sana verebileceginden daha cok keyif aliyorsun. basarmak onemli olsada basarmak basaran kisiye iliskin bir durum oldugundan gercek kimligin kazandigi basari her zaman daha fazla tatmin veriyor. sonradan kendine bahsettigin bir kimligi, uyrugun veya ulusun kadar benimsemen cok zor oluyor. herkes cekmistir turk guildlerinden ama bir baska oluyor bunun verdigi keyif. yoksa oyunda aldigin item veya basari kimin umurunda ki? Bazen guzel oluyor "Turkiye'nin en iyisi", "Turkiye de en iyi besinci" vs. diyebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 iste bu yuzden frf'ye katilin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Sin said: Sne nickini kullanmiyali baya zaman oldu.. valla bu yastan sonra hic bir oyunda bi Turk guildinde oynamam.. Sonucta her Turk iyi oyuncu diye bi kural yok.. Ben genelde international raiding guild kurup, nereli oldugu umrumda olmuyan iyi oyuncular recruit edip, world first/eu first zorlarim. oyunlari hardcore derecesinde oynuyorsan dedigin dogru ama casual olarak en makbul olani kendi irkinin guildidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 valla arkadaslar kimse yanlis anlamasin ben Turk guildleri kotu demiyorum.. gecmiste en basarili Turk guildlerinden birkac tanesinde officerlikta yapmisligim var. Genel olarak tek bi milletten insanlarin olusturdugu guildler EU/EN serverlarinda en basarili guild olamazlar... hangi milletin toplulugu olurlarsa olsunlar belli bi seviyeyi gecemezler.. Amerikan/fransiz/alman guildleri bu durumun disindadir ki DE/FR/NA serverlarinda zaten o milletin 1000 oyuncusundan 20 tane hardcore oyuncu bulup iyi bi guild cikarmak zor degildir. . wow/rift gibi oyunlarin [EN] serverlarinda butun raid contenti ilk temizleyen hep international guildler olmustur. Benim oyun yapim Raid uzerine oldugu icin raiding guild tercih ediyorum. Pvp uzerine yogunlasan biri baska tarz bi guild tercih edebilir. Yada casual/social takilan birisi kendi milletinden insanlarla oynamak isteyebilir. Yada yabanci dili iyi olmuyan birisi, kendi dilinde guild chat tercih edebilir... Herkesin tercihi ve oyun yapisi farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yav ne biçim isim seçmişiniz her güncelde tepeye çıktığında başlık diyorum kim ölmüş sonra hep aynı şeyler 30 kere yaşadım bunu dedim bi gidip kapılarını çalayım söyleyeyim artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sith empire gult yaziyo yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sin said: valla arkadaslar kimse yanlis anlamasin ben Turk guildleri kotu demiyorum.. gecmiste en basarili Turk guildlerinden birkac tanesinde officerlikta yapmisligim var. Genel olarak tek bi milletten insanlarin olusturdugu guildler EU/EN serverlarinda en basarili guild olamazlar... hangi milletin toplulugu olurlarsa olsunlar belli bi seviyeyi gecemezler.. Amerikan/fransiz/alman guildleri bu durumun disindadir ki DE/FR/NA serverlarinda zaten o milletin 1000 oyuncusundan 20 tane hardcore oyuncu bulup iyi bi guild cikarmak zor degildir. . wow/rift gibi oyunlarin [EN] serverlarinda butun raid contenti ilk temizleyen hep international guildler olmustur. Benim oyun yapim Raid uzerine oldugu icin raiding guild tercih ediyorum. Pvp uzerine yogunlasan biri baska tarz bi guild tercih edebilir. Yada casual/social takilan birisi kendi milletinden insanlarla oynamak isteyebilir. Yada yabanci dili iyi olmuyan birisi, kendi dilinde guild chat tercih edebilir... Herkesin tercihi ve oyun yapisi farkli Niye ! O seksi lekkularinla server i birbirine katacaktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 e bende geldim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Gel gel hoşgeldin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 türk guildlerini tercih edenler galaxy first falan gibi hırs tatminlerinden çok sosyal tatmine önem verenler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar