revhas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 "Star Wars Galaxies" in en büyük Türk İmparatorluk guildi olan R.I.P "Old Republic" te de yerini almak için işlemlere başlamıştır. SWG - R.I.P Guidi -En büyük Türk İmparatorluk guildi -En büyük Türk şehri Hi'lal in kurucusu guild -Dergilerde hatta TV de defalarca adında söz edilmiş bir guild -İlk Türk jedi Aranel'in üyesi olduğu guild Guild link i: http://www.swtor.com/guilds/106913/rip Bizimle beraber olmak isteyen tüm eski ve yeni oyuncuları aramıza bekliyoruz... Not: FrF ye burada da rahat yok... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bu mudur yani ? .. ? koca RIP in tekrar dogus mesaji.. bilmiyorum, tekrar yaz derim. Eclipse in en onemli adamlarini cikartan, sehriyle tv lerde canli yayinda gozuken bir guild'in tanitim yazisi daha bir sasali olmaliydi Revhas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 İşlemlere başlamış, ben de onu merak ettim. İşlem diyince, aklıma Tapu Kadastro Müdürlüğüne başvurup parselleme yaptıracak gibi bişey geldi nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 frfye rahat yok diyorsunda adamlar ally sizle Sithler lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sith olmak FrF nin ayıbı olmuş, mazilerine aykırı... Gerçi SWG de başlarına gelenlerden sonra doğru bir karar vermiş olabilirler... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sith'iz gibi bir karar çıkmadı her şekilde hodri meydan rip'e heh.. combat medic ve rifleman ile 2 kişi paso base patlatmaya gelirdi sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 e guildin linkini de koysaydınız madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 fazla buyuk gelmeyin swtora :) basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ilk posta ekledim. spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 RIP in oyunda olması sevindirici bir haber. Oyuna başlayıp başlamama konusunda karar verememiştim. Başlama olasılığım arttı :) Her zaman saygın rakipler bulmak zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 revhas said: -En büyük Türk İmparatorluk guildi -En büyük Türk şehri Hi'lal in kurucusu guild -Dergilerde hatta TV de defalarca adında söz edilmiş bir guild -İlk Türk jedi Aranel'in üyesi olduğu guild http://1.bp.blogspot.com/_p7Ly1WlquIw/TKKxDU7jwCI/AAAAAAAAB8U/HqjuvK6eQQo/s320/slice_star_wars_stormtrooper_facepalm_01.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ilk türk jedi beyaznoc değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben de öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 -Deno- said: ilk türk jedi beyaznoc değil miydi ? onun wookie ismi beyaznoc, jedi ismi Aranel idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hep farklı 2 kişi sandım onları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ilk jedi ne lan su kimlik muabbetimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hayır, holocron döneminde jedi açan kişiler işte. ya da village. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 hmm ok, bende googla yazmistim bu cikti http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ilk+t%C3%BCrk+jedi&nr=y&pt=ilk+turk+jedi&__target=Topic1051081073211611711410732106101100105 en cok guldugum yorumda bıyıklı, sakallı olan, nargileyi veya sigarayı bir seferde bitirebilen, ışın kılıçlıyla traş olan ve traş yapan insan. bu oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 zamanında SWG'de bu guilddeydim de bu oyunu light side oynayasım var, sith olunacaksa katılamayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 FrF bile empire tarafında oynamayı düşünüyor senin ne işin var republic tarafında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Aslında... Galactic Republic'in sanılanın aksine Light side olduğu yok. İlk flashback Black Talon'da anlayacaksınız zaten. Yani sütten çıkmış ak kaşık/lawful good durumları hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi niye bu kadar LS DS takıyorsunuz ki karakteriniz iki taraftada light yada dark side point alabiliyor zaten. olay demokrat mısın faşist misin hangi düzeni savunuyorsunla alakalı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar