Uliking Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Evet arkadaşlar soru açık bir tane de replay veriyim hatalarımı söylerseniz sevinirim. http://drop.sc/16925
baybety Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ona protossta bişey yapamıyo bildiğim kadarıyla
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Uliking said: Evet arkadaşlar soru açık bir tane de replay veriyim hatalarımı söylerseniz sevinirim. http://drop.sc/16925 12 tane infestor yap gerisini kafana göre takıl artık roach mu yapıyon ling mi yapıyon adamı oyalayıp broodlorda mı geçion sen bilirisin.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bol bol infestor yapin. oyunun en op unitesi zaten kullanin iste.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yapacağın tek şey oynamayı bilmeyenlerin tavsiyelerine uyma.
yvz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 infestor roach git.infestorlarla marinelere fungal, thorlara neural at.oyun sende
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yani 3 thoru varsa karşlığında 3 infestorın olsa bile aliosun direk neural parasite ile o marine ve helionlar roachlarına bişey yapamaz çok ama çok early all in thor pushu nasıl durdurulur bilmiyorum yani 3 thor + marine + scvler repaire geliyorsa o zaman tutması çok zor oluyor ama tutarsan da karşı taraf gg direkt. öle bi durumda da banelinglerle scvleri yok edip roachlarla temizlemeye çalışıyorsun.
Uliking Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Burrow Roach Infestor iyi bir opsiyon olarak gözüküyor fakat Early All in'ler de daha neural parasite bitmemiş oluyor yani thorlara neural at demek erken all in'ler de pek işe yaramaz Mass Roach'la burrow yaparak kurtarılabilir belki iki üç tane de fungal çok kolaylaştırır işi. Teşekkürler deneyeceğim bunu.
LM Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 thor hellion marine ne ya ilk defa duydum böle bi kombinasyon asdfa
harristhegosu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 infestor basmak yasak mi ?
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Tanksız bir kompozisyon? Karşındaki Marineking değilse yap 200 supply baneling, sonra da gül.
medivh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Roachlarla basla soradan infestor ekle sora infestor upgradelerini arastır, profit
Uliking Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Arkadaşlar replay'i izledemeden cevap veriyorsunuz galiba :) birkere blue flame hellion iyi microyla 200 baneling'i bile yok edebilir ki (sayıları 10'ndan fazlaysa) zaten bu dediğim kompozisyon early game mid game arası all in gibi birşey yani daha yeni infestorlar gelir. Onun için burrow roach iyi bir tercih şimdilik ilk push'u tutabilirsek de infestor.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 200 blingi dövebilir ama ling blingi dövemez helion, salın blingleri speedlingleri mis gibi
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 özel bişi yapmana gerek yok ,ling-muta-ling-muta-ling-muta-ling-muta-ling-muta-ling-muta
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ben orada abartı yaptım 200 supply baneling yap derken ama banelingler light ünite değil, blue flame hellionlar daha fazla vurmuyor yani, bu kompozisyona karşı özellikle fungal yardımıyla kullanılabilir. Şimdi izledim replayi, öncelikle bir Zerg olarak Delta Quadrant'ta işin ne? Harita tercihlerinden derhal çıkarmalısın. İkinci olarak 0 scouting yapmışsın, sana ne geleceğini bilmiyorsun ve çok az üniten var, o noktada marine tank gelse de yenemezsin, mmm gelse de yenemezsin, yani sorun ünite kompozisyonunda değil. Rakibinin 3. expoyu almadığını gördüğün için 2 base timing yapacağını anlamalısın. Saldırı rahat rahat infestor çıkarabileceğin bir sürede geliyor, böyle bir saldırıyı fungal + ling/blingle (ya da roach ama gaz harcamaya değmez bence) rahatça durdurabilirsin. Neural parasite bu durumda pek işe yaramaz, marineler neural atmaya çalışan infestorları rahatça yiyebilir, fungal daha yararlı olur.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 spartacus sen diyince aklıma geldi terran olarak hangi haritalar dezavantajlı hangi haritaların çıkarılması iyi ?
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Oyun tarzına bağlı. Eğer 1-2 base saldırılar üzerine odaklanıyorsan Taldarim, Shakuras gibi büyük ve expoların kolay savunulabildiği haritaları çıkarmak isteyebilirsin. Makro odaklı oynuyorsan Delta Quadrant, Slag Pits gibi haritaları çıkarmalısın.
Uliking Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 @Spartacus Aslında timing push geliceğini biliyordum. Zaten Hellion'u scout'layıp olası bir hellion harrass'i engelledim. Ama Marine+Hellion+Siege Tank bekliyordum ben oyunlarda scout yapamadığım zamanlarda sezgilerime güveniyorum genelde. Ama dediğin gibi scout etmeliydim Zerg'ün scan'i olsa hep ederim de işte yakında overlord yoktu. :) Infestor'a da gittim de tam infestor basacakken geldi timing push biraz geç kaldım. Yinede teşekkürler cevabın için Bir de ekleme olarak her zaman zerg olmuyorum %40 random %60 zerg oynuyorum o yüzden harita tercihlerimde var.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Speed upgrade'ini yaptıktan sonra gaz toplamaya devam ettiğin için çok gazın birikmiş bir ara, lair'a daha hızlı geçebilirdin. Dediğim gibi ama, marine hellion tank gelse de tutabileceğini sanmıyorum o ünitelerle.
Uliking Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Marine hellion tank gelse gold'daki zerglingleri arkadan dolaştırıp sarıcaktım etrafını timing'lerimde biraz hata var.
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 kermit said: yapacağın tek şey oynamayı bilmeyenlerin tavsiyelerine uyma. Iste buna katilirim...
Öne çıkan mesajlar