Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yolladığına da desene şunu denesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 o da başka bir forumdan elemandı, mesaj attım artık ne zaman cevaplarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Masq bir daha bakıversene galiba şimdi gelmiş olması lazım mailin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 id'den sonra ki dediğin şey ne id yok ortada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 fazla davetiyesi olan birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ordaki linke tıklayınca adres bar'a bak olması lazım orda edit: şöyle bir şey var bir de sanırım Update: Google has stopped accepting registrations for the night. You can still comment (with a valid email) and I will invite you when Google begins accepting registrations again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yok mümkün değil giremiyorum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 herhalde yukardaki yazdığım olaydan bu gecelik google durdurmuş yeni üyeliği yarın tekrar dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 kapattik alimlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 nolur beni de alın lan başım bağlı,kızlarınıza yamulmıcam söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 https://plus.google.com/u/0/1008282489344126012/posts/VJi68aqnT8k?gpinv=AGXbFGy7d Siyah yazan yerden sonrakini silin plus mekanını görmeniz lazım. Oradan kayıt sayfasına geçiliyor. Banada yer yok aga diyordu burdan kotardım. Bu arada bu id kimindi bilmiorum genele paylaşmışım. sdfhjklsdf editlim siz kendinize gelen maildeki linkden şeyedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 az önce üye olan biri de var mesela herhalde kafasına göre açılıp kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bana da bi davetiye atabilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 mail ver yollayalım. Bu arada androidden bi huddle başlattım, gören var mı? Androide + app nasıl yükleriz diyorsanız, market enabler kurmanız lazım. Onun için de rootlamanız lazım. Root gayet kolay bi olay, bkz Kanuni said: http://www.inspiredgeek.com/2011/04/30/how-to-root-samsung-galaxy-sii-s2-using-odin-and-superoneclick-step-by-step-guide/ benimkinde 6. adimda pil resmi cikti kendim acip kapadim aleti sonra devam ettim, alttaki commentlerde benim gibi durumda olan da olmus. dert degil yani kendisi otomatik resetlemedi aleti ben actim kapadim.. Bende öyle bişey de olmadı, gayet normal rootluyor cihaz. Hiç bi bilgi kaybolmadı vs. Sonrasında market enabler indirip market i us falan seçip gayet güzel google+ application indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 flame onları silince bana davetiye atan adamın profilini görüom hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 The Google+ project is currently working out all the kinks with a small group of testers. If you're not able to access Google+, please check back again soon. kayıt yapmıyo ama bunneh in paylaştığı video maile geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bende de ilk o profil çıkmıştı. Sonra sayfa yüklenemiyor dedi f5 ledim kayıt ekranı geldi. Herkeste olmuyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 davetiye pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bende alayım davetiye falan varsa, bi ara bakarım. wavede de böyleydik 2 gün sonra patladık skdlhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Şu topicteki davetiye isteklerini ayırıp başka bir topic açabilir misiniz? Ya da yorumlar için farklı topic yazıcam, yazıcam sorucam yorum yapıcam ama yapamıyorum çünkü iyi örnek olmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ctulhu ( a ) gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Kutulu iyi bir moderatör olup önerimi dikkate alırsan elbet sen de 3 dakika içinde google plus üyesi elitlerden olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Grup kurma ve grupları circlela senkronize etme özelliği koyarlarsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 tekerlekler grup iste, daha ne grubu istiyosun. bazilariniz beni eklemis galiba tekerine, kim oldugunuzu bilmedigim icin eklemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yigitarda et gmail . com pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar