vimpir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Penthesilea said: abi, circles olayi cok guzel olmus ne yalan soyliyim. cok hosuma gitti lan, basta tutmaz diyodum da istedigin her seyin circle ini yaratabiliyosun ve bi insan birden fazla circleda olabiliyor. ve facebook'ta olmayan tek sey belki de: hangout olayi cok iyi. su anda lise grubumdaki elemanlari koydugum circle'la hangout baslattim mesela. bu arada invitationim yok yeminle gelince ses edicemilk bana yollicaksin bak söz verdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 invitation olursa ben de isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Penthesilea said: bu arada invitationim yok yeminle gelince ses edicem sende invitation yok, bana daha gugıldan bişey gelmedi sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 googleda ise girip hepinize aticam invite beyler, uzulmeyin. sizin icin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 eyvallah aqu cansın yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 adam amerigada abi.. https://services.google.com/fb/forms/googleplusit/ her ülkeye farklı sıralaması vardır demek istiyorum yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aquila said: googleda ise girip hepinize aticam invite beyler, uzulmeyin. sizin icin sadece. en büyük halkaya seni ekleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 dasaaa said: adam amerigada abi.. https://services.google.com/fb/forms/googleplusit/ her ülkeye farklı sıralaması vardır demek istiyorum yani sdf bence bu tür servislerin sönüp gitmesinin en büyük sebebi böyle kısıtlı tutmak. üyeler davetiye yolladığında ayrıcalıklı bişey oluyo, ama bu tür bi bekletme varsa (ki wave'de olmuştu) direkt heves söndürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aquila said: googleda ise girip hepinize aticam invite beyler, uzulmeyin. sizin icin sadece. invitelari at, sonra cikarsin zaten isten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aynen bir de beklenti yükseldikçe yükseliyor, sonra bu muymuş lan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mr_Hand said: bence bu tür servislerin sönüp gitmesinin en büyük sebebi böyle kısıtlı tutmak. üyeler davetiye yolladığında ayrıcalıklı bişey oluyo, ama bu tür bi bekletme varsa (ki wave'de olmuştu) direkt heves söndürüyo. gerçekten öyle. bi iki foruma baktığımda amerikan ve ingilizlerden kayıt yaptıranların çabucak aldığını okudum dün. sokayım dedim çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 davetiye olursa bende alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abiler ablalar allah rızası için davetiye yollayın teşekkürler, iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Already invited? We've temporarily exceeded our capacity. Please try again soon. Biraz beklicez malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 davetiye yollayana cam acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Dün kayit oldum. (almanya) hala ses yok. Davetiye de gönderilmiyo beyler. Kendiniz girin adam gibi hesap acin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 kaydolduk zaten de davetiyesi olan yollarsa yiyebildiği kadar dürüm veriyoruz ayrıyetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 davetiyeleri bana ayın dağıtıcam ben uygun bir şekilde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Ben ne kayıt oldum, ne birşey, adamlar direkt Google+ bana. Ne alaka? Proof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yeni interfacei iste, illa kayit olman gerekmiyor o interface icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 +'nın sıradanlığını gördüm ve kapattım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mahidevran said: Dün kayit oldum. (almanya) hala ses yok. Davetiye de gönderilmiyo beyler. Kendiniz girin adam gibi hesap acin. Biri gönderdi bana davetiye, kayıt oldum sonra. Ama kimse olmadığından listemde sistemden pek bişi anlayamıyorum. Varsa isteyen özelden mesaj atsın, davet etmeye çalışırım. Ne kadar kalabalık o kadar iyi anlamak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 3 kişi üye oldu şimdilik davet ettiklerimden, çalışıyor demekki olay.. Varsa isteyen özelden mail verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 beeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 davetiye istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar