Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google+ ( Bu Başlıkta Davetiye İstemek Yasak!)

throine

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:

abi, circles olayi cok guzel olmus ne yalan soyliyim. cok hosuma gitti lan, basta tutmaz diyodum da istedigin her seyin circle ini yaratabiliyosun ve bi insan birden fazla circleda olabiliyor.

ve facebook'ta olmayan tek sey belki de: hangout olayi cok iyi. su anda lise grubumdaki elemanlari koydugum circle'la hangout baslattim mesela.

bu arada invitationim yok yeminle gelince ses edicem
ilk bana yollicaksin bak söz verdin :D
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

adam amerigada abi..
https://services.google.com/fb/forms/googleplusit/
her ülkeye farklı sıralaması vardır demek istiyorum yani sdf

bence bu tür servislerin sönüp gitmesinin en büyük sebebi böyle kısıtlı tutmak. üyeler davetiye yolladığında ayrıcalıklı bişey oluyo, ama bu tür bi bekletme varsa (ki wave'de olmuştu) direkt heves söndürüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

bence bu tür servislerin sönüp gitmesinin en büyük sebebi böyle kısıtlı tutmak. üyeler davetiye yolladığında ayrıcalıklı bişey oluyo, ama bu tür bi bekletme varsa (ki wave'de olmuştu) direkt heves söndürüyo.

gerçekten öyle. bi iki foruma baktığımda amerikan ve ingilizlerden kayıt yaptıranların çabucak aldığını okudum dün.

sokayım dedim çıktım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mahidevran said:

Dün kayit oldum. (almanya) hala ses yok.

Davetiye de gönderilmiyo beyler. Kendiniz girin adam gibi hesap acin.

Biri gönderdi bana davetiye, kayıt oldum sonra. Ama kimse olmadığından listemde sistemden pek bişi anlayamıyorum. Varsa isteyen özelden mesaj atsın, davet etmeye çalışırım. Ne kadar kalabalık o kadar iyi anlamak için..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...