Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor 2011/2012 sezon tartışma başlığı

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Bu sezon Samsun-Trabzon maçı kaçmaz, Polonyalı hastalığı devam ediyor. Jaja'yı çok arayacaklar, Selçuk'a girmiyorum bile Zokora dinamo bir adam olsa da Selçuk'un verdiklerinin yarısını veremez orta sahada.

Yattara zaten oynamıyordu gitmesi koymaz, şu yeni gelen Brezilyalı Teofilo gibi çıkabilir, Umut'un gitmesi süper oldu, saç baş yolduruyordu taraftara. Taca giden topa fake koşular, gölge presler falan tamamen icraat yoksunuydu. Burak geçen seneki performansının yarısını bile zor gösterir. Ceyhun balon bir adam ne Trabzon eksisi olur ne de bize artısı olur. Egemen yetersiz bir stoper Giray kendini daha çok gösterir.

Ha bir de yedek kaleciyi takım kaptanı yapmak da garip geldi sonuçta adam sezonun çoğunda klübede oturacak, yoksa Onur GS'de mi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Egemen iyi bir stoper yetersiz demek saçma olur, has ve öz kasap ama sadfsad

Ceyhun'da iyi adam da sınırlı yetenekleri olan, o yetenekleri gösterdi mi harika işler çıkaran ama oynadığı sürenin %80'inde belki de bu yetenekleri hiçbir şekilde gösteremeyen bir adam, müzmin yedek aslında asdf

Selçuk'ta iyi adam ama sadece Şenol Güneş'in sisteminde çok iyiydi. Onu böyle parlatan da Şenol Güneş oldu, yerine mutlaka benzer birşeyler düşünüyordur. O konuda Şenol Güneş'e güven tam,

Ama bu sene ki gazı daha bulamazlar, bir kere üç büyükler ilk yarı komple yoktu ki "Anadolu'dan şampiyon çıkarabiliriz bu sene lan" düşüncesi bu şekilde gaza getirdi takımları,
Sosyal ağlarda paylaş

Sadri Sener sacmalamaya devam etmis. Bu federasyon Istanbul devlerine hayirli olsun bir de Cuneyt Tanman gibi adamlarin ne isi var, bizim Ali Kemal 4 Cuneyt eder falan gibi talihsiz seyler soylemis.

Galatasaray.org

Zorunlu Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu’nun dün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’na ilişkin yapılan bazı yorumları üzüntüyle takip ettik.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nda yer alan Kulübümüz eski sporcularından ve yöneticilerinden Cüneyt Tanman için yapılan talihsiz açıklamalar asla kabul edilemez niteliktedir. İnancımız odur ki; Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yönetim kurulundaki tüm isimler, gönül verdikleri ve hizmet ettikleri camialardan bağımsız olarak Türk futbolunun çıkarlarını düşünerek hizmet edeceklerdir.

Bu bağlamda eski sporcumuz Cüneyt Tanman’ın da Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevini layığı ile yerine getirerek, Türk futboluna önemli katkılar sağlayacağına dair inancımız tamdır. Türk futbolunun bir başka değeri olan Ali Kemal Denizici’nin de aynı şekilde ülkemiz futboluna katkı sağladığına inanıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü olarak bir kez daha Türkiye Futbol Federasyonu yeni yönetim kuruluna başarılar diler ve yeni dönemin Türk Futbolu adına hayırlı olmasını temenni ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...