huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://www.gomtv.net/2011gslsponsors4/schedule/ GSTL başlığını rahat bırakın artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 o zaman mutsuzluk mesajımı buraya da pasteliyim abi korktuğum başıma geldi işte hep böle finale kalıp yenilen adamlar bi moral çöküntüsüne girip irenç bi downfalla giriyorlar o momentumu kaybedip mma code a ilk roundda gitti qualifierlara kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bu arada sheth de dövmüş iyi bari gururumuz o olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 şampiyonu olmayan bir ordu ne kadar korku salabilirse, bonjwası olmayan sc2 de o kadar izlenebilir bir oyun olabilir sevgili mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sheth mi? vayyy pis sisko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Gururum olmak için fazla şişko ve şımarık. Coda a'de maç kazanıp çocuk gibi sevindi. Meh. MMA turnuva kazanıp seyirci selamladı efendi efendi. Ama karsılastırma saçma, biri BoxeR dölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bonjwa tutkunu bi türlü anlamadım ben huun. saviordan beri tat almadan izlediğim bişi sc benim. öncesinde daha keyifliydi. arada boxer nada döktürüyoduda izliyoduk güzelce. heleki su sonra iki sene hiç cekilmiyo bw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ne iğrenç maçtı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Brotossssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 july up and down a mı kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 işte profesyonel oyunculuk böyle bişi.aga ben gidiom tatile diymeiyor.yaz kış oyna babam oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Code S'te HuK falan yok muydu şu elemanı da bi GSL'de canlı izlemek nasip olmadı ben mi kaçırıyorum sürekli yoksa çıktı mı Code S'ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Code S'te. Daha oynamadı grup maçlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 _Spartacus_ said: Code S'te. Daha oynamadı grup maçlarını. Mesajı yazdıktan sonra yayında gördüm.Yarınmış maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Yanlış görmüşsün, yarın maçı olan Jinro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 gom player hata veriyor izleyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 E YAYIN bitti çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bitmedimi maclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yayından değil hiç izleyemedim demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ne hatası veriyor? Edit: said: abi korktuğum başıma geldi işte hep böle finale kalıp yenilen adamlar bi moral çöküntüsüne girip irenç bi downfalla giriyorlar o momentumu kaybedip mma code a ilk roundda gitti qualifierlara kaldıŞimdi izledim de MMA'in pek kötü oynadığını söyleyemeyeceğim. İki maçta da DT'leri beklemediği için çok ağır hasar aldı ve geri dönülemeyecek bir noktaya geldi oyun. 50 supply falan geri düştükten sonra 2 oyunda da Puzzle'dan nasıl kat kat daha iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi ama yetmedi tabii o noktadan sonra. Yani moral olarak çöküp kötü oynadığını sanmıyorum, sadece puzzle iki maçta da inanılmaz riskli bir oyun oynayıp yazı turada galip çıkan taraf oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Yayın olmadığı için giremiyorm ,yayın olunca söylerim hatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ve Boxer Code B de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Fuck my life. Resmen haftanın en kötü haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kpss'ye girsin memur olsun boxer artık bu yaştan sonra kaldırmıyor adamın bünyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Püüüüüüüü Fruitdealer, 75 drone heliona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar