Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Alacağım bu yarım saatte bende oynarım diyen çıkarsa. Siparişi şimdi verip ödemeyi isterseniz sonra da yapabiliyorsunuz. http://www.gamersgate.com/DD-BORDERL/borderlands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 çok iyi oldu eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 coop dönerse bi haber edin bana da. oynama zamanları falan uyarsa gelebilirim ben de. gerekirse boostlarım sizi max level karakter var zaten. yada baştan açarım beraber ilerleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dlcler yok işe yaramaz, steamden 4 dlc'li goty'i 7.5 dolara almıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben de ordan almıştım da oynanmıyor mu dlcler olmadan beraber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vanilla oynanır da max lvl için dlcler lazım değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bu gitmiş Bioshock gelmiş aynı sitede. Madem DLC'ler çok önemli, ödeme yapmıyorum ben. Bioshock alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ovv alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 It's Rapture time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Silphatos said: vanilla oynanır da max lvl için dlcler lazım değil mi zaten evet ya unutmuşum onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Co op atmak isteyen varsa bi iletisime gecsin ya. Oynayamadim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben tekrar başladım coop olarak 4 dlc ile birlikte pm atın nikim shewky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 az evvel Bioshock 2yi almaya çok yaklaşmıştım taaa ki kredi kartımda kayıtlı olan telefon numarasının babama ait olduğunu anlayana kadar................ çok ....sinirliyim. çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 oyun aldın yazmıcakki, hele peder pek çakmıyosa program satın aldım derslerim için gerekli dersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ne yazacağını bilmediğimden son sanisede işlemi geri aldım. peder baya baya anlıyo bu işlerden ya malesef şansım yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 zaten sms babama ulaşmıştır kod girme ekranı çıktıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 "ne yapsam takip ediyosunuz telekulak gibisiniz" vıdı vıdı yapıcan o zaman tek çare :/ diğer konuda da dediydim steamden borderlands 4 pack fln almışda elinde kalmış varsa satsın bana. 7,5$ atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 5 dolara ordan aldıysanız DLC yüklenemiyor o versiyona bilginize, Direct2Drive'da 11 dolardı GOTY edition, onu kapsaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 korsan versiyonlada co-op oynaniyo baya oynicaksaniz ses edin gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar