Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 BonePART said: bide bole botla topuklu ayakkabi arasi bi bok moda oldu gecen sene onlarada gaz dokup yakmak istiyorum abi öyle diyosun sonra bi bakıyosun bütün dünyada moda olmuş. bkz: mini etek altına giyilen ugg, bkz kumsala giyilen ugg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ugg iğrenç birşey. modanın gelebileceği en kötü nokta falan. ama kışın sıcak tutuyo falan diyolar bir nebze anlayabiliyorum. sıcakta da ugg giyiyolar onu anlamıyorum ben. geçen gün sıcaktan fenalık gelmişken mini eteğin altına ugg giymiş kızın teki pişmiyo mu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 moda olarak sacma, amac olarak kullanisli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ugg gene iyiymiş ya. balıkçı çizmesi moda oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 heh bi de o var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Allah cezasını versin onların ya sinirleniyorum gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 eskimolarin ceketleri moda oldu ya! motorcularin deri ceketleri moda oldu ya, her seyden rahatsizmi oluyorsunuz siz nedir ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 tayt etek ugg kombosu var ki... http://2.bp.blogspot.com/_fK8bvJNIs4k/SoXAd907SQI/AAAAAAAAB-4/K2wh_vHv8wE/s400/why-god-why.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi ugg dediğin şey soğuk havalarda kabanı çektiğin zaman altına giyilirse eyvallah. eskimolar ona benzer şeyler giyiyor da gözü rahatsız ediyor mu? etmiyor. ama 15-20 derece havada kot pantalonun altına, eteğin altına giyince angut gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bu arada parmak arası terlik olarak Zara'dan 25 TL'ye almıştım geçen yaz, hala aynısını kullanıyorum. Bu kadar sağlam, bu kadar hafif, bu kadar rahatını giymedim. Bu sezonda aynı modelin farklı renklerini satıyorlar, onlarıda almaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 46 numara ayakla gider mi bu parmak arasi terlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 gider gider.. arkadaşımdan biliyorum ki kendisi dünyanın en çirkin ayaklı insanı.. problem olmuyor.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sonra bi yere girerken evcil hayvanlarinizi disari birakin beyfendi felan derlerse sendeyim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 adsfsfsf (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/83d/10c/686/084/1ad/36a/9a9/5ba/40f/896/38_450xNULL.jpg Fernandes =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 adam resmen iyi giyimli köle gibi çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar