Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 konu yine çılgınca dalgalanıp fetişizme falan gelmiş.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben ayağıma düşmanlarımın kafa derisini giyiyorum
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hem rahatsız hem gay diyen oldu mu?
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Abi siz manyakmisiniz 19 sayfa post kasmissiniz. Ne konusulabilir alti üstü parmak arasi terlik lan! Yok mu bu bölümün modu filan? Aloo adamlar dönüsümlü post kasmis yetisin.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ayaklarımdan rahatsız mı oldun Mahi?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 parmak arasi terlik giymeyen gaydir.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kandırma kendini :( bugün parmağının arasına ip/plastik sokup parmak arası giyen yarın kıçının arasına sokar tanga giymeye başlar.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 giysin de sonra gelip giymeyene gay demesin :D
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abi gaylik oyle degil, uygulamali anlattiricam sana bikac gay bulup.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 erkek ayagi cirkin kabul ediyoruz ama bayanda crocs ve sabo terlik giymesin o zaman acik ayakkabida giymesin sirf kapali topukli giysin bide bole botla topuklu ayakkabi arasi bi bok moda oldu gecen sene onlarada gaz dokup yakmak istiyorum
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 taksimde parmak arası terlikle dolaşmak çok rahat oluyor
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 arenanın parmak arası terlikleri en rahatı şimdiye kadar denediğim..ce gayet sağlam aslında hepsi havuz için tasarlansa da qsilverlar çok plastik gibi 1 ay dayanmaz.. bide güneşte kalınca yamuluyorlar..
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bikere parmak yapısını bozuyor. Hiç dikkat ettiniz mi? Uzun süre giyenler ufak çaplı koca ayaklara dönüyorlar ve parmaklar gereksiz uzuyor/ayrılıyor. İkincisi yara yapıyor sürttükçe. Üçüncüsü tüm apaçi/tatilci godoman tipler giyiyor iğreniyorum. Üçüncüsü feci şekilde gay duruyor.
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 iğrenç bi şey. takıntı yarattı bende. sanki o ayraç kısmı ayak parmağının arasını cart diye yırtıp bileğe kadar ilerleyecek gibi geliyo.
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi rahat bişey parmak arası terlik rahat değil diyenler tatava. Bilinmeyen markaların terliklerini giymiştir.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 aquila said: abi gaylik oyle degil, uygulamali anlattiricam sana bikac gay bulup. dscxvc
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 KillJoy said: arenanın parmak arası terlikleri en rahatı şimdiye kadar denediğim..ce gayet sağlam aslında hepsi havuz için tasarlansa da qsilverlar çok plastik gibi 1 ay dayanmaz.. bide güneşte kalınca yamuluyorlar.. Abi ben yazcaktım şimdi quicksilver rahat diye bunu gördüm.Geçen sene aldım hala giyebiliyorum gerçi bu sene de aldım da hiç bi sıkıntısını görmedim çok da rahat.
Öne çıkan mesajlar