Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sananenin ilk zamanları cove mezardan brit mezara gate var o zamanlar bütün savaşlar orda kopuyo neyse ben vesperın oralardan yürüyerek geliyorum pkyım neyse mezara yaklaştım baktım 2-3 tane mavi isim sonra bide pk ismi gördüm kırmızı aha dedim birisini araya almışlar yarıyolar bi iki heal atıp kaçayım neyse sonra az daha yaklaştım 5 tane mavi var bide Vortex adında pk ama pk kaçmıyo nedense sağ sola koşturuyo sonra bi baktım Vortex bu 5 maiyi kovalıyo birisi yattı yere öbürü heal heal diye bağırıyo öbürü lightning atmaya çalışıyo fizzle oluyo(o zamanlar moda ligghtningdi millet e bolt falan öğrenmemişti gerçi o kadar magerysi olanda yoktu eheu)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Arkadaşımın anısı; Adamın adı Baron osman.. Bİrgun britte yururken Adamın biri:OOOOOOOO osman naber baron olmussun? Baron osman:(hic bozuntuya vermeden)ya oldum tabi baya zor ama olmak ADam:nasıl olunuyor ya o? Bizim osman:Bak once lord olcan sonra........... :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 snndeyim mezarda..oyle aylak aylak gezıyorum lamerın alahıyım(75 mage 25 sw 25 parry elde halberd res robe goren vay adam baya pıskopat herhalde fln dıyo). mezar baya dolu bıtane headlessın gozume kestırdım gıttım daldım ve oldum.reslendım geldım headlessın etrafı cesetlerden halka olmus..meger buglıymıs..[signature][hline]Buyuyunce ne olcan? Yalama olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiley Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 zhauhha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 benim kardesım in 100 gold dilendigini hatırlıyorum :p[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 snn de oynarken hayat kadını rp si yapan bi tip gelmişti brit iskelesinde işi bitirmiştim 5gp ye lol uo da ilk günümdü bide lan diyorum nası bi oyun bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 snn de yine aynı hayat kadını olayı minoc da geziyorum hayat kadınına bi şövalye 5k para verdi bu işi bırak başka iş bul namusunla yaşa diyerekten, ben kenarda odun kesiyorum. böyle apışıp kalmıştım tabii o zaman 5k büyük para ehe, evet fakirdim.. snn de minoc bank ın üstüne bi hoca çıkardı ezan okurdu lol sonra millet cloakları seccade yapıp "bow" yaparlardı namaz kılıyormuş gibi gözükürdü baya gülerdim[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 snn de hayat kadını rp si bende cetiyle birlikte yapmıştım ama brit inn di biizm mekan.hatta cebi dolgun bi müşteri yüzünden birbirimizin saçını başını yolmuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sanane'nin ilk tamed dragon'u KAMYON ile olan maceralarımı anlat anlat bitmez ehoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ha bi de, brit res binasının, son odacığında ben, dark ve iki pk ile birlikte(birisi oyundan çıktı, yani 3 eheh) birden bire ortaya çıkan yaklaşık 15-20 mavinin yüzden 70'ini öldürüşümüzü hiç unutamam.(gerisini, dark'ın mavileri görünce icqdan haber saldığı başka pklar kesti) tek bir odacıkta, önde 2 adam, arkada healer ve corp porcu olarak(ben) acaip kollektif olmuştuk. bi de stat cap 300 idi sanırım snn'de, ben hayvanlaşmış ve inti 180 civarı bir şey yapmıştım. attığım büyünün haddi hesabı yoktu eho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ha bi de dark'ın ikinci orc dalgasını yakalamıştım.(ilkinde oyuna yeni başlıyordum) ondaki anılarda süperdi ehoe. 15 tane orc helmli tip olarak şehirlerarası turluyorduk, arada adamın teki karşımıza çıkınca savaş naraları atarak yalınayak yakalamaya çalışıyorduk; ehoe. karşımıza çıkan tiplerin tepkiler gözümün önündedir hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ehoe bi de bi aralar sanırım, bi sürü büyü atıp tavuk oluyor ve brit banka gidip önceden belirlediğimiz kişilere suikast gerçekleştiriyorduk. ehe bazen de kenara çektiğimiz bir balkçıyı öldürüyorduk tavuk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 o suikast olayı süperdi ya brit bankte balık satıyorum sonra birden böle zengin gösteren bi tip yanmaya başlıyo ve ölüyo sonra birden guards! yazıyo tüm millet aynı anda ve bankanın tepesindeki tavuklar veya köpekler ölüyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: tunca, 25 Haziran 2003 15:37 tarihinde demiş ki: onun soyle bi versiyonuda vardi: "Lord bilmemne kiz arkadasinin abisi tarafindan olduruldu" "Lord DeMoN Yuce Rabbimiz tarafından olduruldu" 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: EagleEye, 09 Eylül 2004 03:01 tarihinde demiş ki: snn de oynarken hayat kadını rp si yapan bi tip gelmişti brit iskelesinde işi bitirmiştim 5gp ye lol uo da ilk günümdü bide lan diyorum nası bi oyun bu :P Orta iskelede kutuların oradamı yoksa ? char adı Surtuk ? :) Bende çok yapardım Hayat kadını rp si vizitem de 5 gp di oradan dedim :P //Edit: İmla yanlışı. [Bu mesaj Regalya tarafından 11 Eylül 2004 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nbl da ilk Rotting Corpse ile karşılaştım alışmışım snn den Rottin ile sw kasmaya geldim vurdum kafasına küt oldum neyse dedim reslendim gene koydum öldüm ne oluyor lan dedim res bekliyorum bi baktım iki eleman wrong çıkışına ev kurmuş sıra ile newbie long swordları çekip bi vurup ölüyor eve koşuyor resleniyor tekrar vuruyor öyle öyle kesiyorlardı görüntü çok hoş iki tip biri ölü geçiyor diğeri canlı 5 sny sonra öteki ölü geçiyor canlı olan ölü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 lol harbi sürtüktü sanırım char ismi yalnız bi 5-6 yıl falan oluyo sanırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Günlerden bir gün adamın birine rastladım orc cove camp'da. Aldım partiye dedimki : " Hadi keselim şu McCahit'i" . Sora adam vazgeçti falan. Evime götürdüm sora bu girdi şehre. ( moonglow ) . Orda daldım biraz guards guards diye başladı. Sora dedi neden olmuor falan :D . Kestim ben bunu başladım loot'a o sırada gardladı beni. Reslendik geldik. O beni loota başlayınca crim oldu tak gardladım herifi. Bronze setini loot manyağı yaptım adamcağızın :D:D:D bir de şehir meydanında adamın biri acc vercem partie gir dedi başladı dalmaya tabi bende /quit 'i yazdım bile , bi koydu gard maynaı oldu :D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben arkadaşı satmıştım o şekil hemde daemon ken eheha adam aldı bizimkini götürdü brit mezara iskeletlere falan saldırtıyo eheha sonra birden poly bitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nbl da baikciydim adama balik sattim adamdan gelen cevap Bu baliklari bankama koyarsam bayatlarmi.. O an dumur oldum 1 dk gulmekten cevap yazamdim :Ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 boyle bi topic gorupte yazmazsam icimde kalir... sananeden bu anlatcaklarim. snn de oynayanlar bilir... paralyze a yakalandin mi 10dk cikamazsin.bizimde pic yapma istedigim hat safada.o zamanlarin en guzel yollarindan biriydi.delucia bankanin onune bi gate geldi,biz hemen invis-hide.neyse bi tane full set bi mavi girdi ortama,bank mank adam takiliyo pk avlamaya gelmis.biz 4 kisi paralyze la cikinca adam sok oldu.neyse bu zzziyyyttt efektiyle durdu :D hemen altina bi paralyze field ustune de adama invisiblty :D 1 dk sonra ... yine gate geldi bi catiya teleport olduk bekliyoruz.neyse bu elemanin arkadaslari... xxxx:yardim edin... xxxx'in arkadasi:nerdesin lan xxxx:lan burdayim salak... salaklarin aklina reveal atmak gelmedi adam 5 daki invisden oyle kufur etti,koltuktan dustuk gulcez diye :D[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ahh bunu eklemezsem icimde kalir :D papua da geciyo olay yine snn deyiz. o zamanlar cogunluk newbie serverin ilk zamanlari :D neyse bizimkiler bi yer bulmuslar papua da healerin icinde rez gate...gate tek rez yapmiyo ayrica icinde heal oluyosun :D biz direk abuse mod.gate in icine 198301298 kisi teleport oldu herkes birilerine vuruyo skill kasiyo ortam super ... *PUFF* ortama GM girdi ... GM xxxx : napiyosunnuz burda *binlerce kisinin ustunde 'kal ort por' Rom:ask yapiyoruz ask... *bizim kafenin sahibi o zamanlar newbieydi* Eternity:SKILL STAT KASIYORUZ SENDE GEL!! bunu yazdi ve ben kafede gulmekten yere dustum ... eyyy gidi gunler eyyy[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ahah süFer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 benimde yazcak bisiyim var. arkadasla pk avliyoz pati de herhalde yeni pk olmus bizimde ev a55 adam lordum duur plz dedi eva 55 zaten zar zor keserim dedim adam ''abi eva ne acaba bende ogreniyim '' dedi vede 5-6 dk boyunca adamla dalga gectik gulemktende catladik[signature][hline]92 dogum tarihim degil hehe o benim okul numaram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 E hadi bende yazıyım birtane o zaman.. Bu olay iki tane byan arkadasımın basından gecen yasanmış bir hikaye =P Ultima Online a yeni baslamış iki tane bayan arkadasım.. Ev almıslar kendilerine..Biri oyunu orta seviyede biliyo diger arkadasımda yeni basladı newbie diyebiliriz. Newbie olan arkadasıma tarif etmiş diger arkadasım "bu sekilde giriceksin eve işte bunlar komutlar su senin strongbox ın vs vs buda anahtarın" tarzında acıklamış.Bırakmış gitmiş sonra oraya kızı..30 dk sonra icq dan bir mesaj.. "Ben cıkıyorum anahtarı kapının önündeki paspasın altına bıraktım sen girince alırsın" Giriyo arkadasım kaldırıyo girişteki paspas misali cloth u ve anahtar yok tabiki..Biz bütün yıl hatırladıkça gülüyoruz bu duruma.. =)[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar