sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Elijah Wood'un oynadığı yeni komedi dizisi. İlk bölümü oldukça beğendim. Avustralya dizisiymiş orjinali. Wilfred'ı oynayan elemanı almışlar Amerikan versiyonuna da, adam harika oynuyor. Konuyu falan açıklayamıyorum maalesef, ne desem boş ahah şunu izleyin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ikinci bölüm de harikaydı. valla müthiş dizi. burada kimsenin izlememesine, hatta denememesine şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 izleriz birader, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 İzlemiştim 1. bölümü baya eğlendirici. Wilfred tam bir troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yok ya okur okumaz izledim başkaları da izlemiştir de, kötüydü be hatta 2. bölümü de indirdim belki sarar die ama izleyesim gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bence çok başarılı, bir hafta beklemek kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 aquila said: izleriz birader, sakin. +1 biraz bölüm biriksin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 2 bölümüde izledim, harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 serefsiz it ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 İlk bölümü izledim, mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sonrakiler daha da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Everything is connected to everything. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 of fıstık ezmesi muhabbeti, iğrendim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 -THUNDER - how did you do that ? -LUCKY COINCIDENCE ahaha wilfred. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 izleyen var mı? ben başladım 6 bölüm varış daha MUHTEŞEMmiş ama avustralya uyarlamasını da aradım mamafih bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 dizi çok iyi. wilfred'ı oynayan eleman avusturalya versiyonunun yazarlarından biriymiş bu arada. aksandan baya bi anlaşılıyo ztn. kız çok iyi bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 o adam aynı zamanda avustalya versiyonundaki wilfred'in tam kendisi diye duymuştum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 duyma ya gerek yok oymuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sabonis said: Elijah Wood'un oynadığı yeni komedi dizisi. İlk bölümü oldukça beğendim. Avustralya dizisiymiş orjinali. Wilfred'ı oynayan elemanı almışlar Amerikan versiyonuna da, adam harika oynuyor. buradan duymuş olabilir misiniz :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bende 2. sezon garantiledi haberinden gordum nedir diye pilota baktim iyiymis. gece gece kahkayi bastim "you broke my hear ryan"a aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 :D evet ordan duymuşum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 2 bölüm izledim, gülemedim şimdilik, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bişi dicem.izleyin lan bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 baya komik geldi, bi community olmasada sesli sesli güldürdü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar