Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Selam arkadaşlar Bundan bir kaç ay önce izmir bornovada, özkanlarda caminin orda kısa film çekiyoduk kendi çapımızda; bi tane amca geldi bir anda bişeyler anlatmaya başladı. Böyle bi kafa yok ama. Böyle çılgınca bişey dinlemedik daha önce. Hazır teçhizatımız da tam, direk başladık çekmeye hala izleyip izleyip videonun sırrını çözmeye çalışıyoruz. :) Internete de koyduk işte, ekşiye falan da koydum baktım biri entrysini açmış falan :) (ekşi) hoşumuza gitti yayılsa ünlense çok güzel olur vallaha:) Sizlere de a personal appeal olarak söylemiş bulunayım, beğenirseniz eğer ekşide olsun youtube'da olsun popülerliğini arttırmak için ufak bir çaba gösterirseniz çok mutlu oluruz:) buyrun herşeyi yaşayan amca. ek bilgi: video'da amcanın genelde muhattap olduğu,kulağına eğildiği falan adam benim bu arada:P http://www.youtube.com/watch?v=cyTq9VAKl24&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 mesela ara sokaktaki bi yere girmemiştir, yememiştir orda. gibi bi metin vardı, biri bulup atarsa sevineceğim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Ahaha,epic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 teyzem gördü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 aıshdıahfduıahsdfkşwaendjkşwndlfkjabale çok iyiydi ya ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 başım ağrıdı anlamaya çalışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bir zileli deli cemal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 taksi çarpıyordu aman amcacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kaynım dedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ehueh abi iyimiş gerçekten iyi ki çekmişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 otobüsün biri gömcek diye bekledim lan wotu okumayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi. amcanın konuştuğu elemanın tepkileri süper. öyle mi amca? haydaaa. yapma yaa. çogayıbedmiş yani. üzülme be amca. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 54. sn de geri mi çağırdınız montaj niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bulgar, İsrail, Yunan gemisi, eniştem, dolap, maliye falan derken koptu bende film :D Ayrıca videonun başında kameraya yapılan dön dön dön el hareketi manyakmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi benim beynim yetemedi adamın anlattıklarını algılamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 TheRiverBelow said: abi. amcanın konuştuğu elemanın tepkileri süper. öyle mi amca? haydaaa. yapma yaa. çogayıbedmiş yani. üzülme be amca. sdfsd abi benim o ya :D ahah israilli noldu diye bağıran da benim ehueh zaten suratımda da her daim güler bir ifadeyle dinledim adamı görüosanız. hele bi ara döndüm bizimkilere koptuk hep beraber adam da güldü bizle ama o kayıtlarda yok galba. Rerore said: 54. sn de geri mi çağırdınız montaj niye orda gitti diye kapattı arkadaş kamerayı. geri dönüverdi orda yolun sonuna kadar gidip işte tekrar hemen başlattı kaydı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ups. duble post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 canlı doom 3 olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 hahah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 en son HEHEHEÜHÜEHÜEHEÜ diye haste açıp gitmesi asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bunneh said: abi benim beynim yetemedi adamın anlattıklarını algılamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Elleh muhefeza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Black-ice said: abi benim o ya :D ahah israilli noldu diye bağıran da benim ehueh zaten suratımda da her daim güler bir ifadeyle dinledim adamı görüosanız. hele bi ara döndüm bizimkilere koptuk hep beraber adam da güldü bizle ama o kayıtlarda yok galba.abi cidden harika yalnız. özellikle; 1:09'daki "hadi yaa, tüh." temalı el hareketi ve sondaki -israilli noldu abi? *uzaklaş*HÜHUEHUAHUA*uzaklaş* -israil abi? güldüm lan. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar